Bamblys Žaisti Stalo Jutimo Valdybos Smulkiosios Motorikos Įgūdžių Traukinio Montessori Žaislas Jutimo Diagramos Smulkiosios Motorikos Būdus Bamblys Žaisti Stalo Jutimo Valdybos Smulkiosios Motorikos Įgūdžių Traukinio Montessori Žaislas Jutimo Diagramos Smulkiosios Motorikos Būdus Bamblys Žaisti Stalo Jutimo Valdybos Smulkiosios Motorikos Įgūdžių Traukinio Montessori Žaislas Jutimo Diagramos Smulkiosios Motorikos Būdus Bamblys Žaisti Stalo Jutimo Valdybos Smulkiosios Motorikos Įgūdžių Traukinio Montessori Žaislas Jutimo Diagramos Smulkiosios Motorikos Būdus Bamblys Žaisti Stalo Jutimo Valdybos Smulkiosios Motorikos Įgūdžių Traukinio Montessori Žaislas Jutimo Diagramos Smulkiosios Motorikos Būdus Bamblys Žaisti Stalo Jutimo Valdybos Smulkiosios Motorikos Įgūdžių Traukinio Montessori Žaislas Jutimo Diagramos Smulkiosios Motorikos Būdus

Bamblys Žaisti Stalo Jutimo Valdybos Smulkiosios Motorikos Įgūdžių Traukinio Montessori Žaislas Jutimo Diagramos Smulkiosios Motorikos Būdus

€11.70 €8.54
Yra sandėlyje
s160596

Žymos: montessori, anglų rašymo įgūdžius, jutimo vamzdis, kia shuma, smulkiosios motorikos, mideer dėlionės, jutimo lentelė, bauda variklinių įrankių rinkinys, granulių turėtojas montessori, valgomieji jutimo žaisti.

  • Temos: Sportas, Profesijos
    Amžius Range2: 5-7 Metų
    Parama: Drop Laivyba/ Didmeninės
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Amžius Range4: 8~13 Metų
    Amžius Range1: 2-4 Metai
    Sertifikavimo: BMK, CE, Kinija sertifikuotas (3C), Europoje sertifikuotas (CE)
    Amžius Range3: Gimimo~24 Mėnesiai
    Amžius Range5: 14 Metų, & Iki
    Modelio Numeris: montessori žaislai, kūdikių
    Įspėjimas: nr., Žaisti su tėvais

    Kulka Taškų:

    1、15-in-1 Vaikams Žaisti stalo: Tai vaikai žaisti stalo turi 14 skirtingų sagtis, užtrauktukas kišenės, raištelių ir pan., su rinkinys, kablys ir kilpa raidės ir 123s (35 vnt.).Kurdami įvairaus sudėtingumo yra sudėtinga, tačiau nereikia būti per daug sudėtinga, kad jūsų vaikas domisi.

    2、Minkštas ir Nešiojamųjų: Mūsų jutimo valdyba yra pagamintas iš minkštos ir ne toksiška medžiaga, ir nemano, grubus kampai, ir gali būti saugiai naudojamas pagal jūsų vaikams žaisti.Jis sveria tik 0,5 svarų ir įrengtas su rankena, užimtas nešiojamų valdyba, kuri yra patogi vaikams vežti, ir gali būti lanksčiai sumontuoti labiausiai vystyklai ar mokyklos, maišeliai.Jutimo valdybai, kad vaikų veikla yra puikus išlaikyti užimtas automobilius, lėktuvus, kelionės ar aplinkoje, kurios reikalauja ramybė.

    3、skirta Mažoms Rankas: Gerai padarė, sagties dydis tinka vaikams išlaikyti.Taip pat galite dirbti su savo vaikais dėl švietimo valdyba, mokyti juos, rašybos ir skaičiavimo.Puiki alternatyva ekrano laiko.

    4、Mokytis, O Žaisti: Laikyti vaikams pramogauti, o mokytis matematikos, rašybos ir plėtoti pagrindinius įgūdžius (pavyzdžiui, padažu, savo tempu).Tai montessori žaislas gali padėti parengti smulkiosios motorikos įgūdžius, pirštų vikrumo ir kognityvinius gebėjimus.

    5、100% Pasitenkinimo Garantija: Kruopščiai padaryta.Tinkamas Kalėdų ir gimtadienio dovana vaikams.Jei turite kokių nors klausimų, mūsų draugiškas aptarnavimas padės jums.

    Aprašymas :

    Kad sagtis yra skirtingų rūšių, kablio ir kilpos, lipnios juostos, diržai, maišeliai su užtrauktuku, ragų sagtys, snap krepšiai, sagos, batų raišteliai ir ABC raides ir 123s kablys ir kilpa.Ši lenta yra daug įdomios veiklos, ir jums nereikia jaudintis dėl savo mažiesiems gauti nuobodu visą dieną.Rengiant įvairaus lygmens sunku bus būti pakankamai, kad pritraukti vaikų dėmesį ir susidomėjimą, bet ne pakankamai, sužlugdyti juos.Daugelis vaikų mėgsta mesti dalykų, kuris yra, kodėl mes parodysime tai minkštas audinys, pagamintas iš medinių lentų.Skirtingai nuo kitų užimtas lentos, ji yra glotni ir neturi kampų ir negali pakenkti jūsų kūdikiui.

    Savybės :

    1. Jūs galite pridėti kablys ir ratas laiškai išorinio paviršiaus.Išmokti raides ir skaičius, juos įdomus būdas laikyti juos užtrauktuku kišenė.

    2. Puikus kelionės žaislai.Lengvas, rankena dizaino, šis mažylis valdyba yra lengva atlikti ir pramogoms.Dizainas yra puikus dydžio ir gali būti lanksčiai pateikti daugelyje vystyklų krepšiai ar mokyklos, maišeliai.Konfigūracijų, kad reikia išjungti, ji gali pakeisti rodymo prietaisų.

    3. Plėtoti pagrindinius gyvenimo įgūdžius, o žaisti: Šis montessori įkvėpė švietimo žaislas gali padėti jauniems žmonėms kurti vaizduotę ir pažinimo gebėjimus, sudarant galimybę vyresnio amžiaus žmonėms vystyti rankų judesių koordinavimą, problemų sprendimo įgūdžių, ir Išmokti suknelė savo tempu.

    4. Puiki dovana mažiems vaikams: Jie montessori žaislai leis jums mėgautis vaikų ir tėvų laiko su savo vaikais.Jūs galite išmokyti juos, rašybos ir skaičiavimo arba parodyti, kaip tai padaryti.

    5. Specialiai pagamintas mažų rankas, patvarus.

    6. Tinkamas dovanas gimtadienius, Kalėdų, Helovinas, Padėkos ir kt.

    Specifikacija :

    Išplėstos dydis: apie 11 x 17.7 cm

    Sulenktas dydis: apie 11 x 8.8 cm

    Medžiaga: minkštas audinys ir pajuto

    Pakavimo Sąrašas:

    Vaikų žaidimų Lenta*1

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai