Švietimo Vaikas Nuskaityti Žaislų Kūdikiams, Vaikams, Elektros Mažiems Vaikams Su Muzikos Lipti Žaislai Ankstyvojo Ugdymo Nuskaityti Žaislas Švietimo Vaikas Nuskaityti Žaislų Kūdikiams, Vaikams, Elektros Mažiems Vaikams Su Muzikos Lipti Žaislai Ankstyvojo Ugdymo Nuskaityti Žaislas Švietimo Vaikas Nuskaityti Žaislų Kūdikiams, Vaikams, Elektros Mažiems Vaikams Su Muzikos Lipti Žaislai Ankstyvojo Ugdymo Nuskaityti Žaislas Švietimo Vaikas Nuskaityti Žaislų Kūdikiams, Vaikams, Elektros Mažiems Vaikams Su Muzikos Lipti Žaislai Ankstyvojo Ugdymo Nuskaityti Žaislas Švietimo Vaikas Nuskaityti Žaislų Kūdikiams, Vaikams, Elektros Mažiems Vaikams Su Muzikos Lipti Žaislai Ankstyvojo Ugdymo Nuskaityti Žaislas Švietimo Vaikas Nuskaityti Žaislų Kūdikiams, Vaikams, Elektros Mažiems Vaikams Su Muzikos Lipti Žaislai Ankstyvojo Ugdymo Nuskaityti Žaislas

Švietimo Vaikas Nuskaityti Žaislų Kūdikiams, Vaikams, Elektros Mažiems Vaikams Su Muzikos Lipti Žaislai Ankstyvojo Ugdymo Nuskaityti Žaislas

€3.68 €2.21
Yra sandėlyje
s150297

Žymos: pinigų lėlės, kūdikių lėlės makiažas, 50 lėlės, sūnus lėlės, uodegos lėlės, mego lėlės, bjd doll plaukų, lėlės plaukų ataudų, j. lėlės, lėlės suknelė forma.

  • Temos: Sportas
    Mfg Serijos Numeris: Gyvenimo būdas
    BJD/SD Požymis: lėlė
    Medžiaga: Plastikiniai
    Savybės: Muzikos, su baterijomis, Animacinių filmų
    Elemento Tipas: Lėlės
    Rekomenduojame Amžius: 7-12m, 13-24m, 0-6m
    Lytis: Unisex
    Baterija: 2*AAA baterijos (neįtraukta)
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Matmenys: 12*7*10.5 cm
    Tipas: Kūdikių Lėlės
    Sąlyga: Akcinė Straipsniai

    Švietimo Vaikas Nuskaityti Žaislų Kūdikiams, Vaikams, Elektros Mažiems Vaikams Su Muzikos Lipti Žaislai Ankstyvojo Ugdymo Nuskaityti Žaislas

    Savybės:

    1. Įdomus garso efektai: žaislas nuskaito, ragina Tėtis ir Mamytė, ir dainuoja.Jis ne tik moko vaikus, kaip kalbėti, tačiau muzika yra taip pat daugiau gražus.

    2. Nuskaitymo žaislai: Į naujagimio sėdmenų bus tvist ir nuskaityti į priekį, tuo pačiu metu, kurios gyvai vadovus vaikus mokytis analizuoti savo.

    3. Mokymo vaikams: Dažniausiai vaikai pradeda mokytis nuskaityti po 6 mėnesių.Nuskaitymo gali ne tik naudotis, galūnių, bet taip pat skatinti smegenų.

    4. Minkštas apšvietimas: butelis pradės mirksėti su nuskaitymo vaikas rangosi gražus gradiento spalvos žibintas, kuris bus ne skauda akis, bet tai taip pat pridėti spindintį blizgesį.

    5. Ekologiškos medžiagos: medžiagos, žaislai yra saugūs ir beskonis, aplinkai palankesnės, todėl, kad motinos nereikia nerimauti, ir vaikai smagiai.

    Aprašymas:

    Šis žaislas yra mielas naujagimių formos, yra dėvėti atsparūs ir anti-rudenį, neišblunka, ir nėra tinkama vaikams žaisti.

    Techniniai duomenys:

    Taikoma amžius: 3-6-8-12 Mėnesių

    Dydis: 12*7*10.5 cm

    Medžiaga: plastikas

    Baterijos: 2*AAA baterijos (neįtraukta)

    Pakuotė:

    1 * Vaikas Nuskaityti Žaislas

    Pastabos:

    1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

    2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai