Moterų Nėriniai Vintage Suknelė Vasaros Žibintų Rankovės Siuvinėjimas Tuščiaviduriai Iš Aukšto Juosmens Maxi Suknelė Moterų Nėriniai Vintage Suknelė Vasaros Žibintų Rankovės Siuvinėjimas Tuščiaviduriai Iš Aukšto Juosmens Maxi Suknelė Moterų Nėriniai Vintage Suknelė Vasaros Žibintų Rankovės Siuvinėjimas Tuščiaviduriai Iš Aukšto Juosmens Maxi Suknelė Moterų Nėriniai Vintage Suknelė Vasaros Žibintų Rankovės Siuvinėjimas Tuščiaviduriai Iš Aukšto Juosmens Maxi Suknelė Moterų Nėriniai Vintage Suknelė Vasaros Žibintų Rankovės Siuvinėjimas Tuščiaviduriai Iš Aukšto Juosmens Maxi Suknelė Moterų Nėriniai Vintage Suknelė Vasaros Žibintų Rankovės Siuvinėjimas Tuščiaviduriai Iš Aukšto Juosmens Maxi Suknelė

Moterų Nėriniai Vintage Suknelė Vasaros Žibintų Rankovės Siuvinėjimas Tuščiaviduriai Iš Aukšto Juosmens Maxi Suknelė

€72.91 €43.74
Yra sandėlyje
s14919

Žymos: imperijos juosmens vasaros suknelės modelio, formalios imperijos juosmens maxi suknelė, madinga vasaros maxi suknelė, didelės imperijos juosmens maxi suknelė, citrinų spausdinimo summer maxi dress, imperijos juosmens vasaros suknelė maxi šļakstēties spausdinti, moterų genčių vasaros maxi suknelė, bongor summer maxi dress, vasaros spausdinti undinė maxi suknelė, metallic summer maxi dress.

  • Talėja: imperija
    Stilius: Derliaus
    Modelio Tipas: Kietas
    Siluetas: A-LINE
    Prekės Pavadinimas: PrettySgirt
    Rankovės Stilius: žibinto Lankelį
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Apdaila: Nėriniai
    Rankovės Ilgis(cm): Pilnas
    Iškirpte: V-Kaklo
    Medžiaga: MEDVILNĖS, Poliesteris
    Modelio Numeris: Moterų Nėriniai Vintage Suknelė Vasaros Tuščiaviduriai Iš Aukšto Juosmens Maxi Suknelė
    Suknelės Ilgis: Kulkšnies Ilgis
    Sezonas: Vasaros

    S : Krūtinė : 92cm, Liemuo : 78cm, Ilgis : 132cm,Rankovės ilgis : 58cm

    M:Krūtinė : 96cm, Liemuo : 82cm, Ilgis : 133cm,Rankovės ilgis : 59cm

    L:Krūtinė:100 cm, Liemuo : 86cm, Ilgis : 134cm,Rankovės ilgis : 60cm

    Pastaba: 1 colis = 2,54 cm, 1 cm = 0.39 colių

    Pastaba: matavimas rankų leisti 2-3cm klaidas, kurios yra normalu

    1. Paprastai, mes nemokamai ship užsakymą kinija paštu registruotu oro paštu per 48 valandas po jūsų mokėjimas patvirtino Sportobirza.lt.

    2. Prašome įsitikinkite, kad jums pateikti teisingą pristatymo adresą ir telefono.Visi daiktai bus tik vežamos pristatymo adresą, jeigu pagal pirkėjo.

    1. Jei esate patenkintas savo produktus ir paslaugas, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždučių .Su ilgai teigiamų atsiliepimų ir pirkėjo šou , mes suteikti jums $2 kuponus ar dovanų .Mes taip pat malonu, jei jūs galite pasidalinti savo daiktus STS ir facebook , suteiks jūsų ekrano į mus, mes jums $2 per.

    2. Jei turite kokių nors problemų su mūsų produktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai