Šilumos Trauktis Filmas Shrinky Meno Popierius, Plėvelės Lakštų, Kurių Modelis Vaikams, Kūrybinės Amatų Keychains Vaikai Šilumos Trauktis Filmas Shrinky Meno Popierius, Plėvelės Lakštų, Kurių Modelis Vaikams, Kūrybinės Amatų Keychains Vaikai Šilumos Trauktis Filmas Shrinky Meno Popierius, Plėvelės Lakštų, Kurių Modelis Vaikams, Kūrybinės Amatų Keychains Vaikai Šilumos Trauktis Filmas Shrinky Meno Popierius, Plėvelės Lakštų, Kurių Modelis Vaikams, Kūrybinės Amatų Keychains Vaikai Šilumos Trauktis Filmas Shrinky Meno Popierius, Plėvelės Lakštų, Kurių Modelis Vaikams, Kūrybinės Amatų Keychains Vaikai Šilumos Trauktis Filmas Shrinky Meno Popierius, Plėvelės Lakštų, Kurių Modelis Vaikams, Kūrybinės Amatų Keychains Vaikai

Šilumos Trauktis Filmas Shrinky Meno Popierius, Plėvelės Lakštų, Kurių Modelis Vaikams, Kūrybinės Amatų Keychains Vaikai "PASIDARYK pats" Žaislai

€3.91 €2.74
Yra sandėlyje
s154741

Žymos: plastikiniai trauktis, filmas trauktis, keychain camera roll, amatų ir "pasidaryk pats", silicio sluoksnį dervos meno, klijų pistoletas stendas, shrinky dinks derva, rankdarbių medžiaga, amatų vaikas, shrinky dink lakštai.

  • Kilmės: KN(Kilmės)
    Modelio Numeris: Trauktis Popierius, Plėvelė, Lakštai
    Tipas Didmeninės: No
    Rinkinys Tipas: No

    Kulka Taškų:

    1、Lengva Naudoti: Rasti jūsų mėgstamiausia meno, dažai su nuolatiniu žymeklis, cut it out su žirklėmis, ir žiūrėti jį trauktis į orkaitę!Tai yra įdomus amatų.

    2、Premium Medžiaga: Pagamintas iš specialaus skaidraus plastiko paviršius yra poliruotas lengva piešimo ir spalvinimo.Gabalai taip pat lengvai, kaip popierius, o mažėja į atsparios vienetų, neprarandant ar keisdami spalvą ir formą.Tokia nuostabi ir nepastovus.

    3、Mielas Modelių: trauktis meno plėvelė popieriaus ateina su įvairių formų modelis, ir berniukas ir mergaitė bus taip, kaip ji.

    4、Kelias Funkcijas: knygoje ne tik atneša įdomių ir gražių prisiminimų, bet taip pat padės plėtoti žvalgybos, ir koordinavimo.

    5、Platus Naudojimas: Tinka kūrybos klases, "PASIDARYK pats" amatai ir pan..Tai yra taip pat puikus pasirinkimas už panašius vėrinius, keychains, emblemos, auskarai, papuošalai, žaislai ar bet kokios formos jums patinka.

    Specifikacija:

    Pavadinimas: Nuostabi Šilumos Trauktis Filmas Berniukų ir Mergaičių

    Medžiaga: šilumos susitraukianti lapas

    Dydis: apie 20 * 29cm/7.87*11.42 į

    Pakavimo Sąrašas:

    8 Lakštai/ 1 Paketas

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai