Dviratį Dviračiu Dviračių Padangų Remonto Komplektas Įrankių Rinkinys Vidinis Vamzdis Pataisyti Padangų Glaistas Klijai Nemokamai Šalto Pleistras Hermetikas Fix Nešiojamų Tirefit Dviratį Dviračiu Dviračių Padangų Remonto Komplektas Įrankių Rinkinys Vidinis Vamzdis Pataisyti Padangų Glaistas Klijai Nemokamai Šalto Pleistras Hermetikas Fix Nešiojamų Tirefit Dviratį Dviračiu Dviračių Padangų Remonto Komplektas Įrankių Rinkinys Vidinis Vamzdis Pataisyti Padangų Glaistas Klijai Nemokamai Šalto Pleistras Hermetikas Fix Nešiojamų Tirefit Dviratį Dviračiu Dviračių Padangų Remonto Komplektas Įrankių Rinkinys Vidinis Vamzdis Pataisyti Padangų Glaistas Klijai Nemokamai Šalto Pleistras Hermetikas Fix Nešiojamų Tirefit Dviratį Dviračiu Dviračių Padangų Remonto Komplektas Įrankių Rinkinys Vidinis Vamzdis Pataisyti Padangų Glaistas Klijai Nemokamai Šalto Pleistras Hermetikas Fix Nešiojamų Tirefit Dviratį Dviračiu Dviračių Padangų Remonto Komplektas Įrankių Rinkinys Vidinis Vamzdis Pataisyti Padangų Glaistas Klijai Nemokamai Šalto Pleistras Hermetikas Fix Nešiojamų Tirefit

Dviratį Dviračiu Dviračių Padangų Remonto Komplektas Įrankių Rinkinys Vidinis Vamzdis Pataisyti Padangų Glaistas Klijai Nemokamai Šalto Pleistras Hermetikas Fix Nešiojamų Tirefit

€0.10 €0.04
Yra sandėlyje
s161449

Žymos: aliuminio varžtas m4, dviračių grupei, rinkinys moterims, kapitonas dviračiu rinkinys, rankenėlėmis ir išsitraukia spintos derliaus, kit remontas, padangų, co ord rinkinys moterims, ekrano xiaomi redmi 4 pastaba snapdragon 625, medžiaga nustatyti, remontas padangos tubeless.

  • Medžiaga: PE
    Size2: Stačiakampio formos pleistras apie 1,4 * 2,1 colių
    Spalva: Kaip parodyta
    Parama: Dropshipping, whosale
    Size1: Apvalių pleistras apie 1 colio skersmens
    Kilmės: KN(Kilmės)

    Aprašymas:

    1、Paketą Įeina:

    Jūs gausite 30 dviračio padangų remonto komplektą, įskaitant 12 raundų dviračių padangų pleistrai, 12 stačiakampio formos dviračių padangų pleistrai, 2 padangų svirtys ir 4 metalo failus.Komplekte yra pakankamai, galite kreiptis ir pakeisti.

    2、Remontas, Padangų Iškart:

    Į lipnios dviračių padangos gali būti greitai ir įklijuoti į punkcija dalis dviračių padangos; siekiant suprasti, lipnios funkcija, jums nereikia laikytis jokių klijų; remontas dviračio padangos yra labai patogu.

    Pleistras yra šviesos svorio ir gali būti supakuota į maišelį, kad išvengti staigaus dviračių nelaimingų atsitikimų.

    3、Tikrąjį Dydį:

    Skersmuo turas dviračio kamera pleistras yra apie 1 colio; dydis stačiakampio formos dviračio kamera pleistras yra apie 1,4 x 2.1 coliai; dviejų skirtingų formų ir dydžių dviračių vamzdis pleistrai yra pakankamai jums pasirinkti; šių dviejų formų yra Skirtos įvairių dydžių perforacijos, kad ant dviračių padangos.

    4、Geras Medžiaga:

    Į lipnios dviračių protektoriaus filmas yra pagamintas iš PE medžiagos, kuri yra pakankamai tvirtos, kad būti įterptas; po pleistrai yra įterptas į perforuota dalis, jie bus tvirtai laikytis padangų.

    5、Lengva Naudoti:

    Dviračio padangų remonto komplektas yra patogus jums veikia patys; jums tik reikia naudoti metalo failą į lenkijos perforuota dalis ir valyti poliruoto paviršiaus, ir tada klijuoti pleistrą tvirtai perforuota dalis.

    Išsamus naudojimas:

    1. Patikrinti ir rasti perforuota dalis, dviračių padangų.

    2. Naudoti metalo failą į lenkijos perforuota dalis.

    3. Naudoti tam tikras priemones, valyti, poliruoti dalių, siekiant užtikrinti, kad poliruoti dalys yra be dulkių, purvo ir vandens.

    4. Vieta lopo centre skylę ir paspauskite tvirtai nuo centro į išorę siekiant užtikrinti, kad pleistras yra ne burbuliukai, ar raukšles.

    5. Po kelių minučių, užpildyti dviračių padangos su oru.

    Techniniai duomenys:

    Medžiaga: PE

    Spalva: kaip parodyta paveikslėlyje

    Dydis:

    Apvalių pleistras: apie 1 colio skersmens

    Stačiakampio formos pleistras: apie 1,4 x 2.1 coliai

    Pakuotė:

    1*Padangų remonto pleistras arba 1*Padangų remontas 30-piece set

    Pastabos:

    1. Dydis gumos-nemokamas dviračių vidinis vamzdis pleistras yra mažos, ir jūs galite pateikti jį į kuprinė, krepšys, ar rankinės, bet kuriuo metu, siekiant užkirsti kelią dviračių nebūtų pradurtos staiga.

    2. Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

    3. Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

  • Atsiliepimai (1)

    • Liliana003

      Super fast delivery (10 days)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai