24PCS dviejų Spalvų Rinkinys Blizgučiai Nešiojami Netikrą Nagai vientisos Spalvos Apvali Rožinė Raudona Juoda Panele, Pilnas draudimas Nagu Foto Maken 24PCS dviejų Spalvų Rinkinys Blizgučiai Nešiojami Netikrą Nagai vientisos Spalvos Apvali Rožinė Raudona Juoda Panele, Pilnas draudimas Nagu Foto Maken 24PCS dviejų Spalvų Rinkinys Blizgučiai Nešiojami Netikrą Nagai vientisos Spalvos Apvali Rožinė Raudona Juoda Panele, Pilnas draudimas Nagu Foto Maken 24PCS dviejų Spalvų Rinkinys Blizgučiai Nešiojami Netikrą Nagai vientisos Spalvos Apvali Rožinė Raudona Juoda Panele, Pilnas draudimas Nagu Foto Maken

24PCS dviejų Spalvų Rinkinys Blizgučiai Nešiojami Netikrą Nagai vientisos Spalvos Apvali Rožinė Raudona Juoda Panele, Pilnas draudimas Nagu Foto Maken

€0.66
Yra sandėlyje
s157851

Žymos: yzf r125 juoda wrapp.

  • Tipas: Visą Nagų Patarimai
    Elemento Tipas: False Nagų
    Prašymas: Pirštas
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Medžiaga: Plastikiniai
    Modelio Numeris: FN015
    Kiekis: 24 vnt

    24pcs dviejų Spalvų Blizgučiai Netikrą Nagai Nustatyti, su Klijais

    PIRKTI 2 GAUKITE 5% NUOLAIDA Nustatyti Contails: 1 langelyje 24 vienetų nagai 1* klijai, vinys pridėti klijai negali būti perdirbamos .Nagai pridėti lipnia juosta gali būti perdirbamos.Mes siūlome naujas vartotojas, naudoti lipnia juosta pirmą kartą.Nagai gali būti perdirbtos, jei jums reikia daugiau įrankių krepšiai prašome nusipirkti atskirai. 1 priemonė krepšyje: 2*alkoholio trinkelėmis, 1* 24 vienetų lipnios juostos, 1*nagų poliravimo priemonė, 1*medienos stick pirkti Tik įrankis, krepšiai, prašome nusipirkti bent 5 dalims, ar mes ne siųsti sklypas, prašome padaryti pranešimą.Ačiū.Paprasta naudoti: Žingsnis 01: naudoti nagų priemonė, lenkijos nagų paviršių ir pašalinti paviršiaus tepalas.Žingsnis 02: nuvalykite jūsų nagai su alkoholio trinkelėmis, nagų švarus ir sausas.Žingsnis 03: Pasirinkite tinkamą dydį nagų, taikyti klijus atgal, nagų, arba naudoti lipnia juosta priklijuoti atgal nagų (ne lašas klijų ant odos ).Žingsnis 04: Pridėti nagų gabalas iš šaknų nagų prie priekinio krašto nagų, paspauskite jį, apie 10 sekundžių, kol ji skicks.( Dėmesio: kryptimi atgal, numerį, vinis yra kryptis nagų patarimas/top) Iškrovimo būdas: Klijai klijuoti gabalas: Liftas nagų gabalas palei kraštą ir supilkite želatiną į tarpą.Palaukite 5-10 minučių.Ištirptų klijai ir atsargiai nulupkite.Lipni juostelė, klijų tipas: Sugerti jūsų nagai į šiltą vandenį apie 5 minutes ir nulupkite kraštus.Klausimai: 1. Venkite klijuoti į uždegimus ir žaizdas. 2. Padaryti ne įdėti ją į reach vaikų.

    Mūsų Daugiau Produktų

    Apie Po pardavimo

    Jeigu esate patenkinti daiktus, palikite 5 žvaigždučių atsiliepimus mums.Jei esate nepatenkintas prekės, prašome susisiekti su mumis prieš jums palikti neigiamų atsiliepimų, mes padėsime išspręsti problemas.

    Sekite Mus

    Dėkojame, kad pasirinkote mūsų parduotuvėje.Mūsų parduotuvėje yra specializuotos Sveikatos ir Grožio produktai.Mes esame pasiryžę suteikti jums su geriausius produktus ir paslaugas.Jei turite kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis ir mes pasistengsime atsakyti kuo greičiau.Laukiu jūsų globoja dar kartą.

    Apie Logistiką

    1. Pasaulio vežimų. 2. Proceso tvarka, laikas po mokėjimo tikrinimo. 3. Mes tik laivas patvirtino, kad adreso, prašome pranešti teisingą adresą. 4. Jei jūsų užsakymas nebuvo gautas per 50 dienų po išsiuntimo, prašome susisiekti su mumis, mes jums sekti savo užsakymą, ir su jumis susisiekti kaip galima greičiau.Mūsų tikslas yra patenkinti mūsų klientų. 5. Pristatymo laikas: 15-60 dienų, prašome nekelti jokių ginčų prieš 60 dienų. 6. Jeigu tu negali gauti elementą, susisiekite su mumis atmesti arba atsiųsti jums naują pakuotę.

    Apie Grąžinimą

    1. Nuo tos dienos, jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 60 dienų grąžinti.Jei savo elementą, daugiau nei 7 dienos, laikoma, naudojama ir mes nebus grąžinti ar pakeisti jį.Jei nėra jokių išimčių, krovinių mokestį moka tiek pirkėjų ir pardavėjų. 2. Visos grąžinamos prekės turi naudokite originalią pakuotę.Ir jūs turite pateikti mums laivybos sekimo numerį, konkretus grąžinimo priežastį. 3. Mes grąžinsime jums gavęs prekę į pradinę būklę, ir visi komponentai ir priedai įtrauktas į paketą.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai