Pet Lėto Maisto Dubenėlį Kačių, Šunų Anti-droselis Dubenį Pet Ryžių Dubenėlį Pet Lėto Maisto Dubenėlį Kačių, Šunų Anti-droselis Dubenį Pet Ryžių Dubenėlį Pet Lėto Maisto Dubenėlį Kačių, Šunų Anti-droselis Dubenį Pet Ryžių Dubenėlį Pet Lėto Maisto Dubenėlį Kačių, Šunų Anti-droselis Dubenį Pet Ryžių Dubenėlį Pet Lėto Maisto Dubenėlį Kačių, Šunų Anti-droselis Dubenį Pet Ryžių Dubenėlį Pet Lėto Maisto Dubenėlį Kačių, Šunų Anti-droselis Dubenį Pet Ryžių Dubenėlį

Pet Lėto Maisto Dubenėlį Kačių, Šunų Anti-droselis Dubenį Pet Ryžių Dubenėlį "Slow Food" Ryžių Dubenėlį Orange Lėto Maisto Dubenėlį, Šunų Reikmenys

€5.76 €3.92
Yra sandėlyje
s161247

Žymos: jurijus plisuotos anime.

  • Kilmės: KN(Kilmės)
    Medžiaga: Plastikiniai
    Taikoma Šuns Veislė: Universalus
    Elemento Tipas: Dubenys
    Tipas: Šunys

    Medžiaga:PP

    Dydis:32*15*4.5 CM

    Savybės:

    1. Pagamintas iš PP polipropilenas, maisto kokybės medžiagų, netoksiškas, beskonis, sveikas ir saugus, "bitė" -atsparus ir patvarus, todėl gyvūnai valgyti daugiau laimingai.

    2. Produktas naudojamas vientisas liejimo procesas, kad paviršius yra lygus ir apvalus, nėra miręs kampai, lygaus paviršiaus, yra lengviau valyti, o tai apsaugo burnos sveikatos augintiniai.

    3. Yra neslidus silikono padas aplink apačios turėti žemės, tvirtai išvengti augintinius nuo apsivertimo arba juda maisto dėklo, kai valgyti.Morkų lapų, ant viršaus gali būti lengvai pakėlė, kaip elgtis.

    4. Indo aukštis yra protingai suprojektuoti, su protingą aukštis 1.77", kurios tinka gyvūnėlio galvos žemyn kampu, kai valgyti, ir būtų gerai prižiūrėti naminių gyvūnėlių stuburo sveikatai.

    5. Keturių segmentų dizainas yra patvirtintas maisto padėklai.Mokslo skyrius dizainas negali paliesti didelį plotą ir maistą vienu metu, leisti augintiniui sulėtinti valgymo greitį ne savo noru ir apsaugoti augintinio pilvo.

    6. Jis gali būti naudojamas visiems šunims.

    Paketas Apima:

    1 x Dubuo

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai