Flydigi Wasp 2Pro WaspX Pusė Perdavė gamepad mobiliojo telefono valdytojas pubg COD mobile Android Flydigi Wasp 2Pro WaspX Pusė Perdavė gamepad mobiliojo telefono valdytojas pubg COD mobile Android Flydigi Wasp 2Pro WaspX Pusė Perdavė gamepad mobiliojo telefono valdytojas pubg COD mobile Android Flydigi Wasp 2Pro WaspX Pusė Perdavė gamepad mobiliojo telefono valdytojas pubg COD mobile Android Flydigi Wasp 2Pro WaspX Pusė Perdavė gamepad mobiliojo telefono valdytojas pubg COD mobile Android Flydigi Wasp 2Pro WaspX Pusė Perdavė gamepad mobiliojo telefono valdytojas pubg COD mobile Android

Flydigi Wasp 2Pro WaspX Pusė Perdavė gamepad mobiliojo telefono valdytojas pubg COD mobile Android "Bluetooth" valdiklį геймпад

€45.83 €41.71
Yra sandėlyje
s162401

Žymos: pelės kilimėlis, telefonas pubg mobile, kovos žaidimas valdytojas, joypad valdiklį "android", mate pro vr 20, big xbox controller, Kontrolės, gamepad pubg, automobilio valdymo kompiuterį, pubg valdytojas asus.

  • Pakuotė: Taip
    Sąsajos Tipas: USB
    Modelio Numeris: Vapsva N/X
    Tipas: Gamepads
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Prekės Pavadinimas: flydigi
    Sertifikavimo: FCC
    Suderinamos Prekės/Modelis: Nėra

    Pranešimo:iOS 13.4 Palaiko !!

    Maloniai prašome atkreipti dėmesį, kad Flydigi yra pirmasis gamintojas, remti iOS 13.4!!Bet tik viena ranka gamepad dabar ir dar testavimo stadijoje.Prašome žiūrėti video pamoka app.Vartotojams, kurie dar nėra atnaujintas, prašome išjungti automatinio atnaujinimo funkciją mobiliajame prietaise,mes rekomenduojame laikyti žemiau 13.4 jei yra, kurios gali patirti geriau.ačiū !Visus atnaujinimus, mes jus žinoti.Dėkojame už jūsų remti ir nedvejodami susisiekite su mumis, jei jūs vis dar turite kokių klausimų!

    DUK

    Q1: Kaip suderinamumo Vapsva 2 Pro?A1: Tiek " IOS " ir "Android", palaiko.Didžiausias 86mm pločio pritarė, jokių rūpesčių už telefoną atveju arba padengti. ( KOLEGA Reno nėra suderinama dabar dėl jo sistemos problema. ) Q2: Yra Vapsva 2 Pro "suderinama su "iPad"?A2: Vapsva 2 "Pro gali tik suderinamas su Mobilephone, Vapsva 2 "iPad" versija gali suderinama su "iPad". ( Tik 12.9 Colių "iPad" Pro " yra nesuderinami. ) Q3: Kodėl "Micro USB" prievado telefono reikia pirkti adapterį?A3: C Tipo USB yra pastatytas Vapsva 2 Pro, o Micro USB telefonas turi naudoti adapterio visiškai aktyvinimo. ("IOS" nereikia įjungti. ) Q4: ar Yra kokių nors rekomendacijų, galite mums duoti?A4: Vapsva 2 Pro + Dešinės Rankos Stinger + Vapsvų sparnų rekomenduojama, jei jums žaisti PUBG.Vapsva 2 Pro + Vapsvų Sparnų rekomenduojama, jei jums žaisti Mobiliojo Legendų.Q5: Yra ROG2 ir Redmi 8 PRO suderinamas su Vapsva 2 Pro?A5: ROG2 yra suderinama su Vapsva 2 Pro,tačiau ji gali naudoti tik klasikinis režimas; Redmi 8 PRO " gali naudoti ne Vapsva 2 Pro ar kitų gamepads(išskyrus Stinger), atkreipkite dėmesį.

    Apie Mokėjimą

    1. Visų didelių Kredito/Debeto kortelės, Interneto ,Pinigų, Laidinis Perdavimas ir Kiti Mokėjimai priimami per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO. 2. Mokėjimas turi būti atliktas per 15 dienų nuo užsakymo. 3. Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti baigta per 15 dienų.

    Apie Siuntos

    1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) 2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik. 5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezono. 6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! 7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

    Grąžinimo ir atlyginimo

    1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje. 2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grąžinti, ir savo pareigas, skaičius. 3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Sportobirza.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti. 4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

    Apie Atsiliepimą

    Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

  • Atsiliepimai (5)

    • Ignatyukavytid

      19 days to arrive until my city in Maranhão vendendor compreendente, recommend very great quality still sends gloves gifts

    • Ilyosbekmurotov

      Well received thank you for the seller

    • Master Yda

      Great product , easy to use

    • Togiveallyourlove

      Very beautiful

    • Hodyrevanton

      The controller came quickly enough, but was one day late from the estimated delivery time. The factory box joystick is well packed and came in perfect quality, also inside this box nothing was damaged. The product is original and well assembled, everything is in place and fully corresponds to the description. In general, everything is perfect, everything works and therefore I advise this seller!

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai