Diamond Dažymas Disney Animacinių filmų Kraštovaizdžio Princess Fantasy 5D Diamond Dažymas Disney Animacinių filmų Kraštovaizdžio Princess Fantasy 5D Diamond Dažymas Disney Animacinių filmų Kraštovaizdžio Princess Fantasy 5D Diamond Dažymas Disney Animacinių filmų Kraštovaizdžio Princess Fantasy 5D Diamond Dažymas Disney Animacinių filmų Kraštovaizdžio Princess Fantasy 5D Diamond Dažymas Disney Animacinių filmų Kraštovaizdžio Princess Fantasy 5D

Diamond Dažymas Disney Animacinių filmų Kraštovaizdžio Princess Fantasy 5D "PASIDARYK pats" Siuvinėjimo Rinkinys kvadratiniu Turas Mozaikos Rinkinys, Namų Dekoro Dovana

€8.07 €4.03
Yra sandėlyje
s177799

Žymos: karalienė juosta tote, regalos gimtadienis, vyrų fantazijos, av diamond paveikslai, eevee diamond dažymo rinkinys, 5d diamon tapyba, diamond dažai, Disney, diamond ziajać, diamont tapybos animacinių filmų.

  • Naudoti: Paveikslai
    Stilius: Europos ir Amerikos Stiliaus
    Rėmas: No
    Medžiaga: Akrilo
    Forma: Trimatis
    Spalvų skaičius: 30-45
    Drobė Pakavimo Metodas: Valcavimo Iki
    Įklijavimo Srityje: Pilnas
    Rinkinys Tipas: Taip
    Rombo Formos: Aikštė
    Prekės Pavadinimas: Disney
    Gręžimo procentas: 100% 5D Visą Deimantų
    Tipas Didmeninės: No
    Deimanto stiliaus: Aikštėje Turas
    Funkcija: Namo Apdaila, Dovanų, Produkto Atsipalaiduoti
    Rinkiniai: 30% Extra Deimantai, HD Drobė, Įrankiai
    Išorinės Pakuotės: Spalvos Dėžutė
    Mozaikos Užbaigimas: Nebaigtų Reikia jūsų rankų darbas
    Modelio Tipas: Animacinių filmų
    Mūsų Pranašumas: Specialus pasiūlymas, Nemokamas Pristatymas, pilnas pritaikymas savo reikmėms, Tiesioginis Gamintojas
    Kilmės: KN(Kilmės)

    Greitas pristatymas: Mes gamyklos tiesioginio pardavimo, mes turime daugiau nei 200 darbuotojų, ir mes išsiūsime jums per 1-3 dienas.Mes jums pasirinkti tinkamiausią pristatymo būdą pristatyti savo paketą.Jei negaunate paketą, per 45 dienas, mes grąžinsime jūsų pinigus!

    Puikus aptarnavimas: išmesti savo deimantų?Sugadinti jūsų drobės?nesijaudinkite!Mes pakeisime savo rinkinį nemokamai!Jei nesate patenkintas dėl bet kokios priežasties, kreipkitės į mus ir mes padarysime viską, kad patenkinti jus.

    Sveiki Dropshipping: Jei norite parduoti mūsų produktų (diamond paveikslai, įrankiai), prašome susisiekti su mumis, mes galime priimti visus pritaikymas, VIP ekspertai atliks visus jūsų užsakymus!Jūs tik parduoti, mes suteiksime jums visą garantinį aptarnavimą!

    Kas yra deimantas, tapyba?

    Diamond tapyba yra mozaika meno forma, kuri dailininko taikoma blizgus dervos, prieš-įterptas drobės užbaigti paveikslą.

    Galutinis rezultatas-daug darbo valandų, yra gražus gabalas meno, kad visus savo sprendimus, kad gali būti naudojamas kaip puiki interjero elementas, arba puiki dovana.

    Be to, deimantų tapyba yra streso veikla, kuri atpalaiduoja amygdala - baimė smegenų centro - ir leidžia savo mintis ir gauti poilsio reikia.

    Aikštėje vs apvalus deimantas: o koks skirtumas?

    Renkantis tarp aikštės deimantų ir apvalus deimantas, svarbu žinoti, kad nėra teisingo atsakymo.Kaip ir daugelis dalykų gyvenime, tai yra daugiau ar mažiau yra pažinimo pirmenybė!

    Tačiau svarbu pažymėti, kad daugeliu atvejų, apvalių formų yra lengviau surinkti.

    Todėl mes rekomenduojame, kad pradedantiesiems pasirinkti turas deimantų.

    Apie klientų aptarnavimo

    Gerbiami pirkėjas, jeigu jūs turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Ir mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas, išskyrus savaitgalį.Jei nesate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį, tada mes stengiamės, išspręsti problemas ir, kad esate patenkintas.

    Spalvų skirtumai ir dydžio klaidas

    Iškirpti, kad priemonė gali sukelti dydžio nuokrypis (plius ir minus1-2cm svyravimo), chromatines aberacijos yra dėl monitoriai, oras, apšvietimas ir kiti veiksniai nuotraukos bus kitokia spalva dėl skirtingų monitorių, tačiau tai neturi įtakos išvaizdą, dažymas, prašome suprasti.

    Diamond Papildyti Paslauga

    Yra 20-30% daugiau deimantų kiekvienos pakuotės.Mes atliksime geros kokybės kontrolė, jei jums rasti bet kokius trūkstamus deimantai, mes galime siųsti jas jums nemokamai, prašome susisiekti su manimi laiku.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai