60 Skyrių 15ml eterinio Aliejaus Surinkimo Maišas Butelis Nešiojami krepšiai Žmogiškas Dizainas Sponge Vidinis Laikiklis 60 Skyrių 15ml eterinio Aliejaus Surinkimo Maišas Butelis Nešiojami krepšiai Žmogiškas Dizainas Sponge Vidinis Laikiklis 60 Skyrių 15ml eterinio Aliejaus Surinkimo Maišas Butelis Nešiojami krepšiai Žmogiškas Dizainas Sponge Vidinis Laikiklis 60 Skyrių 15ml eterinio Aliejaus Surinkimo Maišas Butelis Nešiojami krepšiai Žmogiškas Dizainas Sponge Vidinis Laikiklis 60 Skyrių 15ml eterinio Aliejaus Surinkimo Maišas Butelis Nešiojami krepšiai Žmogiškas Dizainas Sponge Vidinis Laikiklis 60 Skyrių 15ml eterinio Aliejaus Surinkimo Maišas Butelis Nešiojami krepšiai Žmogiškas Dizainas Sponge Vidinis Laikiklis

60 Skyrių 15ml eterinio Aliejaus Surinkimo Maišas Butelis Nešiojami krepšiai Žmogiškas Dizainas Sponge Vidinis Laikiklis

€5.70 €2.85
Yra sandėlyje
s154068

Žymos: krepšys prabangos dizaino moterų rankinės, sporto krepšyje ir pečių, vyrai lagaminas, krepšys moterims, crystal jungiklis, eterinis aliejus priedų, wardrob, eterinis aliejus maišelį, partij, krepšys ekologinio, eterinis aliejus atveju didelis.

  • Specifikacija: 32x22.5x5cm
    Formos: Aikštė
    Modelis: Trimatis Modelis
    Funkcija: Įžuvinti, Eco-Friendly
    Produktas: Laikymo Krepšys
    Naudoti: Eterinio aliejaus butelis
    Taikomas Vietos: Drabužių spinta
    Medžiaga: EVA
    Tipas: Laikymo Krepšiai
    Modelio Numeris: Laikymo Krepšys
    Prekės Pavadinimas: alloet
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Forma: Trimatis Modelis

    Savybės:

    1. Vidinės net maišelis dizainas saugojimo krepšys turi užtrauktuką, kuris yra puikus ir veiksmingas siekiant išvengti priedai nuo kritimo, kuris sumažina daugiau problemų ir yra patogiau naudoti.

    2. Kad žmogiškas dizainas kempine viduje, vidinės sponge maišas yra skirtas pagal atitinkamą lizdą butelį, ne tik maksimalią apsaugą butelį ir aksesuarų, bet taip pat patogiau naudoti.

    3. Išskirtinį užtrauktuko dizainas, užtrauktukas su patvarus nailono užtrauktukas, nebus taip lengva sulaužyti ir bloga dantų.

    4. Nešiojamų dizainas, saugojimo krepšys nešiojamų didelis tankis, kietumas, komfortas, geresnis vienas colio ir puse nailono juosta.

    5. Atsparus vandeniui ir aplinkai draugiškas dukart kryptis 600D nailono audinio išorėje krepšys gali būti saugomos kiek.

    Specifikacija:

    Medžiaga: EVA

    Gaminio Dydis: 320*225*50mm/12.6*8.6*2.0 į

    Įpakavimas: PE Maišas

    Spalva: Raudona/Žalia/Mėlyna/Violetinė/Sidabrinė/Oranžinė/Rose Red

    Produkto savybes: EVA Pakuotė Medžiaga Yra plonos Struktūros, Lygaus Paviršiaus, Minkšta ir Elastinga.Geras Atsparumas Smūgiams ir Atsparumas dilimui, Anti-Trinties Poveikį.Gali Veiksmingai Apsaugoti Savo Produktus Nuo Sugadinimo.

    Pastaba:

    1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

    2. Prašome leisti 1-3cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

    3. Ne butelis pristatyti.

    1 X Eterinio Aliejaus Saugojimo Krepšys

  • Atsiliepimai (2)

    • Iibigepinoy

      Super Merci

    • 911zohan

      looks okay, but the bottles are very tight in the case. Very fast delivery

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai