EDC peilis Įrankis Aukštos Kokybės 8CR13MOV Gelbėjimo Peilis Laukinių Taktiniai Peiliai Geros Medžioklės Kempingas Išgyvenimo Lauko Kasdien Vykdyti EDC peilis Įrankis Aukštos Kokybės 8CR13MOV Gelbėjimo Peilis Laukinių Taktiniai Peiliai Geros Medžioklės Kempingas Išgyvenimo Lauko Kasdien Vykdyti EDC peilis Įrankis Aukštos Kokybės 8CR13MOV Gelbėjimo Peilis Laukinių Taktiniai Peiliai Geros Medžioklės Kempingas Išgyvenimo Lauko Kasdien Vykdyti EDC peilis Įrankis Aukštos Kokybės 8CR13MOV Gelbėjimo Peilis Laukinių Taktiniai Peiliai Geros Medžioklės Kempingas Išgyvenimo Lauko Kasdien Vykdyti EDC peilis Įrankis Aukštos Kokybės 8CR13MOV Gelbėjimo Peilis Laukinių Taktiniai Peiliai Geros Medžioklės Kempingas Išgyvenimo Lauko Kasdien Vykdyti EDC peilis Įrankis Aukštos Kokybės 8CR13MOV Gelbėjimo Peilis Laukinių Taktiniai Peiliai Geros Medžioklės Kempingas Išgyvenimo Lauko Kasdien Vykdyti

EDC peilis Įrankis Aukštos Kokybės 8CR13MOV Gelbėjimo Peilis Laukinių Taktiniai Peiliai Geros Medžioklės Kempingas Išgyvenimo Lauko Kasdien Vykdyti

€56.03 €28.02
Yra sandėlyje
s146951

Žymos: xiomk ventiliatorius.

  • Tipas: Fiksuotų Ašmenų Peilis
    Ašmenų Medžiaga: Kita
    Modelio Numeris: 8CR13MOV
    Kilmės: KN(Kilmės)
    "PASIDARYK pats" ir Reikmenys: Medienos apdirbimo
    Rankenos Medžiaga: Kita
    Prekės Pavadinimas: HAIMAITONG

    Savybės:

    Tai tinka lauko kempingas ir daug kitos veiklos.

    Daugiafunkcinis gelbėjimo išgyvenimo įrankis.

    Nerūdijančio plieno peiliukai, didelio stiprumo.

    Tai yra didelės korozijos ir atsparumas dilimui.

    Specifikacija:

    Bendras ilgis: 285mm

    Ašmenų ilgis: 98mm

    Rankenos ilgis: 130mm

    Disko storis: 3mm

    Ašmenų medžiaga: 8CR13MOV

    Svoris: 200g (įskaitant pakuotę)

    Kietumas: 57HRC

    Rankena: ABS plastiko

    Pakuotė:

    1 x Lauko Kempingas Peilis

    Pastabos:

    1.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes garantuojame, kad stilius yra tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

    2.Dėl vadovo matavimo ir skirtingus matavimo metodus, prašome leisti 1-3cm nuokrypis.Ačiū!

    Mokėjimo išvardytų metodų, galima rasti Sportobirza.lt.Jei jūs patenkinti bet problema, kai atliekant mokėjimą, prašome kreiptis į mus pagalbos.Mes suteiksime effetive sprendimas jums per 12 valandų!

    1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

    2) Mokėjimo, turi būti pateikiamas per 15 dienų nuo užsakymo.

    3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti baigta per 15 dienų.

    Visi mieli draugai, prašome perskaityti man prieš jums padaryti užsakymą.

    Prašome atidaryti sklypo, kai buvimas pašto darbuotojai.Jei sklypas pažeistas arba tuščias (pavogtas), paprašykite post office pateikti oficialų dokumentą, ypač teiginys prašymą popieriaus.

    Atkreipkite dėmesį, kad jei jūs pirkti mūsų produktus mūsų vardu, kad jūs sutikote su sąlygų, išvardytų žemiau, prašome žinoti!

    Prieš perkant, prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas, pašto kodas ir informacija yra teisingi (rusijos Federacija privalo baigti visą pavadinimas gavėju), siekiant išvengti pirkėjas negauna sklypas.

    Perkant produktus įvairių spalvų ir surinkimo, atkreipkite dėmesį, reikia, be išankstinio įspėjimo, manoma, atsitiktinai siųsti!

    Parduotuvė reklamos fotografuojama natūra, dėl skirtingų partijų pagaminti produktai, gali sukelti produkto spalvas ir pakuočių egzistuoja skirtumai, jei jums priimti negali, nereikia pirkti visus produktus, prašome gavo vyrauja natūra.

    Į laikotarpiui gavo mūsų įsipareigojimas, mes neprisiimame pirkėjui pateikti "negavo prekės" ginčą, jei jūs galite ne praleisti ilgai laukti tai, prašome neperka išvengti nereikalingų ginčų.

    1) Jei norite kad mažiau nei $7, mes pasirinkti Po Eilinių Smulkių Paketų, kurie be logistikos informacija.

    Ir jei užsisakote daugiau nei $7, mes pasirinkti Paštu Registruotu Oro Paštu su sekimo numeriu ir stebėjimo informaciją.

    Jei norite patikrinti, ar šiuo sekimo numerį, pls susisiekti su manimi mokėti sekimo numerį mokestis.

    2) Sportobirza.lt Standartinis Pristatymas: tinka daugumai šalių, ir paprastai sukelia ne priskirtą pareigą, averag pristatymo laikas yra 15~35 dienų, bet gali būti iki 60 dienų.

    Mes naudojame Kinija Po Eilinio Mažas Paketinių kaip numatytąjį vežimas nemokamas pristatymas.Kai jums pasirinkti kiti po jūsų užsakymą, mes gali keisti kitų panašių po pristatymo iš anksto nepranešus mūsų profesinė patirtis.Pavyzdžiui, per vieną iš žemiau siunta požiūrio.

    *CEDK: rusijos pristatymo, šiuo metu jis greitas, Bet po paketas atvyksta, ji gali būti saugomi tik 10 dienų.Prašome rinkti jį kuo greičiau

    *Netherland paštu: geras Europos counries, vidutinis pristatymo laiką yra 15 ~ 40 dienų.

    3) DHL: DHL yra greitas ir užtruks maždaug 3-7days daugelyje šalių, tačiau ji gali sukelti užsakymą pareiga.

    4) Kiti Express: Mes taip pat gali pasiūlyti EMS, UPS, FedEx, TNT ir t.t pasirinkimo.Prašome patikrinti, laivybos būdų, kaip už savo šalį, pasirinkite savo šalį "pristatymas".

    Produktų Saugos Išsižadėjimas:

    Mes neprisiimame jokios atsakomybės ar įsipareigojimų dėl netinkamo šio ar bet kurio kito produkto.Visi mūsų produktai yra plačiai išbandyta, atitinka griežtą ir griežti kokybės KONTROLĖS standartai.Tam tikrų produktų e.g.žaislai, peiliai ir pan.), mes rekomenduojame tinkamą priežiūrą, kaip mes negali būti atsakinga už netinkamą ar nelaimingų atsitikimų.

    Aukštos Kokybės Produktą

    Mūsų parduotuvėje, garantuojame, teikti aukštos kokybės produktus už jus su gera kaina.Mes atsisakyti parduoti pigiai tiekimo, tiesiog užtikrinti, kad jums įsigyti patvarių ir ekonomiškų namų gerinimo produktai iš jav.

    Profesionalios Paslaugos

    Mūsų parduotuvėje, jei turite kokių nors abejonių apie mūsų produktus, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Po to kai jūs gaunate produktą, jei turite bet kokių klausimų apie metodų ir produktų našumą, mes suteiksime jums profesionalią, rūpestinga garantinis aptarnavimas.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai