Aukštos Kokybės Kabyklos už Šildomas Rankšluostį, Radiatorių Geležinkelių Drabužių Kabykla Vonia Kablio Laikiklis Percha Plegable Šalikas Pakaba Balta Aukštos Kokybės Kabyklos už Šildomas Rankšluostį, Radiatorių Geležinkelių Drabužių Kabykla Vonia Kablio Laikiklis Percha Plegable Šalikas Pakaba Balta Aukštos Kokybės Kabyklos už Šildomas Rankšluostį, Radiatorių Geležinkelių Drabužių Kabykla Vonia Kablio Laikiklis Percha Plegable Šalikas Pakaba Balta Aukštos Kokybės Kabyklos už Šildomas Rankšluostį, Radiatorių Geležinkelių Drabužių Kabykla Vonia Kablio Laikiklis Percha Plegable Šalikas Pakaba Balta Aukštos Kokybės Kabyklos už Šildomas Rankšluostį, Radiatorių Geležinkelių Drabužių Kabykla Vonia Kablio Laikiklis Percha Plegable Šalikas Pakaba Balta Aukštos Kokybės Kabyklos už Šildomas Rankšluostį, Radiatorių Geležinkelių Drabužių Kabykla Vonia Kablio Laikiklis Percha Plegable Šalikas Pakaba Balta

Aukštos Kokybės Kabyklos už Šildomas Rankšluostį, Radiatorių Geležinkelių Drabužių Kabykla Vonia Kablio Laikiklis Percha Plegable Šalikas Pakaba Balta

€1.11 €0.67
Yra sandėlyje
s154615

Žymos: rankšluosčių kabykla radiatorius, stovo, grindų pakaba, savininkas rankšluostį, crystal rankšluostį baras, 10 pakaba radiatorius, sulankstomas pakaba radiatorius, porceliano radiatorių pakaba, rankšluosčių šildytuvas, radiatorius, metalo kabykla.

  • Nėra. Kabliukų: 1
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Medžiaga: PE

    Aukštos Kokybės Kabyklos Už Šildomas Rankšluostį, Radiatorių Geležinkelių Vonios Kablys Turėtojas

    Savybės:

    -Aukštos kokybės kabliai vamzdiniai radiatoriai yra funkcinis sprendimas bet kokiam vonios kambarys

    -Erdvės taupymas ir pagreitinti džiovinimo šlapias rankšluosčiai, chalatai,apatinis trikotažas ir kiti dalis mūsų drabužių spinta

    -Vieną kabliukai galimybę nemokamai krova ant radiatoriaus skirtingų lygių, skirtingų aukščių ir savavališkai intervalais.

    -Patvarus,Pagamintas iš kieto plastiko PVC,Praktinių ir erdvės taupymo

    Specifikacija:

    Užtikrinti tvarkingą radiatorių

    Matmenys (H x D x W): 10cm x 6.5 cm x 2.6 cm kiekvienas

    Svoris:19.6 g

    Pastabos:

    1. Prašome leidžiama 1-3mm skirtumai dėl vadovo matavimo, ačiū!

    2. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, prašome suprasti, kad nuotraukos gali neatitikti faktinių spalva elementą.

    Pls pastaba:

    1.Jei jūs vis dar turite bet kokių klausimų dėl mokėjimo, nedvejodami kreipkitės į mus.

    2.Mes atsiųsime elementus per 1-4 dienų, kai sistema patvirtina pirkėjų, mokėjimo.

    3. Jei yo u nori pasirinkti express shipping tai, Pls susisiekti su mumis pakeisti, laivybos mokestis. (Pvz., EMS, DHL, " fedex, TNT, SF) Grįžti&Grąžinamoji išmoka 1.Mes grąžinsime pirkėjų, jei pirkėjams grąžinti prekes per 15 dienų nuo pirkėjų gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties.Tačiau pirkėjai turėtų būti grąžinti laivyba, krovinių ir įsitikinkite, kad daiktai grąžinami jų originalus sąlygas. 2. Daiktus pirkėjas gavo ne, kaip aprašyta, grįžta priimti, arba laikyti punktas ir susitarti su pardavėju dėl grąžintinų lėšų sumą.

    Apie Atsiliepimą

    1. Jei esate patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, taip pat 5-žvaigždučių kad išsamus įvertinimas.Kai jūs parodykite mums screenshot atsiliepimus, mes jums siūlome papildoma nuolaida 5% kitam užsakymui, prašome susisiekti su mumis prieš kitą, kad mokėjimo.

    2. Jei jums pasidalinti savo produkto nuorodas į savo socialinių tinklų svetainę ar Facebook, gausite papildomą 10% nuolaidą jūsų kitą pasirašymo su mūsų produktais.prašome susisiekti su mumis prieš kitą, kad mokėjimo.

    3.Jei nesate patenkintas su sandoriu, prašome SUSISIEKTI su MUMIS prieš jums pateikti savo vertinimą.Mes tikime, kad viskas gali būti išspręsta komunikacijos.

    Pasirinkti mus, Mes išsiųsti sparčiausiai greitis, gausite sklypo greičiau.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai