H61 motininę LGA1155 nustatyti rinkinys su H61 motininę LGA1155 nustatyti rinkinys su H61 motininę LGA1155 nustatyti rinkinys su H61 motininę LGA1155 nustatyti rinkinys su H61 motininę LGA1155 nustatyti rinkinys su H61 motininę LGA1155 nustatyti rinkinys su

H61 motininę LGA1155 nustatyti rinkinys su " Intel I5 3570 processorDDR3 8GB(2*4GB)1 600mhz RAM atminties Mico-ATX IntegratedGraphicsH61M-S1

€160.92 €112.64
Yra sandėlyje
s164556

Žymos: i3 3570, "combo " xeon", 1155 plokštė, pagrindinės plokštės surinkimo rinkinys, lga1150 mini itx pagrindinė plokštė, CPU, lga1155 procesorius, rinkinys i5 4, i7 processor, i5 procesorius.

  • PCI - E standards: PCI - E 2.0
    Storage Interface Type: SATA 2
    Formos Koeficientas: ETVB
    Onboard LAN: 1x RJ45
    Su CPU: Taip
    Prašymas: Desktop
    Modelio Numeris: B75M-VH PLIUS
    Atminties kanalo: Dvigubas
    Lizdo Tipas: LGA 1155
    Kokybės Sertifikavimo: CE, ROHS
    Prekės Būklė: Naujas
    Back I/O Ports: 1x RJ45, VGA(D-Sub), 3 x Audio Jacks, HDMI 1.0
    Chipset Gamintojas: "Intel"
    Support Memory Type: DDR3
    specialios funkcijos: Nėra
    Number of PCI: 0
    Komplektacija: Pagrindinėse plokštėse, CPU, RAM
    Maksimalus Ram Talpa: 16 gb
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Pakuotė: Taip
    Lustų rinkinys: h61
    Usage Scenario: Žaidimų, Garso Ir Vaizdo Įrašai, Namų ūkio, Buveinė, Dizainas
    Prekės Pavadinimas: MACHINIST

    Pastaba

    Rinkiniai yra apima 1PCS plokštė, 1PCS procesorius ir 2VNT atminties.

    Plokštė yra STAKLININKAS H61M-S1.

    Procesorius yra Intel I5 3570.

    Atmintis yra serveris 2*4GB DDR3 1 600mhz.(DARBININKAS Prekės)

    Plokštė yra originalus, visiškai naujas, su gamintojo pakuotėje ir priedai.

    Procesorius ir atmintis yra originalus naudojami 99% naujas.

    Plokštė be CMOS baterija.(Siuntimo Reglamentas Draudžia)

    Prašome įsitikinkite, kad jums pirkti teisę valdybos suderinamumo jūsų kitos aparatūros.

    Dėmesio

    1. Prieš jus, kad, jūs turi įsitikinti, kad tai, ko jums reikia yra motininės plokštės modelį.Jei pirkėjas sukelia neteisingas pristatymo, mes ne suteikti kompensaciją.

    Plokštė yra specialus elektroninis produktas, prieš pirkdami, įsitikinkite, ar jūsų kompiuteris yra geras, kitas vietas, jei jūsų reikmenys neveikia, ji bus sukelti plokštė neveikia, taip, turite išbandyti CPU, atminties, ekranas, ekrano, ir kitų dalykėlių, prieš jums pirkti.

    3. Elektroninių produktų reikia profesionalios technologijos, jei nesate profesionalus remontas kompiuterio, atidžiai pirkti, jei plokštė perdegė, mes ne pateikti garantijos paslaugas.

    Apie mokėjimą

    Mes priimame rūpyba.Galite mokėti banko pavedimu, pavyzdžiui, alipay, Viza, "mastercard", "western union, paypal, naujosios zelandijos doleris ir ali express".Pastaba: visi importo muitai projektas bus padengia pirkėjas

    Apie siuntos

    1. Pasaulio laivybos (išskyrus keletą šalių, APO/FPO ir baterija produktų).

    2. Visi užsakymai bus tvarkomi laiku ir dauguma užsakymai bus išsiųsti per 2 dienas po apmokėjimo patvirtinimo. (ne įskaitant Kinijos festivaliai).

    3. Mes rekomenduojame Sportobirza.lt standartas siunta (saugus, ekonomiškas, galite reikalauti kompensacijos, jei pakuotė yra pažeista).Jei norite, greitas pristatymas, prašome pasirinkti, DHL,UPS,Fedex,EMS,ARAMEX.Šių komercinių kurjeriai palyginti didelė importo mokesčius.

    4. Jei jums gauti pažeista arba labai deformuoti paketas, prašome nufotografuoti tai, kas man bus apsaugoti tiek pirkėjų ir pardavėjų.

    Apie po pardavimo

    1. Mainboard garantija 90 dienų (mainboard gamykloje inventorių.Ji atrodo kaip naujas. 100% darbo, nėra fiksuotas)

    2. Jei plokštė yra su trūkumais, pirkėjas gali pasirinkti ir pakeisti produktą arba grąžinti pagrindinę plokštę, ir mes grąžinti visą sumą.Jei pirkėjas perka blogo produkto, ji bus sumokėti visas siuntimo išlaidas ir 15% aptarnavimo mokestis.

    3. Grąžinamoji išmoka, taikoma tik į produkto kainą, ir nėra jokios grąžinamosios išmokos už aptarnavimo mokestį, pašto ir krovinių vežimo.

    4. Bet nekokybiškų produktų, mes turime užbaigti garantija.Jei klientas suteikia man jokių neigiamų atsiliepimų, mes ne pateikti po-garantinis aptarnavimas.

    Jei esate nepatenkinti mūsų produktai, prašome nedvejodami susisiekite su manimi, be jokių ginčų.Mes padarysime viską, kad patenkinti jus.

    6. Kiekviena plokštė turi būti ženklinami su mūsų Kinijos etiketės po išsiuntimo.Jei jūs bałagan su juo, mes don ' t pasiūlyti garantija arba grąžinti.

    Apie atsiliepimų

    1. Mūsų tikslas yra užtikrinti, kad visi pirkėjai yra patenkinti mūsų produktus ir paslaugas.

    2. Jei jums patinka šis projektas, mes nuoširdžiai tikimės, kad jūs galite palikti mums puikus penkių žvaigždučių pagirti.

    3. Prieš jus visus prieštaravimus arba palikite mums bet kokį neigiamą atsiliepimą, susisiekite su mumis ir mes jums pateiksime geriausią sprendimą.

    Apie mus

    1.Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę!Jei turite klausimų apie mūsų produktus ir teikiamas paslaugas, prašome susisiekti su mumis elektroniniu prekės ženklas arba paštu!

    2. Jūsų laišką bus atsakyta nedelsiant, o per 2 darbo dienas.Jei jums nėra gavę mūsų atsakymą, prašome siųsti elektroniniu paštu vėl!

    3. Darbo laikas: 9:00-19:00 Pekino laikas nuo pirmadienio iki šeštadienio (+ 8 GMT)

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai