H. 265 5MP 3MP POE IP kamera lauko vandeniui kulka cctv vaizdo stebėjimo saugumo kameros onvif infraraudonųjų spindulių naktinio matymo xmeye H. 265 5MP 3MP POE IP kamera lauko vandeniui kulka cctv vaizdo stebėjimo saugumo kameros onvif infraraudonųjų spindulių naktinio matymo xmeye H. 265 5MP 3MP POE IP kamera lauko vandeniui kulka cctv vaizdo stebėjimo saugumo kameros onvif infraraudonųjų spindulių naktinio matymo xmeye H. 265 5MP 3MP POE IP kamera lauko vandeniui kulka cctv vaizdo stebėjimo saugumo kameros onvif infraraudonųjų spindulių naktinio matymo xmeye H. 265 5MP 3MP POE IP kamera lauko vandeniui kulka cctv vaizdo stebėjimo saugumo kameros onvif infraraudonųjų spindulių naktinio matymo xmeye H. 265 5MP 3MP POE IP kamera lauko vandeniui kulka cctv vaizdo stebėjimo saugumo kameros onvif infraraudonųjų spindulių naktinio matymo xmeye

H. 265 5MP 3MP POE IP kamera lauko vandeniui kulka cctv vaizdo stebėjimo saugumo kameros onvif infraraudonųjų spindulių naktinio matymo xmeye

€36.40 €24.39
Yra sandėlyje
s181859

Žymos: laikiklis cctv, ip kameros, kamera ip rj45, anpviz fotoaparatas, kamera ip poe, ip poe, kamera ip lauko, kamera dahua sd kortelę, 8mp dahua, ip kameros.

  • TF Kortelė: Nėra
    Jutiklis Prekės: SmartSens
    Prekės Pavadinimas: LHLYXYX
    Aukštos Raiškos: 5.0 Megapikselių
    Garso Išvesties: Nėra
    Energijos Sąnaudos(W): 7W
    Tinklo Sąsaja: RJ-45 10/100Mb Ethernet Lizdas
    Saugojimas: Nėra
    Megapikselių: 5MP
    Technologijos: Centrinis
    Modelio Numeris: LH-JSQIANG-NA-
    Jutiklis: CMOS
    Žiūrėjimo Kampas: 75°
    Įrengimas: Normalus
    Palaikomų Mobiliųjų Sistemų: "Windows Mobile, "Android", ios
    Ryšiai: IP/Tinklo Laidiniu
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Sienos Laikiklis: Pusės
    Specialios Funkcijos: Vandeniui / Oro Sąlygoms
    Matmenys (L x W x D)(mm): 170*65*62mm
    Maitinimo Šaltinis(V): POE48V
    Minimalus Apšvietimas(Lux): 0.01 Lux
    Stilius: Bullet Fotoaparatas
    Objektyvo (mm): 3,6 mm, 2,8 mm
    Spalva: balta
    Palaikomos Operacinės Sistemos: "Windows 7", "windows 8", "windows" 10
    IR Atstumas(m): 30m
    Tipas: ip kameros
    Maitinimo Šaltinis: Su POE
    Signalizacijos Veiksmų: El. Paštas Nuotrauka
    Vaizdo Suspaudimo Formatas: H. 265
    Sertifikavimo: Nėra

    3MP / 5MP IP Kameros

    H. 265 Full HD Lauko Vandeniui Kulka Metalo IP Kameros (Parametras lentelės pabaigoje)

    H. 265 Video Suspaudimo Technologija

    Sutaupyti vietos, užima nedaug pralaidumo, nuotolinio peržiūrėti daugiau skysčių

    Realus Šūvio Poveikio Screenshot

    HD Naktinis Matymas, Automatinis Perjungimas Tarp Dienos Ir Nakties Režimu

    24 valandas per dieną, stebėsenos, įmontuota pažangi IR-cut filtras, atsižvelgiant į apšvietimo intensyvumą aplinkos gali būti įjungtas gauti labiausiai realus vaizdas

    POE 48V ( pasirinktinai )

    Built-in POE modulis su aukštos kokybės, stabilus elektros energijos tiekimo ir ilgas tarnavimo laikas

    Judesio Aptikimo Ir el. Pašto žadintuvas, galite nustatyti aptikimo zonos.Kai yra visos nenormalios padėties aptikimo zona, kamera iš karto siųsti signalą informaciją į mobilųjį telefoną, ir jūs galite patikrinti konkrečios situacijos per mobilųjį telefoną.

    Nuotolinio Peržiūrėti bet Kada, bet Kur galite pasiekti IP kamerą nuotoliniu būdu bet kuriuo metu ir bet kur, mobilųjį telefoną ar kompiuterį, kad pamatyti priežiūros ekrane realiu laiku

    Tinka Įvairių Sudėtingų Aplinkoje

    Metalo apvalkalas yra atsparus vandeniui ir dulkėms, tinka įvairių aplinkų.Ar tai Sibirą ar pusiaujo.

    Paramos ONVIF Protokolas

    Paramos onvif 2.6 protokolas, gali būti prijungtas prie tinklo vaizdo įrašymo laikytis ONVIF ir RTSP standartus pagaminti daugelis kitų didžiųjų gamintojų (tokių kaip HIKVISION, DAHUA, XM)

    Mobile APP

    XMEYE, nemokamą mobile app leidžia jums stebėti nuotoliniu būdu bet kuriuo metu, bet kurioje vietoje per savo vietos tinklo arba 4G tinklo

    DC12V Stilius Reikalauja Papildomo Maitinimo

    Fotoaparatas pakuotės nėra elektros tiekimo, todėl, jei jūs perkate DC12V kamera, jums reikia nusipirkti kitą maitinimą.Galite spustelėkite paveikslėlį žemiau, norėdami įvesti ir pirkti

    Produktų Sąrašą

    Objektyvo Židinio Nuotolis Lentelėje

    Išsamios Parametrų Sąrašą, Iš Kameros Produktus

    Apie Pristatymą:

    1.Gavęs užsakymą, mes išsiųsti produktų per 1-5 dienas.

    2.Mes stengiamės baigti kiekvieno produkto.Šis procesas užtruks šiek tiek laiko, taigi, prašome palaukti, kantriai.

    3 .Jei jums nereikia gauti prekes per 30 dienų po apmokėjimo, prašome susisiekti su mumis.

    4.Transporto išlaidos neapima visų mokesčių ir mokesčių, ir pirkėjas yra atsakingas už muitus ir mokesčius.

    Apie Daiktų Grąžinimo Ir Keitimo:

    1. Jūsų pasitenkinimas yra mūsų garantija.Jei produktas turi kokybės problemų kilo, kai sunku spręsti problemas, gavusi produkto, prašome įvertinti ar pradėti ginčo, prašome susisiekti su mumis laiku, leiskite mums pamatyti, Po to, kai jums palikti žinutę, mes derėtis su jumis ir spręsti problemą iš karto.Komunikacijos yra geriausias būdas išspręsti problemą.

    2.Mes taip pat pateikti 12 mėnesių nemokamai išlaikymo.Jeigu mums reikia remonto, prašome bendrauti ir derėtis su mumis iš anksto, ir išsiųsti šiuos produktus į mus visas, o pirkėjas padengs atitinkamą transportavimo išlaidos.Jeigu bet kurios dalys yra pažeistos, garantijos laikotarpiu, pateiksime juos nemokamai.

    3. Prašome patvirtinkite grąžinimo adresą ir logistikos metodas su mumis prieš grąžinant prekes.Po perduoti prekę į logistikos bendrovė, prašome siųsti mums sekimo numerį.Gavę elementą, mes remontuoti arba pakeisti jį kuo greičiau.

    4. Jei jums grįžti produkto per 15 dienų nuo gavimo gaminys, dėl bet kokios priežasties, mes grąžinsime jūsų mokėjimą.Tačiau pirkėjas turėtų užtikrinti, kad grąžintos prekės yra geros būklės.Jei elementas yra sugadinti arba prarasti, jei jis yra grąžinamas, pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne grąžinti visą sumą.Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija, o pirkėjas atsako už transportavimo išlaidas, grąžintas prekes.

    Įvertinimas Ir Grįžtamasis Ryšys

    1.Klientų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Jei jus tenkina prekių ir paslaugų, prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5-žvaigždučių pagirti.

    2.Jei turite klausimų apie mūsų projektus arba paslaugas, prašome susisiekti su mumis prieš siunčiant neigiamų atsiliepimų.Mes stengiamės, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausią klientų patirtį.

  • Atsiliepimai (1)

    • Karinarik

      k

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai