Diamond Tapyba Visą Gręžimo Panda Broderie Diamond Animacinių Filmų Kryželiu Šiuolaikinio Namų Dekoro Dervos Nuotraukas Diamond Tapyba Visą Gręžimo Panda Broderie Diamond Animacinių Filmų Kryželiu Šiuolaikinio Namų Dekoro Dervos Nuotraukas Diamond Tapyba Visą Gręžimo Panda Broderie Diamond Animacinių Filmų Kryželiu Šiuolaikinio Namų Dekoro Dervos Nuotraukas Diamond Tapyba Visą Gręžimo Panda Broderie Diamond Animacinių Filmų Kryželiu Šiuolaikinio Namų Dekoro Dervos Nuotraukas Diamond Tapyba Visą Gręžimo Panda Broderie Diamond Animacinių Filmų Kryželiu Šiuolaikinio Namų Dekoro Dervos Nuotraukas Diamond Tapyba Visą Gręžimo Panda Broderie Diamond Animacinių Filmų Kryželiu Šiuolaikinio Namų Dekoro Dervos Nuotraukas

Diamond Tapyba Visą Gręžimo Panda Broderie Diamond Animacinių Filmų Kryželiu Šiuolaikinio Namų Dekoro Dervos Nuotraukas

€4.41
Yra sandėlyje
s1763

Žymos: diamants tapybos brolis, pleistras broder stebuklas, broderies diamants venise gondole, broderies audinys, pleistras lady broderie šluostės, broderies medvilnės, broderies diamants kaukė, palaidinė broderies, pleistras broderie kitty, moteris kaukolė tapyba.

  • Modelio Tipas: Gyvūnų
    Rėmas: No
    Prekės Pavadinimas: Love·Ačiū
    Spalvų skaičius: 1-30
    Drobė Pakavimo Metodas: Valcavimo Iki
    Įklijavimo Srityje: Pilnas
    Rombo Formos: Round
    Stilius: Europos ir Amerikos Stiliaus
    Forma: Trimatis
    Medžiaga: Derva
    Išorinės Pakuotės: POPIERINIS MAIŠELIS
    Rinkinys Tipas: No
    Tipas Didmeninės: No
    Naudoti: Paveikslai

    Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę

    Tinkas yra nuoroda tik, dydis dominuoti natūra .Diamond paveikslai parduodami pusiau gatavo produkto, jūs turite baigti ji sau Rėmas nėra įtrauktas!Unikalaus grožio ir mados dizainas Puikiai papuošti jūsų kambarį ar miegamąjį, kad atitiktų skirtingus apdailos stilius Medžiaga: Drobė+Apvalios Deimantai+Klijai Stilius: 5D Diamond Tapyba Spalva: Kaip pavaizduota, kaip nuotraukos Dydis Drobės: 20cm iki 25cm 25cm iki 30cm 30cm iki 40cm 35cm iki 45cm 40cm iki 50cm Paketas apima( be mažmeninės pakuotės): 1Pc x Išsiuvinėti Audiniai 1Pc x Taškas Gręžimo Pen 1Set x Turo derva, kalnų krištolas, Deimantas

    ------------------Kas yra "PASIDARYK pats" diamond tapyba?------------------

    Diamond tapyba yra naujų populiarių prekių.Ji yra gražesnė, ką jūs matote nuotraukoje,labai šviesus ir nuostabus.Ji yra aukštos raiškos modelis,geros tekstūros ir estetinį jausmą,kuris visada atneša apie stiprų vizualinį jums.Naudojasi jis ir klajojo apie tai ji tuo pačiu metu,jums bus jausmas, tiesiog kaip airplay.By tokiu būdu,jums bus gauti tiek apdailos efektu ir "PASIDARYK pats" pramogų įdomus.Paprasta pakabinti jį ant sienos,jis bus padaryti jūsų kambarį ir jūsų pasaulis nuostabus.

    ------------------------------Sienų Dekoras-------------------------------

    ------------------------------Prekės informacija-------------------------------

    -------------------------------Priėmimo Etapai-------------------------------

    1. Atidaryti langelį ir patikrinkite, ar deimantų atkreipti specialių įrankių. 2. Peržiūrėti dervos deimantų spalvų, įrengta taip, kad kodavimo. 3. Įdėkite raundo pabaigoje dotting pen į dotting cemento (stumti sunku, kitaip cemento gali nukristi). 4. Pertraukti dalinio kino ir klijuoti diamond drobės pagal atitinkamą skaičių 5. Pagal atitinkamą spalvotai įspausti atitinkamą dervos, inkrustuotų briliantais.Naudoti raundo pabaigos klijuoti deimantų ir šiek tiek paspauskite žemyn gauti papildomų cemento out. 6. Jei klijuoti į neteisingą vietą, pašalinti neteisingai diamond 7. Teigiama, kad vienos rūšies derva diamond vieną rinkinį baigtas greičiau. 8. Norint sukurti tobulą deimantų tapyba, piešiniai sudėti į vieną vietą kiekvienoje eilutėje simboliai neturi likti įstrigo deimantų. 9. Sumažinti geras paveikslas apie brėžiniai laikykite surūšiuotus masyvo montuojamas į plokštumą medžiagos aukščiau.Kilpos reikia vienodo prieš tvarkingas, neturi jokių įtrūkimų. 10. Užbaigti geras diamond piešimo, įdėti ją į jūsų pasirinkti tinkamą sistemą (produkto neturi pateikti sistema).

    -------------------------------------DUK-----------------------------------

    1.Yra cirkonio apvalus ar kvadratinis?Visi mūsų diamond paveikslai yra apvalus deimantas.Mes neparduodame aikštėje diamond.Aikštėje deimantas yra ne graži ir lengva nukristi. 2.Yra deimantų tapyba visiškai arba iš dalies?Visi mūsų diamond paveikslai yra pilnas.Ne dalinis diamond paveikslų rinkoje. 3.Yra cirkonio pakankamai?Su cirkonio yra pakankamai.Mes įdėti 30% extra diamonds kas maišai deimantų.Ir mes pateikiame Diamond Papildyti Paslauga. (Mes išsiųsti jums jokių deimantų, kad jūs galite prarasti.Pirmoji siunta yra apie mus.Bet kokia siunta, po to, jums teks mokėti už laivybos.) 4.Kokio dydžio yra tapyba?Tai priklauso nuo to, kokio tipo jums pasirinkti.Jūs galite perskaityti Gaminio Aprašymą dar kartą.Yra forma, pasakykite tai.Ir yra skirtumas tarp drobė dydis ir nuotraukos dydį.

    --------------------------------Atsiliepimai--------------------------------

    1.Jei esate patenkintas savo prekes, prašome pateikti mums teigiamų atsiliepimų. 2.Jei turite kokių nors problemų, apie mūsų produktus,prašome nesijaudinkite.Jūs galite susisiekti su mumis pirmą kartą.Mes pažadą mes pasistengsime viską, kas įmanoma, siekiant padėti jums..Ir mes bus atsakyti per 24 valandas, išskyrus savaitgalius. 3. Prašome atkreipti dėmesį, kad laiko skirtumas tarp jav.Mes dirbti Kinijoje.

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai