6PCS Profesinės Anti-Patekti Sunku, 24g Minkštas Patarimas Strėlyčių Rinkinys iš Nerūdijančio Plieno Patarimai taikiniai 6PCS Profesinės Anti-Patekti Sunku, 24g Minkštas Patarimas Strėlyčių Rinkinys iš Nerūdijančio Plieno Patarimai taikiniai 6PCS Profesinės Anti-Patekti Sunku, 24g Minkštas Patarimas Strėlyčių Rinkinys iš Nerūdijančio Plieno Patarimai taikiniai 6PCS Profesinės Anti-Patekti Sunku, 24g Minkštas Patarimas Strėlyčių Rinkinys iš Nerūdijančio Plieno Patarimai taikiniai

6PCS Profesinės Anti-Patekti Sunku, 24g Minkštas Patarimas Strėlyčių Rinkinys iš Nerūdijančio Plieno Patarimai taikiniai " Akstis, Reikmenys, Patalpų Sporto Pramogos

€14.28 €8.57
Yra sandėlyje
s167110

Žymos: darth vader garso, dart minkštas patarimas, taikiniai "akstis taikiniai" smiginis, darth vader, cheap dartboard cabinet, juoda taikiniai " akstis kabinetas, darth vader žaislas, smiginio kabinetas, lėkti žaidimas, wooden dartboard cabinet.

  • Kilmės: KN(Kilmės)
    Amžius: >6 Metų
    Tipas: Smiginis
    Prekės Pavadinimas: Dreamburgh
    Modelio Numeris: Daerts

    Savybės:

    * 24GRAM STRĖLYČIŲ RINKINYS - Sujungti su plieno barelį, aliuminio veleno, standartinės skrydžio, 24g plieno patarimas strėlyčių rinkinys yra tinkamas nauja pradedančiųjų, pledas dizaino rankena daugiau lengva, padeda pagaląsti savo įgūdžius.

    * STANDARTINĖS FORMOS SKRYDŽIAI, Pagamintas iš PET kuri padidino standumą, geriau skrydžio stabilumą, mažina oro pasipriešinimą.

    * Sumažinti nuovargio - naudotis regėjimą, smiginis judėjimas reikalauja akių ritmą, kad būtų siekiama ir atsipalaiduoti, tai yra naudinga atsipalaiduoti akis ir sumažinti akių raumenų nuovargį.

    Specifikacija:

    Medžiaga: Nerūdijantis Plienas

    Svoris: Apytiksl. 24g

    Kiekis: 6Pcs

    Pakuotės įskaičiuota:

    6pcs x Smiginis

    Pastaba:

    1. Prašome leisti 1-3cm (0.4-1.18") skirtumas dėl vadovo matavimo ir šiek tiek spalvų variacijos, dėl skirtingų ekrano nustatymas.

    2. Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.Prašome suprasti.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai