Pritaikyti Baltos Spalvos Satino Kaspinu Priežiūros Instrukcija Etiketės Drabužiams Spausdinti Skalbti Ženklo, Etiketės, Drabužių Žymės Pritaikyti Baltos Spalvos Satino Kaspinu Priežiūros Instrukcija Etiketės Drabužiams Spausdinti Skalbti Ženklo, Etiketės, Drabužių Žymės Pritaikyti Baltos Spalvos Satino Kaspinu Priežiūros Instrukcija Etiketės Drabužiams Spausdinti Skalbti Ženklo, Etiketės, Drabužių Žymės Pritaikyti Baltos Spalvos Satino Kaspinu Priežiūros Instrukcija Etiketės Drabužiams Spausdinti Skalbti Ženklo, Etiketės, Drabužių Žymės Pritaikyti Baltos Spalvos Satino Kaspinu Priežiūros Instrukcija Etiketės Drabužiams Spausdinti Skalbti Ženklo, Etiketės, Drabužių Žymės

Pritaikyti Baltos Spalvos Satino Kaspinu Priežiūros Instrukcija Etiketės Drabužiams Spausdinti Skalbti Ženklo, Etiketės, Drabužių Žymės

€12.63 €11.49
Yra sandėlyje
s174031

Žymos: metalo etiketės ir žymas, rankinės, užsakymą rankų darbo etiketė, satino kaspinu nelaisvėje, satino juostelės, etikečių brolis, custom audinio etiketės, ekrano žymeklį, etiketė, audinio etiketės, satino kaspinu nuotaka, drabužis pakabinti tegus.

  • Tipas Didmeninės: Taip(>50 Vnt.)
    Technics: SPAUSDINTI
    Rinkinys Tipas: Taip
    Medžiaga: Medžiaga
    Modelio Numeris: C-002
    Prekės Pavadinimas: opalus
    Produkto Tipas: Drabužių Etiketės
    Funkcija: Eco-Friendly, Galima skalbti
    Naudoti: Garment, Batai, Krepšiai
    Ilgis: 7cm
    Plotis: 3cm
    Etiketės Tipą: Pagrindinis Lables
    Kilmės: KN(Kilmės)

    Pritaikyti drabužio etiketė/drabužių etiketės/austinė etiketė fabrikas

    linkime jums malonus apsipirkti >> Apie Dėmesio: Ši kaina yra tik ši prekė, pls pamatyti "Apie Punktą" Informacija, Jei turite skirtingų prašymą, mes siūlome jums dar kartą, mes turime geriausią kainos ir kokybės, nei kiti pardavėjai . >> Apie Prekę: Punktas: Spausdinimo medvilnės etikečių/ Drabužių Etiketės/Drabužių Etiketes/Main Etiketės Medžiaga: 100% Medvilnės Juosta.Dydis: 1.5X5.5cm.Ir jūs galite pasirinkti dydį jums patinka, tik kaina skiriasi.Kokybė: Bendras kokybės, ekologiškos medžiagos.Jei jums reikia daugiau geresnės kokybės, galite pasirinkti geresnės medžiagos ar geriau spausdinimo technologija, kainos nėra brangios.Sulenkite Stilius: Pabaigos kartus, Spalva: Baltas fonas su Bet kokios spalvos logotipas jums patinka.Pakuotė: Plastiko maišeliai.Naudojimas: Drabužių/Batų/Bags/Kepurės/Žaislai/Dovanos ir kt. >> Apie MOQ: nėra MOQ bet pirkėjai, bet Jei užsisakote daugiau, kaina yra pigiau. >> Apie Siuntos: Į gernal, nemokamas pristatymas būdas yra Kinija Paštu, Oro Paštu, tai trunka apie 15-25 dienas, kad dauguma šalių, tai gali užtrukti kelias dienas, daugiau, kai turi griežtai muitinės patikrinimus.Jeigu mokėjimas yra daugiau nei $150 , mes galvoti apie DHL/Fedex/UPS/EMS jums.Jei jums jų reikia skubiai, galite pasirinkti, DHL/Fedex/UPS/EMS, tačiau reikia mokėti juos >> Apie Neteisinga Tvarka: kelis kartus, mes galima padaryti klaidą, siųsti negerai, kad jūs.Pls nesijaudinkite apie tai, jums tiesiog reikia susisiekti su mumis, mes iš naujo siųsti nemokamai, kad ir jūs, ir mes appreicate jums. >> Apie Pritaikyti: Mes galime priimti, kad su jūsų logotipu ar dizainą, jums tik reikia mums pasakyti, jūsų išsamų prašymą, arba galite siųsti ATVAIZDĄ/PDF/AI/PSD/CDR man laišką. >> Apie Apmokėjimą: galime priimti bet kokį mokėjimo būdą, pavyzdžiui, Paypal ir pan.

    Mokėjimo

    1.Mes galime priimti (T/T ir "Western Union" ir "Money Order", geriausias būdas yra tiesioginis " interneto mokėjimo, jūs galite pasirinkti patys.Jei jūs tikimės, kad kitas mokėjimo terminais, prašome leiskite mums žinoti prieš jums užsisakyti.

    2.Visą mokėjimo turi būti pateiktas per 7 dienas po to pateikti savo užsakymą, arba kad bus negaliojantys arba atšauktas sistema

    3.Įsitikinkite, kad atlikote visus išsamios informacijos, pvz., kontaktinis asmuo), adresą, pašto kodą ir telefono numerį pildant savo pirkėjo informaciją.

    Vežimas

    1.Mes išsiųsti prekes per 5 darbo dienas po visą mokėjimas buvo patvirtinta.Jei mokėjimo nėra, jūsų užsakymas bus uždarytas automatiškai.

    2.Siuntos Kinija Po Oro Paštu už mažiau nei 2 kg prekių, paprastai tai užtruks 5-15 darbo dienų.Jei jums reikia elementą, labai skubiai, prašome susisiekti su mumis express pristatymas, mes apskaičiuosime geriausias express laivybos išlaidų už jus.Express pristatymas trunka apie 3-7 dienų atvykti.

    3.Jei turite ne jis gavo per laivybos laikas, please no, nedvejodami kreipkitės į mus.Mes tai patikrinti jūs su pašto tarnybos ir muitinės.Nes kartais ji bus atidėtas dėl eismo ar skrydžio kamščių.Prašome pranešti mums.Mes prisiimti atsakomybę išsiųsti arba grąžinti už prarastą daiktą.

    Atsiliepimai

    1.Pirkėjo išankstinio patvirtinimo, bus labai dėkingi gavęs elementus, prašome pateikti mums penkių žvaigždučių jei esate patenkintas mums.

    2.Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.Ji bus tik jums 1 minutę, bet tai 1 munite yra labai gyvybiškai svarbią reikšmę mums.

    3.Prašome turi susisiekti su mumis prieš skundžiasi, ar palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.Dėkojame už jūsų taip maloniai supratimą!

    Grąžinamosios Išmokos Ir Paslaugos

    1.Visos prekės yra tikrinamos prieš vežimą, todėl, jei esate nepatenkinti su pirkimu, galite pasikeisti elementą vieną savaitę, ir jūs turite susisiekti su mumis per 3 dienas nuo gavimo jūsų pirkti.

    2.Laivybos ir tvarkymo mokestis nėra grąžinamas ir klientas turėtų būti atsakinga už visas mokesčių grąžinimo ir reshipping.

    3.Visos grąžinimo daiktai turi būti savo pradinę būklę, įskaitant dėžutė ir priedai.Žmonių sukelia defektų nėra garantuotas, pvz., skaldytų, subraižytas ir t.t.

    4.Bet straipsniai, prašome siųsti EMS, arba savo vietos po, kai atsiųsti atgal.

  • Atsiliepimai (1)

    • Nice Samsonova

      Never received

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai