5 vnt/daug Kūdikių Seilinukai Medvilnės, 6 Sluoksnių U Tipo kombinezonai su Antkrūtiniais Minkštas Patogus 5 vnt/daug Kūdikių Seilinukai Medvilnės, 6 Sluoksnių U Tipo kombinezonai su Antkrūtiniais Minkštas Patogus 5 vnt/daug Kūdikių Seilinukai Medvilnės, 6 Sluoksnių U Tipo kombinezonai su Antkrūtiniais Minkštas Patogus 5 vnt/daug Kūdikių Seilinukai Medvilnės, 6 Sluoksnių U Tipo kombinezonai su Antkrūtiniais Minkštas Patogus 5 vnt/daug Kūdikių Seilinukai Medvilnės, 6 Sluoksnių U Tipo kombinezonai su Antkrūtiniais Minkštas Patogus 5 vnt/daug Kūdikių Seilinukai Medvilnės, 6 Sluoksnių U Tipo kombinezonai su Antkrūtiniais Minkštas Patogus

5 vnt/daug Kūdikių Seilinukai Medvilnės, 6 Sluoksnių U Tipo kombinezonai su Antkrūtiniais Minkštas Patogus

€10.10 €7.38
Yra sandėlyje
s164716

Žymos: kūdikių kombinezonas su antkrūtiniu kūdikių, kūdikių kombinezonas su antkrūtiniu medvilnės, pilkos spalvos seilinukai, vaikas, kūdikis, kombinezonai su antkrūtiniais, kombinezonai su antkrūtiniais vandeniui, darbo kombinezonai, liemenė seilinukai, kombinezonai su antkrūtiniais silicio, seilinukai 2, gydytojas kūdikių kombinezonai su antkrūtiniais.

  • Lytis: Unisex
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Elemento Tipas: SEILINUKAI
    Modelio Tipas: Spausdinti
    Prekės Pavadinimas: Ludybella
    Medžiaga: MEDVILNĖS
    Stilius: Mados
    Amžius: 0-6m, 7-12m, 13-24m, 25-36m
    Departamentas Pavadinimas: Kūdikių
    Modelio Numeris: BA21BS014

    Seilinukai kūdikiui 100% Medvilnės Marlės, 6 Sluoksnių U Tipo Minkšta Oda-draugiškas

    Seilinukai kūdikiui 100% Medvilnės Marlės, 6 Sluoksnių U tipo Dydis: 21*30 cm Tinkamą Amžių: 0-3 metų amžiaus Klasės kūdikių standartą pagaminti, naudojant aktyvius, marginimo ir dažymo technologijos, ne liuminescencinės agentas, nėra formaldehido, konkurso rūpintis kūdikio odos.Stipri ir patvari, dviviečiai mygtuką dizainas, reguliuojamo dydžio, patogūs dėvėti.Šešių sluoksnių marlės, odos draugiškas ir kvėpuojantis.

  • Atsiliepimai (2)

    • Uchihaitachi Rk

      Very good quality and very nice

    • Fredbobrobert

      The quality is good, very pleasant to the touch, and the fabric is dense, quickly will not wet. Very fast delivery, approximately 2 weeks. Super, I advise!

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai