Mop Trikampio Valymo Duster Įrankiai, Pakeičiant Audinio Daugiafunkcinis Mop Tingus Dulkių Mop Namų Dulkių Mop Mop Trikampio Valymo Duster Įrankiai, Pakeičiant Audinio Daugiafunkcinis Mop Tingus Dulkių Mop Namų Dulkių Mop Mop Trikampio Valymo Duster Įrankiai, Pakeičiant Audinio Daugiafunkcinis Mop Tingus Dulkių Mop Namų Dulkių Mop Mop Trikampio Valymo Duster Įrankiai, Pakeičiant Audinio Daugiafunkcinis Mop Tingus Dulkių Mop Namų Dulkių Mop Mop Trikampio Valymo Duster Įrankiai, Pakeičiant Audinio Daugiafunkcinis Mop Tingus Dulkių Mop Namų Dulkių Mop Mop Trikampio Valymo Duster Įrankiai, Pakeičiant Audinio Daugiafunkcinis Mop Tingus Dulkių Mop Namų Dulkių Mop

Mop Trikampio Valymo Duster Įrankiai, Pakeičiant Audinio Daugiafunkcinis Mop Tingus Dulkių Mop Namų Dulkių Mop

€13.25 €9.14
Yra sandėlyje
s16538

Žymos: švarus grindų, galia valytoja, auto clean mop, mop kibiras, švarus mop, spray mop, vadovas mop, a1342 macbook, grindų mop, medžiaga mop.

  • Drop laivyba: Parama
    Formos: trikampis
    Tipas: Audinio Danga Tipas
    Rankenos Tipas: Teleskopinis
    Funkcija: Įžuvinti
    Modelio Numeris: Šeniliniai Mikropluošto Mop Trikampio Valymo Duster Įrankiai, Namų
    Svoris: 4.1kg-6kg
    Galvos Formos: trikampis
    Polių Medžiaga: Plastikiniai
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Absorbcija: 10 sekundžių

    Aprašymas:

    1. Daugiafunkcinis Trikampio Valiklis: Tai langų valymo įrankis gali būti naudojamas švarus stiklas, grindų, sienų, gap, kampe, automobilių plovimo, lengvai valomas, patvarus!Su 2 skirtingų audinys pagalvėlės, pluošto audinio juostelę ir šeniliniai audiniai trinkelėmis, grandymo galvutę galima nuimti ir nuplauti ne bus.Į 45cm/17.72(apie) nerūdijančio plieno strypas gali būti prailgintas ir kontroliuojamas laisvai, nesvarbu, kaip didelis jis yra, mes nebijome, kad ji negali būti sunaikinti.Galvą galima sukti 360 laipsnių kampu ir gali būti nustatyta, paprastas valdymas.Nuvalykite priekyje ir nugaros pusėje.Kiekvienoje pakuotėje yra grandymo juostelėmis švarus, be aklaviečių.

    2. Šlapias ir Sausas Mop: Į mop suteikia didesnį valymo srityje, taip užtikrinant didesnį mopping srityje ir gerų valymo patirtį.Šeniliniai mop + pluošto mop turi stiprią vandens absorbcija ir gali sugerti dulkių, kurios yra daugelio savo svorio, ir atvirkščiai langų valymas taupo laiką ir pastangas

    3. Itin ilgas strypas yra ne bijo, kad nebūtų nušluota dideliu tikslumu.Išplėstinio lazdele skirta viena ranka operacijos.Jis yra paprastas ir lengvas pakelti ir nuvalykite ilgą laiką.Senyvo amžiaus žmonėms ir vaikams, galite lengvai naudoti jį.

    4. Ne Miręs Kampas: Tai šeniliniai mikropluošto mop savybės Lanksti 360 laipsnių sukimosi, 180° bendrą praktiškumas, dizaino, todėl idealiai tinka valyti nepaliekant miręs kampų, ir tai mop gali būti naudojamas švarus kavos staliukas, sofa-lova, lovos dugno, sienų miręs kampai, laiptai, kampai, ir t.t.Ši daugiafunkcinė valymo sistema leidžia valyti lengviau.

    5. Efektyvus Valymas: Tai mop gali išvalyti dulkes ir plaukų vienas žingsnis, ir jis gali būti naudojamas švarus naftos dėmė krito ant stalviršio, taip pat, jis gali būti naudojamas valyti purvinas batų atspaudai.

    Techniniai duomenys:

    Pavadinimas: Daugiafunkcinis Trikampio Mop

    Medžiaga: nerūdijantis plienas strypas/PP/mikropluošto/šeniliniai

    Spalva: balta

    Dydis: kaip parodyta paveikslėlyje

    Pakavimo Sąrašas:

    1 variantas: 1m/39.37 in(apie) (Mop Lazdele*2 Mop Medžiaga Mygtukai*2 Mop Galva*1 Grandymo Galvą*1)

    2 variantas: 1.5 m/59.06 in(apie) (Mop Lazdele*3 Mop Medžiaga Mygtukai*2 Mop Galva*1 Grandymo Galvą*1)

    3 variantas: 2m/78.74 in(apie) (Mop Lazdele*3 Mop Medžiaga Mygtukai*2 Mop Galva*1 Grandymo Galvą*1)

    Pastabos:

    Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampu, gali būti kai kurių spalvų skirtumas, prašome suprasti.

    Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai