TRADICINIS TIGRAS MODELIO APDAILOS TURTUS, SĖKMĘ, METALO APDAILA, NAMŲ BIURO APDAILOS STALO PUOŠYBA, AUTOMOBILIŲ REIKMENYS TRADICINIS TIGRAS MODELIO APDAILOS TURTUS, SĖKMĘ, METALO APDAILA, NAMŲ BIURO APDAILOS STALO PUOŠYBA, AUTOMOBILIŲ REIKMENYS TRADICINIS TIGRAS MODELIO APDAILOS TURTUS, SĖKMĘ, METALO APDAILA, NAMŲ BIURO APDAILOS STALO PUOŠYBA, AUTOMOBILIŲ REIKMENYS TRADICINIS TIGRAS MODELIO APDAILOS TURTUS, SĖKMĘ, METALO APDAILA, NAMŲ BIURO APDAILOS STALO PUOŠYBA, AUTOMOBILIŲ REIKMENYS

TRADICINIS TIGRAS MODELIO APDAILOS TURTUS, SĖKMĘ, METALO APDAILA, NAMŲ BIURO APDAILOS STALO PUOŠYBA, AUTOMOBILIŲ REIKMENYS

€41.25 €29.70
Yra sandėlyje
s172647

Žymos: žaislas tigras, kokono namų puošybai, amatų mediniai, baltasis tigras, amatų medienos, gruzija namų dekoro, kinija, restoranas dekoras, "pasidaryk pats" mediniai, kity namų puošybai, deco metalo apdaila.

  • Medžiaga: Metalo
    Regioninės Funkcija: Kinija
    Temos: Talismanas
    Kilmės: KN(Kilmės)

    sveiki atvykę į mano parduotuvę Apie Mus Skaitykite daugiau apie tai, kas mes esame ir ką mes stovėti.Tikri apie pirkimo iš reputacijos bendrovei, kurių daugelis patenkinti ir lojalūs klientai.kopūstai pasisekė statula , Ji yra geros būklės, ir sukūrė patyrę meistrai tradiciniu stiliumi, su smulkiais handcrafts .Tai yra puikus gabalas vertingą kolekciją, vertingą asmeninę pakeisti arba labai gera dovana.kad rankų darbas yra labai gerai su neįtikėtinai išsamiai.Nereikia praleisti šią galimybę jį gauti .Linkiu jums geros kloties!Politika: Mes pateiktų Viskas visada būna su kokybės garantija: Jei jums rasti bet kokius kokybės problemų arba yra ne visiškai patenkinti su nieko, kai gausite prekes.Prašome elektroniniu paštu mums greičiau.Mes ją išspręsti jums per 48 valandas(Grąžinimo arba keitimo punktas),jei grąžinamoji išmoka,jums turėtų grąžinti per 14 dienų nuo aukciono pabaigos, aš mielai grąžinti pirkimo kainą.Ačiū !!Sėkmės ! !Pranešimas: [Savybes]: dydis, sklandžiai sferinio paviršiaus sferiniai sklandžiai kamuolys iš natūralios viduje yra šiek tiek klaidų yra normalus, kai pro pirkti dėmesį, kad didžiausia klaida yra 0,3 cm. [geras]: laimingas talismanas stabdžių piktadarys, sėkmės, pašalinti ligos dujos, apsauginės saugumo ir taikos, darnios šeimos sveikatos magnetinio lauko valymas.Funkcija 1.100% Brand new ir aukštos kokybės. 2.Ekologiškas,prabangus Kūrinys. 3.Ji gali naudoti gimtadienio dovana,šalies dovanos,dovanos draugui,artimiesiems,gerbėjams. 4.Taip pat galima naudoti namuose derecoration.Pavadinimas: Indėnai kaukolė papuošalai Medžiaga: Sintetinės dervos Svoris: Apie 200g Spalva: Kaip nuotraukoje Dydis: Apie 7x7x18cm komplektą sudaro: 1pcs *Kaukolė Pastaba: Mieli pirkėjai, dėl skirtingų ekrano parametrai, tikrasis produktas gali turėti šiek tiek spalvų klaida.Prašome leisti 2-5cm dydis klaida.ačiū už supratimą!

    Tradicinis Tigras modelio apdailos Turtus, sėkmę, metalo Apdaila, Namų Biuro Apdailos Stalo Puošyba, Automobilių reikmenys

    Gamintojas: WSHYUFEI

    Medžiagos:Cinko lydinys

    Produkto: Tigras modelio apdaila

    Dydis: 19x5.5x5.5cm

    Savybės: subtilus kūrinys, mūsų Apdaila ateiti su labai detalų.

    Medžiaga: Pagaminti iš premium Cinko lydinys, 100% Brand New ir Aukštos Kokybės!patvarūs ir ilgaamžiai.Unfading spalva, jokio kvapo, netoksiškas ir draugiškas aplinkai ir gamtai.Saugus naudoti kasdien.Mūsų dekoratyvinis yra geras pasirinkimas pirkti kaip dovana savo mylimais vaikais.

    Puiki apdaila: Šio amato yra geras pasirinkimas, kaip papuošimas, pritraukti daugiau mielas taškas į mūsų kasdienį gyvenimą.Puikiai tinka naudoti namuose, auto vidaus apdaila.Taip pat gali būti naudojamas kaip fotografijos rekvizitai.

    Įpakavimas: 1pcs papuošalai

    Pastabos:

    Kaip skirtingų kompiuterių ekrano spalvos skirtingai, spalva tikrasis prekė gali nežymiai skirtis nuo aukščiau vaizdus.Mes garantuojame, kad stilius yra tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

    Matavimo gali turėti nuo 1 iki 3cm (0,39-1.18 cm) netikslūs klaidų.

    Ačiū už jūsų supratimą ir laimingas pirkti!

    Atsiliepimai

    Jūsų pasitenkinimas yra mūsų tikslas.Jūsų teigiamą komentarą mums yra labai svarbus.

    Mes nuoširdžiai tikimės, kad jūs galite palikti mums teigiamą komentarą ir Išsamios Pardavėjo įvertinimų.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai