Angel Kvepalų Aliejaus 10 ML Kvepalai Aliejus Difuzoriaus eterinis Aliejus, Kokoso, Vanilės Juodo Opiumo Jadore Kavos Santalas Kokosų Aliejus Angel Kvepalų Aliejaus 10 ML Kvepalai Aliejus Difuzoriaus eterinis Aliejus, Kokoso, Vanilės Juodo Opiumo Jadore Kavos Santalas Kokosų Aliejus Angel Kvepalų Aliejaus 10 ML Kvepalai Aliejus Difuzoriaus eterinis Aliejus, Kokoso, Vanilės Juodo Opiumo Jadore Kavos Santalas Kokosų Aliejus Angel Kvepalų Aliejaus 10 ML Kvepalai Aliejus Difuzoriaus eterinis Aliejus, Kokoso, Vanilės Juodo Opiumo Jadore Kavos Santalas Kokosų Aliejus Angel Kvepalų Aliejaus 10 ML Kvepalai Aliejus Difuzoriaus eterinis Aliejus, Kokoso, Vanilės Juodo Opiumo Jadore Kavos Santalas Kokosų Aliejus Angel Kvepalų Aliejaus 10 ML Kvepalai Aliejus Difuzoriaus eterinis Aliejus, Kokoso, Vanilės Juodo Opiumo Jadore Kavos Santalas Kokosų Aliejus

Angel Kvepalų Aliejaus 10 ML Kvepalai Aliejus Difuzoriaus eterinis Aliejus, Kokoso, Vanilės Juodo Opiumo Jadore Kavos Santalas Kokosų Aliejus

€1.39 €0.83
Yra sandėlyje
s179592

Žymos: essenti aliejus, kvepalų, alyvuogių pompa, vyšnių eterinis aliejus, sage balta, kavos filtras, aromatas difuzinis, nustatyti alyvos, dubuo kokoso, kokosų miguel.

  • Eterinis Aliejus Tipas: Grynas Eterinis Aliejus
    Modelio Numeris: Japonijos Magnolia Mandarine Violetinis "Apple" Švieži "Slėnio Lelija"
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Sertifikavimo: GZZZ
    GZZZ: YGZWBZ
    Šalis/Regionas Gamyba: Kinija
    Pažymėjimo Numeris: CNNATHG00049
    Komponentas: ALIEJUS Būtina
    Prekės Pavadinimas: NATARBES
    Elemento Tipas: Eterinis Aliejus
    Vienetų skaičius: Vienas Vienetas

    Pakuotė:

    1 x Buteliukas 10 ML Kvepalų Aliejaus

    Apie Mūsų Produktą:

    *100% Grynas 10ml Kvepalų aliejai

    *Jokių Priedų, Jokių Užpildų, tik grynas Aliejus.Tvirtai įsipareigoti, kad aukščiausios kokybės produktai

    *Kiekvienas eterinis aliejus ateina su 10ml gintaro ruda butelių ir dėžių.Tai padės išlaikyti aliejai, švieži ir padėti nuo šviesos skilimas

    NAUDOJIMAS:

    1、Naftos Degikliai arba Difuzoriaus - Vienas iš populiariausių būdų yra naudojant juos su naftos degiklis/difuzorius.Įlašinus kelis lašus į savo naftos degiklis/difuzorius bus sukurti ilgalaikę gražus aromatas, taip pat galite maišyti aliejų sukurti savo kvapą.

    2、Vonia - Pridėti kelis lašus mūsų aliejai į vonią sukuria dangaus, natūralus ir grynas aromatas, ir yra įrodyta, kad būti labai veiksmingas būdas gauti labiausiai mūsų eterinių aliejų.

    3、Padaryti savo muilas, žvakės ir grožio produktai, ir šie aliejai yra puikus, kad.Jie yra gydymo grynas, natūralus, tyras ir visi rankų darbo jungtinėje KARALYSTĖJE, todėl jie idealiai tinka jums kūrybingų sielų iš ten, kurie padaryti savo produktus.

    4、Kiti - Kitų populiarių būdų, kaip be aukščiau apima, difuzoriai, ant savo pagalvės naktį, meditacija, automobilių oro gaivikliai ir garo / sauna.

    Įspėjimas:

    * Nenaudokite eteriniai aliejai viduje.

    * Nereikia kreiptis tiesiogiai į odą; visada skiesti su vežėjas aliejaus.

    * Laikykite vaikams nepasiekiamoje vietoje.

    * Vengti kontakto su akimis ir gleivinėmis.

    * Negalima naudoti citrusinių vaisių aliejų prieš UV spindulių poveikio.

    * Naudokite tik gryni eteriniai aliejai; vengti sintetinių kvapiųjų medžiagų.

    * Venkite ilgalaikio kontakto, be ventiliacijos.

    * Parduotuvė eteriniai aliejai ir vežėjas alyvos tinkamai siekiant išvengti skilimo ir gaižumo.

  • Atsiliepimai (2)

    • Ssimon Lawrence

      Thank you

    • Koolduderick

      The order is received after three months, the fragrance is a nice green apple. the date of production is not indicated. the parcel is not tracked.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai