Moterų Crossbody Maišelį Juostelės Rankinę Moteris Prabangos Dizaineris Peties Moterų Crossbody Maišelį Juostelės Rankinę Moteris Prabangos Dizaineris Peties Moterų Crossbody Maišelį Juostelės Rankinę Moteris Prabangos Dizaineris Peties Moterų Crossbody Maišelį Juostelės Rankinę Moteris Prabangos Dizaineris Peties Moterų Crossbody Maišelį Juostelės Rankinę Moteris Prabangos Dizaineris Peties Moterų Crossbody Maišelį Juostelės Rankinę Moteris Prabangos Dizaineris Peties

Moterų Crossbody Maišelį Juostelės Rankinę Moteris Prabangos Dizaineris Peties " Messenger Maišeliai Aukštos Kokybės Aikštėje Nešti Box Mini Lagaminas

€16.15 €12.44
Yra sandėlyje
s167937

Žymos: angel marškinėliai, mickeyli mokyklos krepšiai, moterų kryžiaus krepšiai nemokamas pristatymas, maži maišeliai nemokamas pristatymas, 55 krepšys, krepšys moterims, brand suitcase, pečių maišą, maskuotis kamuolys suknelės mergaitėms, lagamino kelionės.

  • Modelio Tipas: Kietas
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Kietumas: Minkštas
    Prekės Pavadinimas: Jin Mantang
    prabangus apdailos: Minkštas dėvėti, atsparus vandeniui
    Išorinis: Nėra
    Kokybės Apdailos: prabangus apdailos
    Stilius: Mados
    Interjeras: Mobilusis Telefonas Kišenėje
    Pagrindinė Medžiaga: PU
    Proga: Universalus
    Lytis: Moteris
    Supprot greitai: Dropshipping mažesnę kainą
    Modelio Numeris: WJ051505
    Uždaryti Tipas: Atvira
    Pamušalas: Poliesteris
    dydis: 19X12X5cm
    Taikoma Žmonių: Mergina/mergina/dizaineris
    Rūšių maišelius: Pečių maišą / crossbody krepšys
    Produkto Renginiai: Tai parduoti gamyklos tiesiogiai
    Ar vietoje: Vietoje
    Apdaila: Juostelės
    Formos: Kuprinės

    Produktas

    Dydis:19*12*5cm,

    Spalva:kaip parodyti,

    Medžiaga:PU

    Pakuotė: 1 vnt, (kiti reikmenys, dėl nuotraukų NĖRA įtrauktas.) Mes paramos dropshipping ir didmeninė prekyba.

    Skelbimas:

    1. Prašome perskaityti mūsų dydžių lentelė prieš jus pirkti.

    2.Prieš mokėjimą.Prašome patikrinti, ar adresas yra teisingi ir išsamūs.Prašome užpildyti pilnas pavadinimas gavėjo pavadinimas.

    3.Brazilija Po mokesčiai, tvarkymo mokestis $3.50 pakuotėje, apmoka pirkėjas.

    4.Dėl skirtingų matavimo metodą, pareigos ir audinio ruožas, duomenys bus nuokrypis 1-2 cm .Dydis diagrama yra tik nuoroda

    . 5.Spalva skirtumas gali būti tarp skirtingų kompiuterio ekrano , konkrečių prašome natūra teikiama pirmenybė.

    6.Prašome kreiptis į vienetų konvertavimo:1INCH=2,54 CM ARBA 1CM=0.39 COLIŲ

    Apie paslaugą:

    1. Jei jums gauti pažeista arba blogo produkto, jums nereikia grįžti produkto.Jūs galite prašyti grąžinamosios išmokos, ir mes suteiksime jums visą grąžinamąją išmoką,.Arba susisiekite su mumis siųsti produkto.

    2. Jei paketas yra pamestas transportavimo metu, mes grąžinsime visą sumą.

    3. Po užsakymo išsiuntimo, mes užpildykite sekimo numerį tvarka.Jūs galite patikrinti savo stebėjimo informaciją interneto svetainėje "www.17track.net" (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti).Jei užsakymo apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime išplėsti užsakymo apsaugos laikotarpį už jus.

    4. Jei jūs pirkti mūsų produktams vežti, mes didmenines kainas.Arba nemokamai express shipping", kuri tik trunka 3-7 dienų atvykti.

    5. Mes paramos lašas laivybos.Jums užpildyti jūsų kliento adresas, pavadinimas ir telefono numeris būtų.Mes atsiųsime užsakymo tiesiai į savo klientų.Mes ne palikti bet kokią informaciją, sąskaitas ir nuolaidas, apie mūsų parduotuvėje tvarka.Mes galime pasiūlyti nuolaidas kai jūs turite pakankamai užsakymų per mėnesį.

    6, Mes dažnai suteikia kuponus ir nuolaidas senų klientų ir gerbėjų.Taigi, jūs galite spustelėti ant "+Sekti" mūsų parduotuvės puslapį mėgautis siūlo mes siūlome ateityje.

    7. Kai esate patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, gavęs užsakymą, prašome pateikti mums 5 žvaigždžių atsiliepimų.Jei turite klausimų dėl užsakymo, prašome susisiekti su mumis laiku ir mes ją išspręsti už jus.

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai