Už PS5 Vertikalus Aušinimo Ventiliatorius Stovi Digital Edition Su Žaidimo laiko Tarpsnių 3 Hub Port Dual Controller Įkrovimo Stoties, Įkroviklis Už PS5 Vertikalus Aušinimo Ventiliatorius Stovi Digital Edition Su Žaidimo laiko Tarpsnių 3 Hub Port Dual Controller Įkrovimo Stoties, Įkroviklis Už PS5 Vertikalus Aušinimo Ventiliatorius Stovi Digital Edition Su Žaidimo laiko Tarpsnių 3 Hub Port Dual Controller Įkrovimo Stoties, Įkroviklis Už PS5 Vertikalus Aušinimo Ventiliatorius Stovi Digital Edition Su Žaidimo laiko Tarpsnių 3 Hub Port Dual Controller Įkrovimo Stoties, Įkroviklis Už PS5 Vertikalus Aušinimo Ventiliatorius Stovi Digital Edition Su Žaidimo laiko Tarpsnių 3 Hub Port Dual Controller Įkrovimo Stoties, Įkroviklis Už PS5 Vertikalus Aušinimo Ventiliatorius Stovi Digital Edition Su Žaidimo laiko Tarpsnių 3 Hub Port Dual Controller Įkrovimo Stoties, Įkroviklis

Už PS5 Vertikalus Aušinimo Ventiliatorius Stovi Digital Edition Su Žaidimo laiko Tarpsnių 3 Hub Port Dual Controller Įkrovimo Stoties, Įkroviklis

€13.62 €9.26
Yra sandėlyje
s157256

Žymos: ps5 valdytojas, savininkas, charakterį valdytojas, savininkas, i5 aušinimo ventiliatorius, kaukolė co jungiklis, dc 5 aušinimo, stadionuose valdytojas stendas, gabalas playstation 3 žaidimai, dėl stovo, ps5 lipdukas, ps4 pad ps5.

  • Suderinamos Prekės/Modelis: SONY
    Kilmės: KN(Kilmės)
    SONY Modelis: PlayStation Portable
    Modelio Numeris: -
    Prekės Pavadinimas: centechia

    Aprašymas:

    1. Ši bazė yra specialiai skirta P5 skaitmeninę versiją ir CD-ROM versija priimančiosios pratęsti tarnavimo šeimininko.

    2. Naujos konstrukcijos ir lankstus dalys: jis tinka P5 optinio disko versiją, kai jis yra spaudžiamas žemyn ir jis tinka P5 skaitmeninės versijos, kai jis yra popped up.

    3. Yra 2 rankenos laikiklį, įkrovikliai, kurios gali imti 2 P5 rankenos tuo pačiu metu, ir apima įkrovimo indikatorius.Raudona šviesa įjungta, kai baterija, ir mėlyna lemputė, kai ji yra pilnai įkrauta.

    4. Built-2 ventiliatoriai, 3000RPN greitis, su ventiliatoriaus jungiklis, kuris gali greitai ir efektyviai išsklaidyti šilumą į P5 šeimininko.

    Techniniai duomenys:

    1. Yra 3 USB ŠAKOTUVĄ, išplėsti USB funkcija, naudotis, patogi.

    2. Tai galima laikyti ausinių, P-VR1/2 akiniai ir keitikliai.

    3. Su ištraukiama CD dėžutės saugojimo laikiklis, tai galima laikyti 20 žaidimo CD dėžės.

    4. Elektros parametrai: input DC 2A, galia 0.5~1A

    Pakuotė:

    1*通用底座

  • Atsiliepimai (1)

    • Mayer Andy

      Отличный продукт, мощное устройство, отличное соотношение цены и качества. Спасибо!

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai