Tinka Xiaomi M365 Ir M365Pro Sustiprinta Aliuminio Pakeitimo Užraktas, Vyrių Remontas, Spyna Motoroleris Sustiprinta Veidrodėliai Kablys Plius Tinka Xiaomi M365 Ir M365Pro Sustiprinta Aliuminio Pakeitimo Užraktas, Vyrių Remontas, Spyna Motoroleris Sustiprinta Veidrodėliai Kablys Plius Tinka Xiaomi M365 Ir M365Pro Sustiprinta Aliuminio Pakeitimo Užraktas, Vyrių Remontas, Spyna Motoroleris Sustiprinta Veidrodėliai Kablys Plius Tinka Xiaomi M365 Ir M365Pro Sustiprinta Aliuminio Pakeitimo Užraktas, Vyrių Remontas, Spyna Motoroleris Sustiprinta Veidrodėliai Kablys Plius Tinka Xiaomi M365 Ir M365Pro Sustiprinta Aliuminio Pakeitimo Užraktas, Vyrių Remontas, Spyna Motoroleris Sustiprinta Veidrodėliai Kablys Plius Tinka Xiaomi M365 Ir M365Pro Sustiprinta Aliuminio Pakeitimo Užraktas, Vyrių Remontas, Spyna Motoroleris Sustiprinta Veidrodėliai Kablys Plius

Tinka Xiaomi M365 Ir M365Pro Sustiprinta Aliuminio Pakeitimo Užraktas, Vyrių Remontas, Spyna Motoroleris Sustiprinta Veidrodėliai Kablys Plius

€14.47 €1.88
Yra sandėlyje
s173864

Žymos: spyna kabliukai, patiekalas pakaba, kablys m365 krepšys, lentelėje xiaomi 365 pro, piaggio vespa, m365 xiaomi, lankstas ženklas, m365, padangų elektrinis motoroleris, xiaomi habada kėdė.

  • Type2: CSV failus
    Type4: Didmeninė
    type1: Dropshipping
    Type3: už Shopify
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Medžiaga: Metalo

    Tinka Xiaomi M365 Ir M365Pro Sustiprinta Aliuminio Pakeitimo Užraktas, Vyrių Remontas, Spyna Motoroleris Sustiprinta Veidrodėliai Kablys Plius

    Savybės:

    *1.Tinka Xiaomi M365 ir M365Pro sustiprinta aliuminio pakeitimo užraktas, vyrių remontas spyna.

    *2.Atsukite seną užraktas, nuolat varžtą saugūs, kaip jūs ketinate naudoti tą patį vieną pakeitimo dalis.

    *3.Punch out pin jums reikia įsitikinti, kad jūs padaryti iš teisingos pusės.Įsitikinkite, kad jūs darote iš KAIRĖS į DEŠINĘ (kai žiūri iš priekio, motorolerį, ne nuo vairo pusėje).Nustatyti motoroleris, įdėti kažką kieto pagal sulankstymo mechanizmas.Įsitikinkite, kad watch out for kabelių!Stumti juos šalin prieš kiekvieną punch kitaip jūs ketinate jas laužyti.

    *4.Taikyti kai tepalas, alyva arba WD40 pin ir palikti jį tam tikrą laiką.Kai kurie klientai nori naudoti karšto oro, o ne šiek tiek šilumos pin.

    *5.Taikyti 4mm punch įrankis, ir paspauskite sunku kelis kartus.Dar kartą, žiūrėti laidų.

    *6.Priimti naują lock " ir naudoti tą patį varžtą, kad įdėti jį atgal.

    *7.Savo ruožtu motoroleris aukštyn kojom, kaip ir pin kodas turi būti įrašomas iš kitos pusės (iš DEŠINĖS Į KAIRĘ, kai žiūri iš priekio, motorolerį)

    *8.Įsitikinkite, kad sekti pin.Įdėti pin viduje ir tada taikyti punch priemonė dar kartą.Ji turėtų vykti gana lengvai.Smūgis jį iki jo suderinti iš abiejų pusių.

    *9.Pareguliuoti savo veleno užraktas/varžtas, įsitikinkite, kad naujas užraktas raukšlės gerai.Ar ne per gerai priveržkite, bet ne padaryti jį per laisvi, arba (tik pakankamai atsparumas ji ir nėra žaisti kamieninių/lankstas).

    Techniniai duomenys:

    Medžiaga:Metalas

    Neprivalomas Spalva:Juoda,Raudona,Sidabro Spalvos (Kaip Nuotraukose)

    Prašome atkreipti dėmesį:

    Vietoj skylių visa pin out kai kurie bendruomenės nariai nori tiesiog supjaustyti į metalo pin iš abiejų pusių lock ir tada smūgis iš likusių bitai.Taip pat galite pabandyti naudoti pirmininko ir varžtą, jei pramušimo iš pin neveikia už jus.

    Pakuotės Turinys:

    1 * Lankstymo sagtimi

    Pastaba:

    1.Visos nuotraukos yra profesionaliai spalvomis, tačiau dėl skirtingų aplinkos šviesos ir skirtingų ekrano prietaiso parametrus, gali būti tam tikrų nukrypimų nuo nuotraukos pamatysite ir daiktų, kuriuos patys.Prašome suprasti.

    2.Duomenys bus išmatuotas rankiniu būdu, gali būti šiek tiek nukrypimas, bet tai netrukdo naudojimui.

  • Atsiliepimai (3)

    • Woloha Bel

      I never received the item, fortunately that AliExpress refund me because the seller never responded to the dispute.

    • Savkina Tatyana

      Everything great

    • Bchboy147

      From China I think , don't pay more from a closer country .. It took 3 - 4 weeks anyway. Exept that little misunderstanding, everything is in order.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai