LCD Elektroninis Skaitmeninis Temperatūros, oro Drėgmės Matuoklis Namų Patalpų Lauko Termometras su Drėgmėmačiu Oras Stotis Laikrodis HTC-1 LCD Elektroninis Skaitmeninis Temperatūros, oro Drėgmės Matuoklis Namų Patalpų Lauko Termometras su Drėgmėmačiu Oras Stotis Laikrodis HTC-1 LCD Elektroninis Skaitmeninis Temperatūros, oro Drėgmės Matuoklis Namų Patalpų Lauko Termometras su Drėgmėmačiu Oras Stotis Laikrodis HTC-1 LCD Elektroninis Skaitmeninis Temperatūros, oro Drėgmės Matuoklis Namų Patalpų Lauko Termometras su Drėgmėmačiu Oras Stotis Laikrodis HTC-1 LCD Elektroninis Skaitmeninis Temperatūros, oro Drėgmės Matuoklis Namų Patalpų Lauko Termometras su Drėgmėmačiu Oras Stotis Laikrodis HTC-1 LCD Elektroninis Skaitmeninis Temperatūros, oro Drėgmės Matuoklis Namų Patalpų Lauko Termometras su Drėgmėmačiu Oras Stotis Laikrodis HTC-1

LCD Elektroninis Skaitmeninis Temperatūros, oro Drėgmės Matuoklis Namų Patalpų Lauko Termometras su Drėgmėmačiu Oras Stotis Laikrodis HTC-1 " HTC-2

€4.83 €3.39
Yra sandėlyje
s169774

Žymos: vyrai drėgmėmačiu, raundas skaitmeninė oro stotis, seeed, didelis baseinas termometras, thermomet, es sandėliai, looper, stoties orai, auto lensmeter, mi termometras su drėgmėmačiu.

  • Maitinimo Tipas: aaa battery
    Maks. Matavimo Temperatūra: 70°C - 99°C
    Teorija: Temperatūros Jutiklis
    Stilius: Nuolatinis ir Sienos Kabo
    Modelio Numeris: termometras
    Prekės Pavadinimas: Oauee
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Ekrano Tipas: Skaitmeninis
    Ekrano Dydis: 2.0 - 3.9 Colių
    Naudojimas: Namų ūkio
    Sertifikavimo: Nėra

    Produkto aprašymas Spalva: Juoda ir Balta 1. Temperatūros ir Drėgmės Funkcijas: Su temperatūros diapazonas nuo -10 °C iki +50 °C ir drėgmė 10 % ∼ 99 % RH, drėgmės ir temperatūros rodmenys rodo tiesiogiai 2. Laiko Funkcija: Be pagrindinio laiko rodymas, šių punktas taip pat turi žadintuvą ir kalendoriaus langas (mėnesio ir dienos) 3. Atminties Funkcija: Kai stumia mygtuką ATMINTIES , ji gali rodyti atminties temperatūros ir drėgmės didžiausias ir mažiausias 4. Paprastas Dizainas: Su mažai laikiklis ant nugaros, šono ir iš viso svoris apie 97g, tai lengva įdėti ir atlikti 4. Baterijos Veikimas: Reikalauti, 1 x AAA baterijos (neįtraukta) Produkto Specifikacijos:

    Temperatūros matavimo diapazonas: nuo -10 °C ∼ +50 °C (-14 °F ∼ +122 °F );

    Temperatūros matavimo tikslumas: ±1°C (1.8°F)

    Temperatūros skiriamoji geba: ±0.1°C (0.2°F)

    Drėgmės matavimo ribos: 10 % ∼ 99 % RH

    Drėgmės matavimo tikslumas: ±5%RH

    Drėgmė skiriamoji geba: 1%

    Baterija: 1xAAA 1,5 V (neįeina ) Pakuotė:

    1 x Skaitmeninis LCD Termometras su Drėgmėmačiu

    1 x Vartotojo Vadovas

  • Atsiliepimai (3)

    • Vmarko05

      Article corresponding to my expectations. Delivered quickly. Thank you to the seller

    • Dada Boavista

      Super

    • Brunaopc

      Hello, it corresponds to what I wanted, the digital dial is very visible and indicates the temperature time and hygrometry and all this is visible from afar especially for an old man like me, thanks to the seller and good health to you and your loved ones.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai