Undinė Tema Šaliai Dekoro Undinė Tema Šaliai Dekoro Undinė Tema Šaliai Dekoro Undinė Tema Šaliai Dekoro Undinė Tema Šaliai Dekoro Undinė Tema Šaliai Dekoro

Undinė Tema Šaliai Dekoro "PASIDARYK pats" Medūza Žibintų Pagal Jūros Šalis Dekoro Mergina Undinė Gimtadienio Dekoracijas Litte Undinė

€1.59 €0.95
Yra sandėlyje
s16322

Žymos: medūza led, medūza, į littl undinė, gimtadienis undinė temą, alan jackson, medūza žaislas, dekoro undinė, inkaro lempos, arch sodas, medūza bakas.

  • Type4: Mergina Undinė Gimtadienio Dekoracijas Litte Undinė
    Type2: "PASIDARYK pats" Medūza Popierius Žibintai
    Type3: Pagal Jūros Šaliai Dekoro
    Modelio Numeris: Undinė Tema Šaliai Dekoro
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Type9: Kabo Medūzos Korio Žibintų
    type7: Undinė Šalis apdaila
    type8: "PASIDARYK pats" Undinė Dekoracijos
    type1: Undinė Tema Šaliai Dekoro
    Medžiaga: Popierius
    Proga: šalis
    Modelis: Laiškas
    Temos: Gyvūnų
    type5: undinėlė gimtadienio
    type10: Baby Shower gimtadienio prekes
    type6: Vaikų Gimtadienio dekoracijos

    Undinė Tema Šaliai Dekoro "PASIDARYK pats" Medūza Žibintų Pagal Jūros Šalis Dekoro Mergina Undinė Gimtadienio Dekoracijas Litte Undinė

    Kulka Taškų: 1、Undinė Temą Gimtadienio Dekoravimas: Specialiai sukurta vaikų gimtadienius, puiki dovana jiems.Ten bus jaudinantis ir įsimintinas vandenyno teminius gimtadienio vakarėlį.Make splash jūsų undinė šalis su mūsų šalies kostiumas!

    2、Aukštos kokybės Medžiagų: Šie žibintai yra pagaminti iš popieriaus, stiprus ir daugkartinio naudojimo, ir gali būti pakartotinai daug kartų, saugi ir aplinkos apsaugos.Po šalies baigiasi, ji gali išsipūsti kelias dienas!Ilgalaikis šalies apdaila, gali būti pakartotinai naudojamas daug kartų, bet kitomis progomis!

    3、Lengva Naudoti: Gali būti naudojama papuošti langai ir šventinių stalų.Prabangus popierius žibintams gali pasukti ir pakabinti popieriniai rankšluosčiai, kurie nuolat skraidymas su vėjo.

    4、Plačiai Naudojamas: Labai tinka mažų mergaičių, berniukai, kids gimtadienio šventės,, po vandeniu temą šalių, kūdikių dušai, lyčių, atskleidžiantys, jubiliejus, kūdikio šalys, princess gimtadienio, vandenyno teminiai vakarėliai, vaikų kambariai, Namų biuro apdailos.Puiki šalis apdaila, įdėti romantika ir šventinę atmosferą.

    5、komplektą Sudaro: Žibinto skersmuo apie 30cm/11.8 colių, kutas ilgis apie 60cm/23.6 colių, bendras ilgis apie 90cm/35.4 colių. 1 arba 6pcs/set.

    Specifikacija:

    Pavadinimas: Medūza Žibintų

    Medžiaga: popierius kortelės

    Žibinto dydis(apytiksl.):

    Žibinto skersmuo 30 cm/colių 11.8

    kutas ilgis 60cm/23.6 colių

    bendras ilgis 90cm/35.4 colių

    Pakuotės dydis: apie 30*30*1.9 cm/11.81*11.81*0.75 colių

    Pakavimo Sąrašas:

    1*Žibintų

    Pastaba:

    1. Dėl vadovo matavimo, gali šiek tiek tolerancijos 1-3cm.

    2. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

    1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

    2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

    3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

    4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

    5. Jei jums nėra gavę siuntą, per 50 dienų nuo mokėjimo(10 dienų užsienio sandėlių), prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas.

    1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

    1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai