Šuo Laižo Trinkelėmis Pet Maudymosi Išsiblaškymas Pagalvėlės Sienos Mouted Silikono Lėtai Finansuojančiojo Laižyti Kilimėlis su Stipri Siurbimo Šunų Maudymosi Viliojimas Šuo Laižo Trinkelėmis Pet Maudymosi Išsiblaškymas Pagalvėlės Sienos Mouted Silikono Lėtai Finansuojančiojo Laižyti Kilimėlis su Stipri Siurbimo Šunų Maudymosi Viliojimas Šuo Laižo Trinkelėmis Pet Maudymosi Išsiblaškymas Pagalvėlės Sienos Mouted Silikono Lėtai Finansuojančiojo Laižyti Kilimėlis su Stipri Siurbimo Šunų Maudymosi Viliojimas Šuo Laižo Trinkelėmis Pet Maudymosi Išsiblaškymas Pagalvėlės Sienos Mouted Silikono Lėtai Finansuojančiojo Laižyti Kilimėlis su Stipri Siurbimo Šunų Maudymosi Viliojimas Šuo Laižo Trinkelėmis Pet Maudymosi Išsiblaškymas Pagalvėlės Sienos Mouted Silikono Lėtai Finansuojančiojo Laižyti Kilimėlis su Stipri Siurbimo Šunų Maudymosi Viliojimas Šuo Laižo Trinkelėmis Pet Maudymosi Išsiblaškymas Pagalvėlės Sienos Mouted Silikono Lėtai Finansuojančiojo Laižyti Kilimėlis su Stipri Siurbimo Šunų Maudymosi Viliojimas

Šuo Laižo Trinkelėmis Pet Maudymosi Išsiblaškymas Pagalvėlės Sienos Mouted Silikono Lėtai Finansuojančiojo Laižyti Kilimėlis su Stipri Siurbimo Šunų Maudymosi Viliojimas

€2.53 €1.50
Yra sandėlyje
s166248

Žymos: šuo laižo kilimėlis, šuo, šuo batus dideliems šunims, pet dubenį rock, laižyti kilimėlis, Šuo Laižo Padas, pet dubenį 5, šuo batų, dubuo kačių maistas, pet dubenį futbolo.

  • dydis: about 180*180*12mm/7.09*7.09*0.47inch
    Svoris: about 127g
    Objektas: universalus šunims ir katėms
    Medžiaga: Maisto kokybės silikono
    Taikoma Šuns Veislė: Universalus
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Tomas: 200ML
    Elemento Tipas: Šuo Laižo Padas

    Funkcijos: 1. Praktiška: Kai jūs jį naudoti, jūsų mažylis gali mėgautis skanus užkandis ir atitraukti nuo diskomforto, kai dušu. 2. Laimė: Ji saugo jūsų augintinė laimingas, kai ji valgė riešutų sviestas, jogurtas, moliūgų tyrę ir kiti natūralūs produktai. 3. Saugai: Lėtai krūtimi gali sumažinti riziką uždusti ir persivalgymas, o padėti jūsų šuo išlikti sveikiems. 4. Iškėlė briaunos: paviršius šuniukas, ištekėti, mat, kilo kraštų, kad išvengti maisto plitimui sustabdyti švarus. 5. Aukštos kokybės: šuo kampe kilimėlis yra pagamintas iš aukštos kokybės silikono, be BPA, minkštas ir praktiška, saugi augintiniai.Aprašymas: Šis šuo laižo trinkelėmis, yra draugiškas aplinkai ir ilgalaikis, ir gali sulėtinti valgymo greitis augintiniai.Ji labai tinka augintiniai valgyti.Techniniai duomenys: Dydis: 180*180*12mm Medžiaga: maisto kokybės silikono Spalvos: raudona,geltona,mėlyna,žalia(pasirinktinai) Kostiumas: pet Pakuotė: 1 vnt * Šuniui Laižyti Padas

    1*Šuniui Laižyti Padas

    1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

    2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

    1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.5. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas.

    1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

    1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai