Pro RX-008 360° Nerūdijančio Plieno Peilis Drožtukas,Fiksuoto Sukimosi Kampas,Profesinės Virtuvės Galandimo Įrankį, Su 4 Tekėlai Pro RX-008 360° Nerūdijančio Plieno Peilis Drožtukas,Fiksuoto Sukimosi Kampas,Profesinės Virtuvės Galandimo Įrankį, Su 4 Tekėlai Pro RX-008 360° Nerūdijančio Plieno Peilis Drožtukas,Fiksuoto Sukimosi Kampas,Profesinės Virtuvės Galandimo Įrankį, Su 4 Tekėlai Pro RX-008 360° Nerūdijančio Plieno Peilis Drožtukas,Fiksuoto Sukimosi Kampas,Profesinės Virtuvės Galandimo Įrankį, Su 4 Tekėlai Pro RX-008 360° Nerūdijančio Plieno Peilis Drožtukas,Fiksuoto Sukimosi Kampas,Profesinės Virtuvės Galandimo Įrankį, Su 4 Tekėlai Pro RX-008 360° Nerūdijančio Plieno Peilis Drožtukas,Fiksuoto Sukimosi Kampas,Profesinės Virtuvės Galandimo Įrankį, Su 4 Tekėlai

Pro RX-008 360° Nerūdijančio Plieno Peilis Drožtukas,Fiksuoto Sukimosi Kampas,Profesinės Virtuvės Galandimo Įrankį, Su 4 Tekėlai

€33.67 €20.20
Yra sandėlyje
s18012

Žymos: 1660 ti, sharpner, knive, large grindstone, pagaląsti akmens, peiliai pagaląsti sistema, pagaląsti peilį, ruixin pro rx008, 1050 vaizdo plokštė, glass grindstone.

  • Tipas: Aplikatoriai
    Funkcija: Eco-Friendly, Įžuvinti
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Metalo Tipas: Nerūdijančio Plieno
    Modelio Numeris: Knife Sharpener
    Prekės Pavadinimas: NoEnName_Null
    Sertifikavimo: CIQ

    360 °Nerūdijančio Plieno Peilis Drožtukas,Fiksuoto Sukimosi Kampas Peilis Drožtukas,Profesinės Virtuvės Galandimo Įrankių Rinkinys Su 4 Tekėlai

    Savybės:

    【Naujausios 360 Laipsnių Sukimosi Fiksavimo Dizaino】:patobulinta rx-008 pakuotėje gali būti pasukti 360 laipsnių pagaląsti kitą pusę, kuri yra lengva įdiegti ir naudoti.

    【Įrengta keturių rūšių aukštos kokybės tekėlai】: Šis peilis drožtukas nustatyti yra įrengta keturių aukštos kokybės tekėlai (120#,320#,600#,1500#), instrukcijos ir pakuotės maišelis, todėl, kad jūs galite pradėti dirbti po paprasto diegimo produktas.

    【Saugos projektavimo]: rankenos yra virš mentės】:Šiame saugos konstrukcija leidžia savo ranką, kad likti nuošalyje nuo disko darbo proceso metu, produkto, kad būtų išvengta žalos.

    【Aukštos kokybės medžiaga】: pagrindinio korpuso peilis drožtukas yra pagamintas iš nerūdijančio plieno, kuris yra labai tvirtos ir ilgaamžės.

    【Plačiam naudojimo】: peilis drožtukas akmuo gali naudoti VANDENĮ galandimo.Šis malūnėlis tinka visų rūšių peilius, tokių kaip šefo peilis, papildomas peilis, skustukas, iškaulinėjimas peilis, kaulų skeltuvas, Vakarų stiliaus peilis, peilis ir t. t., kad būtų lengviau jums naudoti peiliai.

    Produkto Aprašymas:

    Patarimas: prieš naudojant gaminį pirmą kartą, galite įdėti be poilsio vandens laikotarpiui, kol nėra lizdinės plokštelės.Kai naudojate, jums gali nukristi keli lašai vandens be poilsio užkirsti kelią be poilsio nuo džiovinimo, kai jį naudoti.Po naudojimo, prašome švarūs ir sausi be poilsio, ir įdėkite jį į standartinę temperatūros ir sausoje aplinkoje, vengti aukštos temperatūros ir drėgmės.

    Pakuotės dydis: 28 * 13.5 * 9.4 cm

    Pakuotės svoris: 1.2 kg

    Gaminio medžiaga: nerūdijantis plienas + plastikas

    Be poilsio: 120#, 320#, 600#, 1500#

    Gaminio pakuotės:

    1 x drožtukas

    4 x be poilsio

    1 x maišelis

    1 x vartotojo aprašymas

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai