4000pcs 2mm 3mm, 4mm PET Matt Spalvingas Blizgučiai Butas Laisvas Turas Konfeti Blizgučiai Dribsnių Drabužių 4000pcs 2mm 3mm, 4mm PET Matt Spalvingas Blizgučiai Butas Laisvas Turas Konfeti Blizgučiai Dribsnių Drabužių 4000pcs 2mm 3mm, 4mm PET Matt Spalvingas Blizgučiai Butas Laisvas Turas Konfeti Blizgučiai Dribsnių Drabužių 4000pcs 2mm 3mm, 4mm PET Matt Spalvingas Blizgučiai Butas Laisvas Turas Konfeti Blizgučiai Dribsnių Drabužių 4000pcs 2mm 3mm, 4mm PET Matt Spalvingas Blizgučiai Butas Laisvas Turas Konfeti Blizgučiai Dribsnių Drabužių 4000pcs 2mm 3mm, 4mm PET Matt Spalvingas Blizgučiai Butas Laisvas Turas Konfeti Blizgučiai Dribsnių Drabužių

4000pcs 2mm 3mm, 4mm PET Matt Spalvingas Blizgučiai Butas Laisvas Turas Konfeti Blizgučiai Dribsnių Drabužių "PASIDARYK pats" Vestuvių Amatų Reikmenys

€1.68 €1.00
Yra sandėlyje
s1534

Žymos: akordeonas žaislas, blizgučiai mix, flower sequin, cb1300 radiatorius, plačiajuostės, blizga blizgučiai drabužiai, konfeti balta, pardavimo moteris, konfeti popierius, 50g blizgučiai.

  • Tipas Didmeninės: Taip(>50 Vnt.)
    Produkto Tipas: Blizgučiai
    Formos: Round
    Spalvos: 24 spalvų pasirinkti
    Rinkinys Tipas: Taip
    Funkcija: Atsparumas Dilimui, Šilumos Varža, Eco-Friendly
    Storis: 0,1 mm
    Kilmės: NE(Kilmės)
    Medžiaga: PET
    Modelio Numeris: Blizgantis Butas Blizgančiais
    Prekės Pavadinimas: isequins
    dydis: 2mm 3mm 4mm
    Specifikacija: <6mm

    Poveikis Ekranas Nuotrauką

    1,Tie Blizgučiai Yra Puikus Amatų Projektą, Scrapbooking, Vestuvės Paslaugos, Kortelės Priėmimo, Pakavimo Apdaila, Nagų Dailės, Krištolo, Purvo Ir Dreni Gleives Pildymo ir pan.

    2,galite klijuoti, siūti, arba tiesiog pasirūpinti, juos tam tikrą modelį, kad juos išsiskirti savo Vestuvių, Amatų, Kortelių, ar kitų papuošalų projektus.Yra tiek daug būdų, kaip naudoti juos, prašome tiesiog naudoti savo vaizduotę.

    Prekės Informacija

    Būklė: 100% Naujas .

    Medžiaga: PET Aplinką Tausojančias

    Gaminio Dydis: apie 2-4mm Dia, Skylės dydis: apie 1mm Dia. 1 inch=25.4 mm arba 1 mm=0.0393 colių

    Spalva: Matinis 28 spalvos, kaip foto ,ten gali būti šiek tiek šiek tiek skiriasi spalva, nes įvairios led monitoriaus kontrasto nustatymas.

    Įpakavimas: baltas užtrauktuku maišelį& burbulas maišelį,mes pasirūpinti pakuotės

    Pakuotė: jūs gausite 10g Blizgančiais per daug ne kainų sąrašas

    Siuntimo ir Pakavimo

    Visi daiktai bus tikrinamas du kartus ir gerai supakuoti, prieš siunčiant.Prekės bus išsiųstos per 2-4 darbo dienas po pirkėjai moka už užsakymą.Ji paprastai trunka apie 30-60 darbo dienų pristatyti Paketą į paskirties(atokiose vietovėse,Tai gali užtrukti šiek tiek ilgiau).

    Specialių Skelbimas: rusijos Federacija:VISĄ GAVĖJAS PAVADINIMAS yra būtinas.Ji paprastai trunka apie 56 72 darbo dienų siekiant, kad būtų savo vietoje.

    Jei negaunate kad per 60 darbo dienų,Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant Neigiami ir Neutralūs Atsiliepimai,mes padarysime viską, kad padėti jums išspręsti problemą.

    Atsiliepimai

    Jūsų pasitenkinimas yra mūsų prioritetas!Jei jums gauti kad ir ji yra geros būklės,mes būtume dėkingi, jums būtų palikti mums, 5-Žvaigždučių teigiamų Atsiliepimų dėl šio sandorio.Ji bus tik jums 1 minutę.Ačiū!

    Prašome palikite mums teigiamą atsiliepimą:

  • Atsiliepimai (3)

    • Kristi6909

      not satisfied

    • Bryanapanay

      not satisfied

    • Puchkins Oganer

      i left a note to send a mix of 3mm and 4mm. i was sent only 3mm

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai