24pcs/set Netikrą Nagai Su Dizaino Nagai Patarimai Orinės Su Klijais Paspauskite Ant Nagų Netikrus Nagus Rinkinys Nagų Dailės Priemonės, Priedai 24pcs/set Netikrą Nagai Su Dizaino Nagai Patarimai Orinės Su Klijais Paspauskite Ant Nagų Netikrus Nagus Rinkinys Nagų Dailės Priemonės, Priedai 24pcs/set Netikrą Nagai Su Dizaino Nagai Patarimai Orinės Su Klijais Paspauskite Ant Nagų Netikrus Nagus Rinkinys Nagų Dailės Priemonės, Priedai 24pcs/set Netikrą Nagai Su Dizaino Nagai Patarimai Orinės Su Klijais Paspauskite Ant Nagų Netikrus Nagus Rinkinys Nagų Dailės Priemonės, Priedai 24pcs/set Netikrą Nagai Su Dizaino Nagai Patarimai Orinės Su Klijais Paspauskite Ant Nagų Netikrus Nagus Rinkinys Nagų Dailės Priemonės, Priedai 24pcs/set Netikrą Nagai Su Dizaino Nagai Patarimai Orinės Su Klijais Paspauskite Ant Nagų Netikrus Nagus Rinkinys Nagų Dailės Priemonės, Priedai

24pcs/set Netikrą Nagai Su Dizaino Nagai Patarimai Orinės Su Klijais Paspauskite Ant Nagų Netikrus Nagus Rinkinys Nagų Dailės Priemonės, Priedai

€1.95 €1.17
Yra sandėlyje
s161208

Žymos: atveju viršūnę, vso nagai, nagų dailė, išdaiga, vertex, dh nagai, false, logotipas nagų, nagų dažų rašiklis, kamera netikras.

  • dydis: Normal specifications
    Tinkamumo Laikas: 3 metai
    Prašymas: Pirštas
    Kiekis: 24Pcs
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Tipas: Visą Nagų Patarimai, Nuimamas padirbtų nagai
    Savybės: Daugkartinio naudojimo
    Medžiaga: Plastikiniai
    Elemento Tipas: False Nagų

    Savybės

    1.Profesinės Dirbtiniai Nagai: Pagamintas iš ABS plastiko nuolat atsparumas dilimui, gali būti pakartotinai naudojamas.

    2.Tinka dauguma žmonių, skirtingų dydžių pirštai.Dirbtiniai nagai tinka pradedantiesiems ir manikiūro ekspertai, nagų dailė, nagų salonai ir do-it-yourself nagų dailės.

    3.Paprasta naudoti: tiesiog pasirinkti atitikimo netikrą nagų ir naudotis kai klijai klijuoti jį į savo nagus.

    4.Puiki dovana jūsų žmona, draugė, mama ar sesuo lanko šalis, pažintys, vestuvių ir pan.

    5.Pakuotės turinys: 24 vnt. ir 12 skirtingų dydžių

    100% brand new ir aukštos kokybės.

    Elemento Medžiaga: ABS Punktas

    Spalva:Rožinė

    Lengva Naudoti, Tinka naudoti su gelio, akrilo arba stiklo pluošto prašymų.

    Komplektą Sudaro: 24pcs/Box Neteisingų Nagų Patarimai+paspauskite klijai

    Pirkėjas pranešimas

    1. Užsakymai bus tvarkomi per 48 valandas.Jums bus pranešta on-line, kai jis siunčiamas ir sekimo informaciją, paprastai atnaujinamas per 72 valandas.

    2. Visos kainos yra mažesnė kaip 10 dolerių,sekimo numerį, negali būti stebimas, nes jis yra ne redister.Prašome don ' t open ginčo 60 pristatymo laiką.Iš viso kainos daugiau kaip 10 dolerių, sekimo numerį, gali būti fiksuojami.Dėkojame už jūsų supratimą.

    3. Visi Skysti/Milteliai/Įkrauta prekių imsis 45-60 darbo dienų daugelyje šalių.(Pietų Amerika imsis 60-120 darbo dienų.) Kitos prekės bus imtis 30-45 darbo dienų daugelyje šalių.(Pietų Amerika imsis 45-90 darbo dienų.)

    4. Jei pakuotėje nėra atvykimo 60 dienų (Pietų Amerika 90 dienų),mes grąžinsime arba vėl, todėl prašome ne atvirą ginčą, jeigu paketas nereikia atvykti iki to laiko.

  • Atsiliepimai (2)

    • Robin M Williams

      Apparently, I require super short nails.

    • Nikizankov

      Listed as short nails. I guess I require super short? My neices will love them.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai