15g 20ml eterinio Aliejaus Buteliai Roll Nerūdijančio Plieno Roller Ball Massager Paakių Kremas Kvepalai Daugkartiniai Tuščias Butelis Bakas 15g 20ml eterinio Aliejaus Buteliai Roll Nerūdijančio Plieno Roller Ball Massager Paakių Kremas Kvepalai Daugkartiniai Tuščias Butelis Bakas 15g 20ml eterinio Aliejaus Buteliai Roll Nerūdijančio Plieno Roller Ball Massager Paakių Kremas Kvepalai Daugkartiniai Tuščias Butelis Bakas 15g 20ml eterinio Aliejaus Buteliai Roll Nerūdijančio Plieno Roller Ball Massager Paakių Kremas Kvepalai Daugkartiniai Tuščias Butelis Bakas 15g 20ml eterinio Aliejaus Buteliai Roll Nerūdijančio Plieno Roller Ball Massager Paakių Kremas Kvepalai Daugkartiniai Tuščias Butelis Bakas 15g 20ml eterinio Aliejaus Buteliai Roll Nerūdijančio Plieno Roller Ball Massager Paakių Kremas Kvepalai Daugkartiniai Tuščias Butelis Bakas

15g 20ml eterinio Aliejaus Buteliai Roll Nerūdijančio Plieno Roller Ball Massager Paakių Kremas Kvepalai Daugkartiniai Tuščias Butelis Bakas

€2.00 €1.20
Yra sandėlyje
s18081

Žymos: 5ml roll, 15ml roller butelis, antikvariniai grietinėlės butelius, kamuolys butelis, svazilandas, romaro, eye cream 15ml bottle, dviratį dovanų, kremas tuščių butelių, 5ml žalia roller butelis.

  • Kilmės: KN(Kilmės)

    15g 20ml eterinio Aliejaus Buteliai Roll Nerūdijančio Plieno Roller Ball Massager Paakių Kremas Kvepalai Daugkartiniai Tuščias Butelis Bakas

    Savybės:

    Plastikas yra daugkartinio naudojimo, anti-krekingo ir patvarus.

    Su savo nerūdijančio plieno roller ball dizainas, taip pat galite naudoti ją padaryti veido masažas veido ar akių odą.

    Nešiojamas ir lengvas, jūs galite jį nešiotis bet kur ir bet kuriuo metu, tinka keliauti.

    Naudojamas pildymo skystis, kaip ir kvepalai, skystus makeups, eterinio aliejaus, paakių kremas ir kitų skysčių.

    Šis produktas yra pagamintas iš aukštos kokybės plastiko, kuris yra daugkartinio naudojimo, anti-krekingo ir patvarus.Su savo nerūdijančio plieno roller ball dizainas, taip pat galite naudoti ją padaryti veido masažas veido ar akių odą.

    Nešiojamas ir lengvas, jūs galite jį nešiotis bet kur ir bet kuriuo metu, tinka keliauti.

    Ir jis yra naudojamas pildymo skystis, kaip ir kvepalai, skystus makeups, eterinio aliejaus, paakių kremas ir kitų skysčių.Tokių nuostabių prekių, tiesiog priima jį namo!

    Specifikacija:

    Būklė: 100% Visiškai Naujas

    Elemento Tipas: Roll Daugkartiniai Butelis

    Medžiaga: stiklas + Nerūdijančio Plieno

    Dydis:15.5*2.5 cm

    Stilius:1/2/3/4/5/6

    Pakuotė:

    1Pcs tuščių akių kremas butelis

    Pastaba:

    1. Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

    2. Prašome leisti 0.5-2cm skirtumai dėl rankinis matavimas.

    Apie mus

    Mūsų įmonė yra profesionalus tarpvalstybinės e. prekybos bendrovė, turinti profesionalių darbuotojų, profesionalių produktų ir prekinių ženklų.

    Mes daugiausia padaryti, produktas, didmeninė ir mažmeninė prekyba.

    pristatymas

    Jei galite pateikti užsakymą,prašome pasirinkti pristatymo būdą .Jei norite laivas per Express ,prašome apmokėti už papildomą pristatymo mokestį.Mes atsiųsime elementus per 7 dienas, kai jums mokėjimo pabaigos.

    Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis,kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami.

    Mes grąžinsime nėra laivybos mokestis atsisakė siuntas.

    Grąžinti

    Mes darome viską, kad aptarnauti mūsų klientus, geriausia, kad mes galime.

    Mes grąžinsime, jeigu jūs grąžinti prekes per 20 dienų nuo sąskaitos gavimo punktas dėl bet kokios priežasties.Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas.Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami,pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka.Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį.

    Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai