"PASIDARYK pats" Abėcėlė Tortas Antspaudas Minkštas Pelėsių Pyragai Slapukus, Silikoninės Formos, už Tortą Padaryti Namų Virtuvėje Kepimo Apdailos Reikmenys

€6.36 €3.88
Yra sandėlyje
s162773

Žymos: abėcėlė pyragas, silicio forma ir kepti, 3d mooncake pelėsių, minkštas antspaudas, antspaudas, antspaudų, macaron kilimėlis, cutter minkštas, 0 kepimo, pyragai priedai, įrankiai pyragas, sraigė antspaudas.

  • Modelio Numeris: 283130
    Tipas: Pyragas Įrankiai
    Funkcija: Eco-Friendly, Įžuvinti
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Sertifikavimo: CIQ
    Pyragas Įrankiai Tipas: Liejimo formos
    Seksualinio Pobūdžio: No
    Medžiaga: Kita
    Nepadori Nuotrauka: No

    Aprašymas:

    Savybės:

    1. Lengvas Kaligrafija Pyragas Apdaila - Sukurti kvapą calligraphic dekoracija jūsų tortas minkštus saldainius ir pyragus be jokių įgūdžių, reikalingų.

    2. Tinka Visų Rūšių Pyragus - Puikus naudoti fondants, pyragaičiai, sausainiai ir kiti kepiniai.

    3. Lengva, Matomas Derinimas - Ateina minkštos, skaidrios statyti, todėl jūs galite įdėti juos puikiai derinimą, kaip jums noras lengvai!

    4. Maisto kokybės Lanksčios Medžiagos Pagamintas maisto-saugaus silikono medžiagos su minkšta lanksti įstaiga, puikiai tinka kurti calligraphic abėcėlė dekoro ant bet kokio paviršiaus!

    5. Daugkartinio naudojimo ir Lengva Valyti - Ji gali būti lengvai valomi skalaujant su muilu ir vandeniu!Išdžiūti ir jie geri, kad galima panaudoti dar kartą, dar kartą!

    6. Puikiai tinka Visoms Progoms - Jūs galite mėgautis PASIDARYK pats savo pyragai bet kuriuo metu, pavyzdžiui, gimtadienio, vestuvių, pobūvių, Kalėdų ir kitomis ypatingomis progomis.

    Skelbimas:

    1. Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis.Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas.

    Specifikacija:

    Medžiaga: Maisto kokybės Silikono

    Matmenys: 22x12.5cm, storis 3mm

    Komplektą Sudaro:

    1 x Minkštas Pelėsių

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai