4 Vnt Augalų Waterer Savarankiškai Laistymo Terakotos Šuoliai Automatiškai Atostogų Patalpų ir Lauko Namų Reikmenys 4 Vnt Augalų Waterer Savarankiškai Laistymo Terakotos Šuoliai Automatiškai Atostogų Patalpų ir Lauko Namų Reikmenys 4 Vnt Augalų Waterer Savarankiškai Laistymo Terakotos Šuoliai Automatiškai Atostogų Patalpų ir Lauko Namų Reikmenys 4 Vnt Augalų Waterer Savarankiškai Laistymo Terakotos Šuoliai Automatiškai Atostogų Patalpų ir Lauko Namų Reikmenys 4 Vnt Augalų Waterer Savarankiškai Laistymo Terakotos Šuoliai Automatiškai Atostogų Patalpų ir Lauko Namų Reikmenys 4 Vnt Augalų Waterer Savarankiškai Laistymo Terakotos Šuoliai Automatiškai Atostogų Patalpų ir Lauko Namų Reikmenys

4 Vnt Augalų Waterer Savarankiškai Laistymo Terakotos Šuoliai Automatiškai Atostogų Patalpų ir Lauko Namų Reikmenys

€32.09 €13.16
Yra sandėlyje
s152986

Žymos: dropper plant, plant water, aparatas vandens, terakotos, sodo vandens, samanų sėklos, drip water, dekoro koranas, stiklo valdovas, metalo mozaikos plytelių.

  • Kilmės: KN(Kilmės)
    Modelio Numeris: Laistymo Rinkiniai
    Medžiaga: Kita
    Prekės Pavadinimas: Dreaminglight

    įstaiga, td, th { font-family: arial, helvetica, sans-serif; font-size: 12px; color: #636363; } body { margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; } a { color: #636363; text-decoration: none; } a:hover { text-decoration: none; color: #636363; } a:active { text-decoration: none; color: #636363; } em { color: #BD1A1D; font-style: normal; font-weight: 700; } 4 Vnt Augalų Waterer Savarankiškai Laistymo Terakotos Šuoliai Automatiškai Atostogų Patalpų ir Lauko Namų Reikmenys

    Prekės Specifikacija: Savybės:

    1. Lengva valdyti,pirma, įdėti terakotos augalų waterer po tekančiu vandeniu, kol jis visiškai sočiųjų vidų ir išorę; tada tiesiog užpildyti perdirbtas butelis su vandeniu, įdėkite vandens šuoliai į dirvą.

    2.Laiko taupymo automatinė laistymo šuoliai:nereikia galvoti apie laistyti savo augalų kasdien; naudoti, kad papildomo laiko, kad galėtų padaryti ką nors įdomus.

    3. Nešiojamų augalų laistymo įrenginiai: efektyvus, patogus, laistymo sistema, puikiai išlaikyti persodinimo sveikas, kol jų šaknys yra įsisteigę.

    4.Puiki dovana bet kuris augalų mylėtojas.Padaryti savo sodo lengviau ir jų augalai sveikesni.

    5.Automatikos laistymo apsaugo esant ir overwatering, skatinti sveikiau šaknis.Plius, ne perkrautas, reiškia, kad jūs neteksite bet dirvožemio ar maistinių medžiagų kiekio.

    Specifikacija:

    Dydis:Kaip paveikslų paroda

    Medžiaga:Terakotos

    Skelbimas:

    Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis

    Komplektą Sudaro: 4x Augalų Laistymo Šuoliai

    1,Apie Laivybos: Po to, kai jūs užsisakyti produktą, mes išsiųsti jūsų pirkti per 3-4 dienas.Jei turite specialių reikalavimų,prašome palikti mums pranešimą arba susisiekti su mumis tiesiogiai. 2,Apie Grąžinamosios išmokos: Jei prekės yra pažeista tranzitu, galite grąžinti ją per 7 dienas.Kai prašote grąžinti pinigus,pirkėjas turi gauti patvirtinimą iš pardavėjo. 3,Apie prekybos ir Dropshipping: didmeninė, mes siūlome nuolaida arba nemokamai express shipping", kuri trunka tik 3-8 dienų atvykti.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 4,Kaip aš galiu sekti mano sklypo?: Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) 5,Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?: Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai