Suntech,Visą Spektrą Phytolamps,5V USB LED Grow Light Su Laikmačiu, Darbalaukio Įrašą Fito Lempos Augalams Šiltnamio efektą sukeliančių Žibintai Suntech,Visą Spektrą Phytolamps,5V USB LED Grow Light Su Laikmačiu, Darbalaukio Įrašą Fito Lempos Augalams Šiltnamio efektą sukeliančių Žibintai Suntech,Visą Spektrą Phytolamps,5V USB LED Grow Light Su Laikmačiu, Darbalaukio Įrašą Fito Lempos Augalams Šiltnamio efektą sukeliančių Žibintai Suntech,Visą Spektrą Phytolamps,5V USB LED Grow Light Su Laikmačiu, Darbalaukio Įrašą Fito Lempos Augalams Šiltnamio efektą sukeliančių Žibintai Suntech,Visą Spektrą Phytolamps,5V USB LED Grow Light Su Laikmačiu, Darbalaukio Įrašą Fito Lempos Augalams Šiltnamio efektą sukeliančių Žibintai Suntech,Visą Spektrą Phytolamps,5V USB LED Grow Light Su Laikmačiu, Darbalaukio Įrašą Fito Lempos Augalams Šiltnamio efektą sukeliančių Žibintai

Suntech,Visą Spektrą Phytolamps,5V USB LED Grow Light Su Laikmačiu, Darbalaukio Įrašą Fito Lempos Augalams Šiltnamio efektą sukeliančių Žibintai

€12.67 €9.63
Yra sandėlyje
s171327

Žymos: kamuolys diskoteka, užduotis žibintai, lempa led, pakabukas šviesos cemente, LED, ender5, usb stick, dviračių stovas, skydas, cigarų fakelas.

  • Prekės Pavadinimas: aiopp
    Elemento Tipas: Augti Žiburiai
    Yra Pritemdomi: Taip
    Sertifikavimo: CE, ROHS
    Kilmės: KN(Kilmės)

    Daugkartinio Naudojimo

    Auga Šviesos gali būti naudojamos maisto gamybai, augalų dauginimas, uždaras sodas, uždaras hydroponics ir sodininkystėje.

    -Skatina augimą sultingi augalų, tokių kaip cactii ir kt.

    -Pagerina skonį, daržovės, pvz., agurkai, pomidorai ir kt.

    -Pagerina gėlių kokybę ir prailgina žydėjimo metu.

    360 Laipsnių Reguliuojamas Žąsies Kaklas

    Į žąsies kaklus galima pasukti 360 laipsnių, todėl jūs galite kontroliuoti kampas lengvai ir atstumas tarp lempos ir augalai.

    Ajustable įrašą

    Galima įrašą lempa, kur norite, nesirūpindami ilgio.

    Atitinka natūralios šviesos reikalaujama augalai

    Pagal tipą šviesa reikalinga fotosintezei, mes projektavimas ir gamyba, tai LĖMĖ, patalpų augalų augimą, šviesa.

    3 Perjungti Režimus

    Su 3 šviesos režimai (raudona, mėlyna, viso spektro) ir ryškumo lygius, tai faktiškai atitinka šviesos reikalingas augalų augimui ir gali skatinti augalų augimą.

    5 Pritemdomi Funkcijos

    augalų šviesa gali pateikti 5 pritemdomi funkcijos ir 3 spektro režimai, gali patenkinti visų rūšių patalpų augalai ne visi auga etapais.

    Laiko Funkcija

    Augalų šviesa ateina su trijų laikmačio nustatymas funkcijos, kurios leidžia iki 4, 8 arba 12 valandų, pagal augalų poreikius.Tai yra vienas-taip, laiko nustatymas, žibintai gali būti įjungti ir išjungti automatiškai, kiekvieną dieną.

    vandeniui funkcija

    Galite vandens savo augalai, kaip norite, nereikia nerimauti, kenkia augimui žibintai

    Išsaugoti Išlaidas

    Palyginti su tradiciniais apšvietimo armatūra, Mūsų augti šviesos gali išgelbėti apie 90 proc. elektros energijos ir sumažinti išlaidas šviesos.Tinka vidaus vazoninių augalų ar patalpų sodas.

    100% Patenkintas, Aptarnavimas ir Garantijos:

    Mūsų profesionalus ir šiltas aptarnavimas komanda yra visada pasiruošę teikti 100% patenkinamas aptarnavimas 24 val. greitą atsakymą.Teikiame 1 metų standartinis garantinio produkto.

  • Atsiliepimai (2)

    • Tomasario

      Great product.. love it!

    • Karina Ass

      Product is good and I bought 3! Responsive seller and super fast shipment too!

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai