Atnaujinti prietaisų Skydelio Automobilinis Telefono Laikiklis Stiprus Magnetinis GPS palaikymu Anti-Skaidrių Įrašą su Laikino Stovėjimo Skambinimas Numerio lentelės Atnaujinti prietaisų Skydelio Automobilinis Telefono Laikiklis Stiprus Magnetinis GPS palaikymu Anti-Skaidrių Įrašą su Laikino Stovėjimo Skambinimas Numerio lentelės Atnaujinti prietaisų Skydelio Automobilinis Telefono Laikiklis Stiprus Magnetinis GPS palaikymu Anti-Skaidrių Įrašą su Laikino Stovėjimo Skambinimas Numerio lentelės Atnaujinti prietaisų Skydelio Automobilinis Telefono Laikiklis Stiprus Magnetinis GPS palaikymu Anti-Skaidrių Įrašą su Laikino Stovėjimo Skambinimas Numerio lentelės Atnaujinti prietaisų Skydelio Automobilinis Telefono Laikiklis Stiprus Magnetinis GPS palaikymu Anti-Skaidrių Įrašą su Laikino Stovėjimo Skambinimas Numerio lentelės Atnaujinti prietaisų Skydelio Automobilinis Telefono Laikiklis Stiprus Magnetinis GPS palaikymu Anti-Skaidrių Įrašą su Laikino Stovėjimo Skambinimas Numerio lentelės

Atnaujinti prietaisų Skydelio Automobilinis Telefono Laikiklis Stiprus Magnetinis GPS palaikymu Anti-Skaidrių Įrašą su Laikino Stovėjimo Skambinimas Numerio lentelės

€4.45 €2.13
Yra sandėlyje
s16217

Žymos: įrašas skiepų, automobilių licenciją plokštelės, savininkas telefono, smartphone holder car auto, turėtojo žyma, colių tablet, turėtojas licencijos plokštė, telefonas popsocket, 4g android tablet, Bezel.

  • Kilmės: KN(Kilmės)
    Prekės Pavadinimas: Younar
    Spalvos Pavadinimas: juoda
    Medžiaga: ABS

    Savybės:

    1. Saugiau Vairuoti: telefonas mount funkcijų HUD dizainas laikyti jūsų akyse linija atitinka kelių.Fiksuotos pozicijos ir mobiliojo kampas šis automobilis telefono savininkas gali būti pakoreguoti, 360 laipsnių sukimosi pagal jūsų reikalavimus, taip, kad jūs galite gauti geriausią žiūrėjimo kampą.

    2. Valdyti viena ranka: Šis telefonas mount funkcijų, 360 laipsnių sukimosi, todėl jis yra lengvai pasiimti ir įdėti atgal į telefoną su viena ranka.Ir jūs galite naudoti savo telefoną su viena ranka, ir ji yra lengva įdiegti ir pašalinti išmanųjį telefoną.Dar svarbiau tai, kad telefono savininkas daro tikri, jums vairuoti saugiai, jei naudojant GPS arba atsiliepti į telefono skambutį.

    3. Patvarus ir Funkcionalus: automobilinis telefono laikiklis yra pagamintas iš ABS medžiaga, kuri yra patvarūs ir atsparūs karščiui.

    4. Platus Suderinamumas: Gali būti koreguojamas, tinka 3-7 colių mobiliųjų telefonų.Tinka dauguma mobiliųjų prietaisų.

    5. Magnetinio Dizainas: Šį automobilį telefono turėtojas funkcijų stiprų magnetinį montavimo konstrukcija turi būti lengvai sumontuotas ant skydelio, ir ji vis dar yra pakankamai stabilios, turėti savo mobilųjį telefoną, o važiuojant nelygiu keliu, ir magnetas turi anglies pluošto raštas ant paviršiaus.Šis automobilis telefono laikiklis yra pagamintas iš minkšto, neslidus silikono padas ir lenktas bazę.

    Techniniai duomenys:

    Pavadinimas: Automobilinis Telefono Laikiklis (su stovėjimo numerį)

    Medžiaga: PC+ABS

    Spalva: Juoda

    Naudojimas: su reguliuojamas plotis, tinka 3-7 colių mobilusis telefonas

    Pakavimo Sąrašas:

    1 x Automobilinis Telefonas Mount (pastaba: tik savininkui, o ne būti mobilųjį telefoną.)

    1 x Skaičių Lipdukas

    Pastabos:

    Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampu, gali būti kai kurių spalvų skirtumas, prašome suprasti.

    Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai