2021 Atnaujinti Magnetas RGB Povandeninis Žibintas IP68 13LEDs po vandeniu Naktį Lempa, Tvenkinys, Lauko Baseinas, Lempos, Povandeninis Žibintas 2021 Atnaujinti Magnetas RGB Povandeninis Žibintas IP68 13LEDs po vandeniu Naktį Lempa, Tvenkinys, Lauko Baseinas, Lempos, Povandeninis Žibintas 2021 Atnaujinti Magnetas RGB Povandeninis Žibintas IP68 13LEDs po vandeniu Naktį Lempa, Tvenkinys, Lauko Baseinas, Lempos, Povandeninis Žibintas 2021 Atnaujinti Magnetas RGB Povandeninis Žibintas IP68 13LEDs po vandeniu Naktį Lempa, Tvenkinys, Lauko Baseinas, Lempos, Povandeninis Žibintas 2021 Atnaujinti Magnetas RGB Povandeninis Žibintas IP68 13LEDs po vandeniu Naktį Lempa, Tvenkinys, Lauko Baseinas, Lempos, Povandeninis Žibintas 2021 Atnaujinti Magnetas RGB Povandeninis Žibintas IP68 13LEDs po vandeniu Naktį Lempa, Tvenkinys, Lauko Baseinas, Lempos, Povandeninis Žibintas

2021 Atnaujinti Magnetas RGB Povandeninis Žibintas IP68 13LEDs po vandeniu Naktį Lempa, Tvenkinys, Lauko Baseinas, Lempos, Povandeninis Žibintas

€9.36 €6.74
Yra sandėlyje
s16608

Žymos: švyti led juostos, šviestuvas baseinas žibintai, atsparus vandeniui povandeninis telefono, vyrai lauko žibintai, žalioji po vandeniu, povandeninis žibintas, ip68 rgb, lotuses baseinas šviesos, lempos magnetas, fontanas lempos.

  • Yra Lemputės Įtraukti: Taip
    Įtampa: 6V
    Korpuso Medžiaga: ABS
    Apsaugos Lygis: IP68
    2 funkcija: LED baseinas, povandeninis apšvietimas
    Šviesos Šaltinis: LED Lemputės
    3 funkcija: Baseinas Šviesos
    Prašymas: Baseinas
    Funkcija 5: IP68 Waterproofunderwater šviesos
    Garantija: --
    Naudojimas: ATOSTOGŲ
    Maitinimo Šaltinis: DC
    Funkcija 1: RGB Šviesos Baseinas
    Modelio Numeris: 13LED Povandeninis Žibintas
    Funkcija 6: tvenkinys šviesos
    Savybės: Atsparus vandeniui baterijomis, tvenkinys šviesos
    Dropshipping: Taip
    4 funkcija: Povandeninis LED Žibintai
    Pagrindo Tipas: E26
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Sertifikavimo: CE, ROHS
    Prekės Pavadinimas: AOKAILA
    LED KIEKIS: 13 SMD5050 RGB LED

    Produkto Informacija:

    1、Atnaujintas USB Įkrovimo Funkcija: Built-in 1000mAh įkraunamas ličio baterija, įrengtas, su USB laidu, tai gali būti papildytos ir pakartotinai, siekiant išvengti problemų dažnas baterijos pakeitimo.

    2、Aukštos kokybės Šviesos Šaltinis: 13 aukšto ryškumo full Led, 7cm skersmens, 16 spalvų, 3 apšvietimo režimus, tinka baseinai, žuvų tankai, fontanai, akvariumai, namų dekoravimo ir apšvietimo.

    3、Atnaujintas Priedai: 3 magnetai ant nugaros, su 2 siurbimo taures, dėl padidėjusios dydis, didinti adsorbcijos jėga ir stabilus montavimas.Tai gali būti adsorbuoti geležies medžiagų, arba lygių paviršių, tokių kaip stiklas ir plytelės.

    4、IP68 Vandeniui: Stora vandeniui atsparus žiedas, IP68 atsparus vandeniui dizainas.Įsitikinkite, kad sugriežtinti įranga prieš naudojimą, ir tada padėkite jį į vandenį.

    5、RF Nuotolinio Valdymo pultas: šviesa gali būti kontroliuojamas nuolat, net ir po vandeniu.Valdymo atstumas gali siekti 30m oro, 5m vandens, ir ji gali kirsti kliūtis.Apšvietimo režimas, ryškumo ir spalvų, yra reguliuojamas, ir laiko, gali būti nustatytas 2h, 4h, 6h.

    Techniniai duomenys:

    Lempos dydis: skersmuo apie 7cm*aukštis 3cm/2.76*1.18 colių

    Šviesos šaltinis: 13LED

    Pareigos: 16 spalvų, 3 dinaminiai režimai, šviesumo reguliavimas, laiko skaičiavimo funkcija

    Šviesos srautas: 300LM

    Maitinimo režimas: USB įkrovimas

    Built-in baterija: 1000mAh ličio baterija

    Įkrovimo Laikas: 3 val.

    Darbo Laikas: 18 val.

    USB Kabelio Ilgis: 80cm

    Korpuso medžiaga: ABS

    Atsparus vandeniui klasė: IP68

    Kontrolės metodas: 21-raktas RF nuotolinio valdymo (built-in CR2025 baterija)

    Nuotolinio valdymo atstumas: iki 30m

    Šviesos šaltinis gyvenimas: 50000h

    Taikoma scenarijus: baseinuose, akvariumuose, vazos, žuvų tankai, fontanų, namo apdaila, apšvietimas ir pan.

    Pakavimo Sąrašas:

    Lempos*1

    RF Nuotolinis Valdymas*1

    Siurbtukas*3

    UBS linija*1

    Instrukcija *1

    arba

    Lemputė*2

    RF Nuotolinis Valdymas*1

    Siurbtukas*5

    UBS Linija*1

    Instrukcija *1

    arba

    Lempos*4

    RF Nuotolinis Valdymas*4

    Siurbtukas*10

    UBS Linija*2

    Instrukcija*1

    Pastaba:

    1. Dėl problemų, apšvietimo efektai ir fotografavimo kampų, ten bus tam tikri nuokrypiai produkto, prašome suprasti.

    2. Dėl vadovo matavimo, produktas turi tam tikrą dydį toleranciją.

    Produktų Nuotraukos:

    APMOKĖJIMAS: 1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga,TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO. 2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienas po užsakymo. 3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Sumokėti.

    PRISTATYMAS: 1) Mes tik laivas su jūsų patvirtino adresą.Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas prieš perkant. 2) Paprastai visi užsakymai bus išsiųsti per 1-2 darbo dienas nuo apmokėjimo patvirtinimo. 3) vežimas, Paštu, Oro Paštu, yra tik mažiau nei 2 kg svorio prekių. 4) Jei jums reikia prekių labai skubiai ,prašome susisiekti su mumis DHL ar Fedex Laivybos ir kt.Mes apskaičiuoti siuntimo išlaidų už jus.Ji visada trunka apie 3-7 dienų atvykti.

    GRĄŽINAMOSIOS išmokos: 1) Mes padarysime viską, kad padėti mūsų klientams.

    2) Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 7 dienas nuo jūsų gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties.Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas.Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami, pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka.Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

    ATSILIEPIMŲ: 1) Savo pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums. 2) Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas. 3) Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą. 4) Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai