Boti Teptuku-Šviesos Rankena Ir Bosas Imituoti Barsukų Plaukai 3 Spalvos B Klasės Sintetinių Plaukų Mazgas Vyrų Barzdos Įrankis Boti Teptuku-Šviesos Rankena Ir Bosas Imituoti Barsukų Plaukai 3 Spalvos B Klasės Sintetinių Plaukų Mazgas Vyrų Barzdos Įrankis Boti Teptuku-Šviesos Rankena Ir Bosas Imituoti Barsukų Plaukai 3 Spalvos B Klasės Sintetinių Plaukų Mazgas Vyrų Barzdos Įrankis Boti Teptuku-Šviesos Rankena Ir Bosas Imituoti Barsukų Plaukai 3 Spalvos B Klasės Sintetinių Plaukų Mazgas Vyrų Barzdos Įrankis Boti Teptuku-Šviesos Rankena Ir Bosas Imituoti Barsukų Plaukai 3 Spalvos B Klasės Sintetinių Plaukų Mazgas Vyrų Barzdos Įrankis Boti Teptuku-Šviesos Rankena Ir Bosas Imituoti Barsukų Plaukai 3 Spalvos B Klasės Sintetinių Plaukų Mazgas Vyrų Barzdos Įrankis

Boti Teptuku-Šviesos Rankena Ir Bosas Imituoti Barsukų Plaukai 3 Spalvos B Klasės Sintetinių Plaukų Mazgas Vyrų Barzdos Įrankis

€15.57 €10.43
Yra sandėlyje
s15314

Žymos: tamsiai žalia sofa, greitai skutimosi šepetėlis, vyrai sneaker, teptuku mazgas, žalias rankinukas odinis, Boti Šepetys, men shoe sport, vyriška skutimosi šepetėlis, arklių skutimosi šepetėlis, barsukas mazgas.

  • Skersmuo: 24mm
    Prekės Pavadinimas: BOTI
    Elemento Tipas: Skutimosi Šepetėlis
    tvarkyti gylis: 12mm arba Priimti pritaikymas gylis
    dydis: 20mm-30mm
    Medžiaga: sintetinių plaukų
    Formos: Lemputės
    Spalva: Rožinė
    Aukštis: 65mm, ar Priimti pritaikymas aukštis
    Modelio Numeris: BT24W
    Prekės ženklas: Boti Šepetys
    Funkcija: Svarbu Kasdienis Skutimosi Priemonė
    Kaina: žema kaina
    padaryti: RANKŲ darbo
    Sale: factory outlet
    Kilmės: KN(Kilmės)
    dydis tipas: priimti pritaikymas dydis

    Boti Teptuku-Šviesos Rankena Ir Bosas Imituoti Barsukų Plaukai 3 Spalvos B Klasės Sintetinių Plaukų Mazgas Vyrų Barzdos Įrankis

    1.Ventiliatorius Naudos : Sekite mūsų parduotuvėje, gausi kuponą.

    2.Parduotuvės Naudos: Prašome spustelėkite parankiniai ir įtraukti savo produktus į pirkinių krepšelį, jums bus gauti daugiau kuponų.

    Aprašymas:

    Rankų Darbo Sintetinių Plaukų Mazgas.Jis gerai dirba su visų muilas taip pat bet putos.Gali sukurti labai storas, sklandžiai puta, lengva valyti ir greitai džiūstantys.

    Apie Hebei Boti Šepetėlių Gamykloje

    1.Hebei Boti Brush ' s factory buvo maždaug 30 metų.Dabar gamykla yra tiesiogiai susiduria vartotojai.Pasak rinkos paklausos bei įvairių vartotojų poreikius,Todėl mūsų gamykloje tyrinėjo ir padarė įvairių produktų.

    2.Boti ' s factory yra ne tik skirta mokslinių tyrimų ir plėtros mazgų, bet taip pat daugiausia dėmesio skiriama mokslinių tyrimų teptuku rankenos, laikikliai, dėklai, saugyklų ir pan .Mūsų gamykloje patobulinta mašina, įrankiai ir techninės komandos, o produktai yra visi rankų darbo.

    Mes priimame pritaikymas visiems mazgų ir rankena dydžių gaminti unikalius produktus, už jus.

    Saldus Patarimai

    1. Visi mūsų mazgų ir rankenos yra rankų darbo, kurias mūsų pačių gamykloje, ir mes pristatysime prekes per dviejų iki septynių dienų.

    2. Nes kiekvienas rankena yra 100% rankų darbo, produktas bus šiek tiek kitoks, tačiau per protingą diapazoną, kuris neturės įtakos grožio produktas.

    2. Mes priimame pritaikymas kiekvienam produktui.Mes galime pritaikyti aukštį, dydį ar logotipas produktą pagal jūsų poreikius.Mes taip pat gali projektavimo ši rankena ir mazgas pagal jūsų reikalavimus.

    3. Jei gaunate, greitas pristatymas ir pamatysite, kad prekes yra pažeistas arba turite kitų klausimų, prašome susisiekti su mumis pirmą, ir mes pasistengsime ją išspręsti jums nedelsiant.

    4.Mes negalime leisti, kad mūsų klientams patirti nuostolių, mes stengiamės interesams apsaugoti mūsų klientus.

    5.Jei turite kokių nors klausimų, prašome pranešti mums laiko, ir mes stengiamės išspręsti klausimus, kad mūsų klientai patenkinti.

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai