Heatproof Stiklo Grafinas su Nerūdijančio Plieno Dangteliu Karšta arba Šalta Vandens Ąsotis 1.8 L Vandens Ąsotis Sultims Grafinas Kokteilis bakas Heatproof Stiklo Grafinas su Nerūdijančio Plieno Dangteliu Karšta arba Šalta Vandens Ąsotis 1.8 L Vandens Ąsotis Sultims Grafinas Kokteilis bakas Heatproof Stiklo Grafinas su Nerūdijančio Plieno Dangteliu Karšta arba Šalta Vandens Ąsotis 1.8 L Vandens Ąsotis Sultims Grafinas Kokteilis bakas Heatproof Stiklo Grafinas su Nerūdijančio Plieno Dangteliu Karšta arba Šalta Vandens Ąsotis 1.8 L Vandens Ąsotis Sultims Grafinas Kokteilis bakas Heatproof Stiklo Grafinas su Nerūdijančio Plieno Dangteliu Karšta arba Šalta Vandens Ąsotis 1.8 L Vandens Ąsotis Sultims Grafinas Kokteilis bakas Heatproof Stiklo Grafinas su Nerūdijančio Plieno Dangteliu Karšta arba Šalta Vandens Ąsotis 1.8 L Vandens Ąsotis Sultims Grafinas Kokteilis bakas

Heatproof Stiklo Grafinas su Nerūdijančio Plieno Dangteliu Karšta arba Šalta Vandens Ąsotis 1.8 L Vandens Ąsotis Sultims Grafinas Kokteilis bakas

€15.96 €14.37
Yra sandėlyje
s147492

Žymos: 12cm atveju ventiliatorius, stiklo gerti bakas, vandens ąsotis, stiklo ąsotis dangtis, valgykloje nerūdijančio plieno, caraf, pieno ąsotis, spalvoto stiklo vandens ąsočių, koksas stiklo, ąsotis.

  • Verdančio Vandens: Taikoma
    Tiekimo Tipas: Akcinė Straipsniai
    Lauko Veikla: Savarankiško vairavimo Kelionės
    Formos: Su Dangteliu
    Vanduo Teka Metodas: Tiesioginių Gerti
    Šilumos Izoliacines Charakteristikas: Nėra
    Funkcija: Eco-Friendly
    Butelis Burną: 7.7 cm
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Modelio Numeris: Vandens Ąsotis
    Taikoma Žmonių: Suaugusieji
    Medžiaga: Stiklas
    Stilius: Trumpai
    Sertifikavimo: CE / ES
    Antikorozinė Danga: Įrengtas

    Stiklo Ąsotis 1.8 L Ąsotis Vandens, Sulčių, Grafinas Kokteilis Nerūdijančio Plieno Dangtis Šalto/Karšto

    Techninės Specifikacijos:

    Talpa (tūris): 1.8 L

    Spalva: Skaidrus

    Medžiaga: Boro Silikatinio Stiklo, + 304 Nerūdijančio Plieno

    Drinkware Tipas: Vandens / Arbatos / Kavos/Sulčių Ąsotis

    Priežiūra: plauti Indaplovėje arba rankomis valyti

    Apačioje Skersmuo: 12,5 CM (4.9)

    Aukštis: 23.5 CM (9in)

    Burna: 7.7 CM (3in)

    Savybės ir Privalumai:

    1.8 Litro Talpa: Jis gali turėti 1.8 Litro skysčių ir puikus gėrimus bet kokiai progai ir padidina stalo nustatymo.Šio stiklo ąsotis atrodo mažas, bet tai pakankamai didelis, kad turėti gėrimai keli žmonės, ir lengva saugoti šaldytuve lentynos.Elegantiškas dizainas daro jį labiau graži, praktiška ir stabili.

    Saugus: ir nebus lūžimo, net jei jūs užpilkite verdančiu vandeniu arba frozan vandens tiesiai į jį.Nes šio vandens grafinas yra pagamintas iš borosilikatinio stiklo, ši medžiaga galėtų atšaukti temperatūra nuo -30℃ iki 150 ℃.Todėl ji gali būti naudojama įvairių tipų gėrimai iš lediniame vandenyje, karštos arbatos, vaisių, įpilti sulčių ir pan.

    Nerūdijančio Plieno Filtras Viršaus: filtro dangtelis nerūdijančio plieno ir puikus pilant vandenį arba laikyti ledo kubelius, supjaustytų vaisių, arbatos maišeliai viduje gėrimų ąsotis.Nagų ąsotis yra pakankamai didelis, kad užpildyti su ledu ir bet kokį mėgstamą supjaustyti vaisiai.

    Ergonomiška rankena ir užpilkite vandens: Plati burna built-in supilkite postringauti daro sulčių gerti be vargo.Integruotas stipri rankena, kad būtų lengva laikyti, atlikti ir ranka nuplaukite juos.Jis yra plonas, lengvas, lygaus paviršiaus ir lengvas valymas.

    Pakuotės Turinys:

    1 * vandens butelis

    Skelbimas:

    1. Prašome leisti 1-3mm paklaida, nes rankinis matavimas.Pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

    2. Spalva gali būti kitokia, kaip skirtumas ekranas,pls suprasti.

    3. Įtraukti tik 1pc vandens butelis, kitų papuošalų arba telefono iliustracijos, neįskaičiuotos į nuotrauką.

  • Atsiliepimai (1)

    • Garrypotter95

      коробка пришла мятая, думала что вместо кувшина будут осколки. но нет, сам кувшин оказался целый. силикон на крышке прилегает плотно, на фото залила 1.5л кипятка - спокойно держит температуру кипящей воды. Отлично смотрится с моим заварником

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai