1 Set Baidarėmis Inkaro Vežimėlio Baidarių Inkaro Reikmenys, Žvejyba, Baidarės 1 Set Baidarėmis Inkaro Vežimėlio Baidarių Inkaro Reikmenys, Žvejyba, Baidarės 1 Set Baidarėmis Inkaro Vežimėlio Baidarių Inkaro Reikmenys, Žvejyba, Baidarės 1 Set Baidarėmis Inkaro Vežimėlio Baidarių Inkaro Reikmenys, Žvejyba, Baidarės 1 Set Baidarėmis Inkaro Vežimėlio Baidarių Inkaro Reikmenys, Žvejyba, Baidarės 1 Set Baidarėmis Inkaro Vežimėlio Baidarių Inkaro Reikmenys, Žvejyba, Baidarės

1 Set Baidarėmis Inkaro Vežimėlio Baidarių Inkaro Reikmenys, Žvejyba, Baidarės

€21.94 €12.72
Yra sandėlyje
s16504

Žymos: baidarių varantys, nemokamą žvejybos baidarių, naminis žvejybos vežimėlis, baidarių canoa, žuvų baidarių, valtis, baidarė, paveldo baidarių priedai, baidarių mount, baidarių vežimėlis, Baidarių.

  • Sertifikavimo: Nėra
    3 funkcija: inkaro priedai
    4 funkcija: Inkaro Aksesuarai Baidarių
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Funkcija 5: Inkaro Reikmenys, Žvejybos
    2 funkcija: Padas Akių Trinkelės
    Funkcija 1: Baidarių Inkaro Vežimėlio Komplektas

    Aprašymas

    Tai inkaro troleibusų sistema, rinkinys.Jis yra pagamintas iš kokybiškų medžiagų, tvirtas ir patvarus naudoti.Šį rinkinį galima išvengti trinties ar draskymas valtis, o artimųjų vežimėlio virvę nuo laivapriekio, laivagalio.

    Savybės

    - Spalva: Juoda.

    - Medžiaga: Nailonas,, metalo.

    - Dydis: 9.00X4.50X2.50cm/3.54X1.77X0.98 cm.

    - Skirtingai nei dauguma kitų sistemų, jūsų troleibusų linijos yra nuimamas nuo žiedo, leidžia jums naudoti tai kaip dokas lyno susiejimas ne savo baidarių ar kanojų ant doko, trinkelės.

    - Skriemuliai yra flush-sumontuoti vietoj pritvirtintas laisvai su bloknotu akių ir karabinai, kaip ir kitų prekių ženklų.Tai suteikia vientisą išvaizdą ir saugo linija priglus prie jūsų laivo.

    - Šis rinkinys naudoja virvę ir skriemulio padėti jums pamainomis poziciją savo laivą be traukiant savo saito.

    - Gali būti sumontuoti kairėje arba dešinėje pusėje, lengvai išlaikyti savo idealios padėties vėjo ar tekančio vandens.

    - Kilpa šio baidarių inkaro vežimėlio komplekte yra daugiausia naudojami siekiant išspręsti denio linijos, užveržti virvę, rišti virvę ir nustatyti klastojimo.

    1 set x baidarių priedai

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai