2021 Metais Medinės Velykų Apdailos Rabbit Paukščių Kiaušinių Vištų Ornamentu Amatų Idealus, 2021 Metais Medinės Velykų Apdailos Rabbit Paukščių Kiaušinių Vištų Ornamentu Amatų Idealus, 2021 Metais Medinės Velykų Apdailos Rabbit Paukščių Kiaušinių Vištų Ornamentu Amatų Idealus, 2021 Metais Medinės Velykų Apdailos Rabbit Paukščių Kiaušinių Vištų Ornamentu Amatų Idealus, 2021 Metais Medinės Velykų Apdailos Rabbit Paukščių Kiaušinių Vištų Ornamentu Amatų Idealus, 2021 Metais Medinės Velykų Apdailos Rabbit Paukščių Kiaušinių Vištų Ornamentu Amatų Idealus,

2021 Metais Medinės Velykų Apdailos Rabbit Paukščių Kiaušinių Vištų Ornamentu Amatų Idealus, "PASIDARYK pats" Projektams, Dovanos Vaikams

€2.27 €1.42
Yra sandėlyje
s158336

Žymos: medienos crawn "pasidaryk pats", medienos berms "pasidaryk pats", lenkimo mediena "pasidaryk pats", blue bird "pasidaryk pats", medienos debesų "pasidaryk pats", medienos pakuotojas paukštis, medienos, juodmedžio "pasidaryk pats", paukščių "pasidaryk pats", pu mediena "pasidaryk pats", medienos rankenėlę "pasidaryk pats".

  • Formos: nereguliarus
    Modelio Numeris: Mediniai Velykų Apdailos Rabbit Paukščių Kiaušinių Vištų Ornamentu Amatai
    Stilius: Modernus
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Medžiaga: Kita

    Kulka Taškų:

    1、Velykų Stilius: Mes galime suteikti jums su įvairių stilių.Jūs galite pamatyti konkretaus stiliaus iš nuotraukų.Jie yra mielas ir atneša šventinę atmosferą.Tai gali būti kabinami ant Velykų krepšelius, židinių, sienų, medžių ir pan.

    2、Aukštos kokybės Medžiaga: Pagamintas iš medienos medžiagų, jo paviršius yra lygus, jokios žalos odos, o ne lengvai suyra.

    3、Naujoviškų Dovanų: vaikams, tai gali taip pat būti naujoviška dovana.Jie gali naudoti savo kūrybiškumą ir vaizduotę, grafiti ar daryti "PASIDARYK pats" meno projektus.

    4、Idealiai tinka "PASIDARYK pats" projektai: Rankomis tapybos, fotografijos rekvizitai, šalies pakabučiai, šventės papuošimai, vaikų darželis papuošalai, ir kt.Jūs galite DIY rankdarbiai su savo šeima ir draugais.

    5、Plačiai Naudoja: Dekoracija Velykų, vestuvės, jubiliejai, namų dekoracijas, mokyklose ir biuruose, ir taip pat gali būti naudojamas kaip pakabos, etiketės, kortelės priėmimo, logo padaryti, amatų, foto prekėms ir pan.

    Specifikacija:

    Pavadinimas: Velykų Mediniai Lustų Rinkinys

    Medžiaga: pušis

    Spalva: sumaišyti plaukų

    Stilius: 36pcs kiaušiniai, 36pcs triušių, 24pcs gaidžiai ir vištos, 24pcs paukščiai

    Pakuotės dydis: apie 8,5*8.5*3cm/3.35*3.35*1.18 į

    Pakavimo Sąrašas(neprivaloma):

    Kiaušinių*36

    Triušių*36

    Gaidys Višta*24

    Little Bird*24

    Pastaba:

    1. Dėl vadovo matavimo, gali būti šiek tiek tolerancijos dydžio.

    2. Dėl skirtumo šviesos ir rodo, kad gali būti šiek tiek spalvų skirtumas.

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai