1Pc Šiaurės Kūrybos Tyla Yra Auksinė Abstrakti Skulptūra Pusę veido Vyras Apdailos Retro Kambarį Namų Dekoro Amatų Dovana 1Pc Šiaurės Kūrybos Tyla Yra Auksinė Abstrakti Skulptūra Pusę veido Vyras Apdailos Retro Kambarį Namų Dekoro Amatų Dovana 1Pc Šiaurės Kūrybos Tyla Yra Auksinė Abstrakti Skulptūra Pusę veido Vyras Apdailos Retro Kambarį Namų Dekoro Amatų Dovana 1Pc Šiaurės Kūrybos Tyla Yra Auksinė Abstrakti Skulptūra Pusę veido Vyras Apdailos Retro Kambarį Namų Dekoro Amatų Dovana 1Pc Šiaurės Kūrybos Tyla Yra Auksinė Abstrakti Skulptūra Pusę veido Vyras Apdailos Retro Kambarį Namų Dekoro Amatų Dovana 1Pc Šiaurės Kūrybos Tyla Yra Auksinė Abstrakti Skulptūra Pusę veido Vyras Apdailos Retro Kambarį Namų Dekoro Amatų Dovana

1Pc Šiaurės Kūrybos Tyla Yra Auksinė Abstrakti Skulptūra Pusę veido Vyras Apdailos Retro Kambarį Namų Dekoro Amatų Dovana

€14.18 €7.80
Yra sandėlyje
s161658

Žymos: minimalistinę skulptūrą, vyrų veido skulptūra, sculptur, šeimos statula, skulptūra dragon vyras, galvos skulptūra vyras, meis veido skulptūra, abstrakti gyvūnų skulptūros, vyrai skulptūra, skulptūrų veidai.

  • Kilmės: KN(Kilmės)
    dydis: didelis
    Temos: Žmonės
    Parama: Dropshipping/greitas pristatymas/ Didmeninės
    Regioninės Funkcija: Europa
    Medžiaga: Derva

    Aprašymas:

    Medžiaga: Derva

    Spalva: auksas, sidabras, smiltainis

    Stilius: 可以不标注

    Dydis: 13*34 cm

    Svoris: 1150g

    Techniniai duomenys:

    1. Kūrybinis dizainas: "Balsas yra sidabras, tyla-auksas." Kartais tyla yra daugiau galingas, nei žodžiais.Ji ne tik padeda išvengti kenkia kitiems, bet taip pat rodo, toleranciją.Mąstytojas statula yra puikus priminimas klausytis daugiau, mažiau kalbėti, ir saugoti kitų paslaptis.

    2. Premium medžiagų ir meistriškumo: Šis abstraktus statula yra gaminamas šalto liejimo.Jis yra pagamintas iš aplinkai nekenksmingų dervos ir smiltainio.Be jokių ypatingų kvapo, netoksiškas.Ji turi nuostabų smėlio tekstūra.

    3. Dekoratyvinė skulptūra: prasminga dovana jūsų draugams ir šeimos nariams.Tai puikus priminimas ir pedagogas, priminti žmonėms, kaip svarbu išlaikyti tylus ir mąstymas giliai.Jūs galite įdėti ją ant stalo, namuose, biure, kavinėje, restorane.

    4. Dovana: geriausia dovana šeimai ar draugams.

    Pakuotė:

    1*Tyla-Aukso Statula

    Pastabos:

    1. Spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingos parametrai dėl įtakos šviesos ir ekrane.

    2. Dėl skirtingų rankinis matavimo metodus, prašome leisti šiek tiek dydžio skirtumas.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai