Pirge, Venge Mėsininko Peilis 21 cm - Wenge medžio Rankena, Rankų darbo , Virtuvės Peiliai ir Chef Peiliai Meistrų - 31254

Pirge, Venge Mėsininko Peilis 21 cm - Wenge medžio Rankena, Rankų darbo , Virtuvės Peiliai ir Chef Peiliai Meistrų - 31254

€24.42
Yra sandėlyje
s16284

Žymos: knive, virtuvės organų, kalti steiko peiliu rinkinys, dizaino peilis, venge rėmo diskas, virtuvės peilis, virtuvės knive, virtuvės peilių rinkinys, animacinių filmų peilis, mėsininko peilis profesinės.

  • Rankenos Tipas: Wenge Medžio, Aliuminio Kniedės
    Funkcija: Įžuvinti
    Prekės Pavadinimas: Pırge
    Tipas: Peilis Rinkiniai
    Medžiaga: Nerūdijančio Plieno
    Reitingas: T5MoV
    Modelio Numeris: 31254
    Kilmės: TR(Kilmės)
    Disko Matmenys: 40mm-210mm-3mm
    Metalo Tipas: Anglies plieno
    Kietumas: 55 ± 1 HrC

    Pirge, Venge Mėsininko Peilis 21 cm - Wenge medžio Rankena, Rankų darbo, Profesinės Buitiniai Peiliai, virtuviniai Peiliai ir Chef Peiliai - 31254

    Produkto Kodas

    31254

    Disko Matmenys

    Plotis

    Ilgis

    Storis

    40mm

    210mm

    3mm

    Plieno Specifikacijos

    Kilmės

    Reitingas

    Kietumas

    Prancūzija

    T5MoV

    55 ± 1 HrC

    Rankenos Tipas

    Wenge Medienos

    Aliuminio Kniedės

    Mūsų Venge Mėsininko Peilis 21 cm produktas bus padaryti savo darbą daug lengviau, nes jos storos ir tvirtos plieninės konstrukcijos, natūrali mediena, kieta rankena fiksuotojo su trimis kniedėmis!Įsitikinkite, kad jums pasirinkti tinkamą dydį, storį ir rankena modelį jūsų naudoti, kai pamatysite, kaip patogiai, jums sumažinti mėsos ir daržovių, jūs sutinkate, su mumis.

    - Didelis Anglies Nerūdijančio Plieno

    - Optimalų Kietumą Ledinės Terminis Apdorojimas

    - Atidžiai Aštrus ir Poliruoti 2 kartus Pjovimo Kraštas

    - Ergonomiška rankena struktūra atidžiai formos iš natūralių wenge medienos

    GAMYBOS PROCESAS

    Mes perkame mūsų DIN 1.4116 plokštės ir T5MOV kūgio formos Nerūdijančio Plieno, iš Vokietija ir Prancūzija su specialius užsakymus.

    • Mes formą mūsų plieno su mūsų pjovimas lazeriu mašinos ir presai.

    • Atliekame termiškai apdorojant savo formos plieno 3 2stages.

    • Mes harden savo plieno arklį 1060 30-40C mūsų konvejerio terminio apdorojimo krosnis.Mes reguliariai atlikti kietumas patikrinimus ir ataskaita.

    • Mes padidinti atsparumą korozijai, mūsų grūdinto plieno ledinės termiškai apdoroti ne -80 30-40C mūsų skystas azotas-reguliuojamas krosnis.

    • Galime atlikti grūdinimo procesą ilsisi mūsų plieno su padidintu korozijai 2-4 valandas mūsų 250 C krosnys.Šį procesą, mes pašalinti trapumą mūsų plieno ir pateikti 57 ± 1 HRC optimalų kietumą.

    • Galime atlikti šlifavimo procesų mūsų produktus, kurių šilumos gydymas yra baigtas, mūsų 5 ašių CNC, Šlifavimo, machines.By naudojant CNC technologijas, tikslumas 0,01 mm, mes tiekiame mūsų produktų labiausiai tinkamas vertybes pagal jų naudojimo sritys.

    • Atliekame poliravimo operacijos, po šlifavimo procesų.Mes atlikti dvi skirtingas poliravimo procesus, satino ir blizgus, mūsų automatai be vadovo iniciatyva.

    • Po poliravimo, mes nuplaukite visi mūsų produktai mūsų ultragarsinio plovimo mašina ir išvalyti juos nuo poliravimo.

    • Mūsų plienai, kurie yra pasirengę dirbti asamblėja, skirta plastikinių ar medinių dalių rankena surinkimo.

    • Medinė rankena asamblėja yra daroma mūsų vertingų amatininkų ir kiekvienas produktas yra atskirai valdomas.

    • Po mūsų prikaustytas plastiko rankenos yra sustiprintas su kniedės mašina, satino poliravimas atliekamas mūsų specialiosios šlifavimo mašinos.

    • Mūsų plastiko įpurškimo rankenos yra pagamintos mūsų pačių formų, mūsų pačių įpurškimo mašinos.

    • Po to, kai įdiegimas bus baigtas tvarkyti mūsų specialusis skustuvų peiliukų galandimas technologija, naudojama tik mūsų bendrovės, nukreiptas į Turkiją mūsų pakavimo skyriuje.

    • Vyniojimo visas procesas yra baigtas, peiliai, Turkija ir vežamos į 50 šalių.

    Pirge Naudojimo, techninės Priežiūros, atliekų Perdirbimo ir Garantija Vadovas.

    1.Prašome išsaugoti savo peiliai pasiekti savo vaikams.

    2.Naudojimo ir Priežiūros Instrukcijos:

    A. Naudokite kempinėlę ar drėgnu skudurėliu nuvalykite naujai įsigytų peiliai pirmiausia šiltu vandeniu su muilu.Nuplaukite peilius su tekančiu vandeniu į kriauklę ir tada išdžiovinkite juos su sausa šluoste.

    B. nenaudokite 1pressurized vandens, didelis poveikis: sunkus valymo cheminių medžiagų, nes jos gali deformuotis ašmenys ir rankena.Todėl mes rekomenduojame, kad jūs plauti rankomis jūsų peiliai, o ne plauti juos indaplovėje.

    C. nenaudokite savo peiliai kitais tikslais, išskyrus jų naudojimo paskirtį, pavyzdžiui, atidaryti konservų ar gėrimų kepurės, atsukdami ir gręžimo kietų paviršių.

    D. Viena iš didžiausių priežasčių, deformacijos, kad gali atsirasti pjovimo briaunos peiliai pjauna ant kieto paviršiaus.Mes rekomenduojame, kad jūs naudojate polietileno supjaustyti lapus.Taigi, gyvenimas jūsų peiliai bus padidinti, ir jums bus būti aukščiausio lygio higiena.Į.Peiliai ir pjovimo lentos turėtų būti valomi ir dezinfekuojami po kiekvieno naudojimo.

    F. Peiliai turėtų būti išvalyti prieš galandimo su masat.Kadangi 3masts yra magnetinės mažų metalinių ašmenų stick plieno.Po kelių naudojimo, plieno paviršius turi būti nuvalomas šluoste, naudojant šiltą ir muiluotu vandeniu.Tada lygintuvu turėtų būti nuvalyti, pašalinti sausas g.Jūs galite įdėti savo peilius peilio laikiklį magnetai, kad galite montuoti virtuvėje ant sienos.Taigi, jūsų peiliai bus laikomi kaip įmanoma geriau.

    G.Mes rekomenduojame jums nereikia, kad mesti savo pasibaigęs peilis tiesiai į šiukšlių dėžę, bet ir įdėti jį į metalo perdirbimo konteinerius po vyniojimo, jis taip pat laikraštyje.

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai