5 5 5 5 5 5

5" Saulės Fontanas Vandens Siurblys Paukščių Vonia, Mini Saulės energija Varomas 1W už Tvenkinys, Baseinas, Sodas, Žuvų Bakas, Akvariumas

€10.82 €5.95
Yra sandėlyje
s181919

Žymos: stovykla siurblys, šilumos siurblys, akvariumas siurblio, balti paukščiai vonia, vandens siurblio funkcija lauko, mėlyna saulės fontanas, fontano vandens, metalo paukščių namai, lauko, fontano purkštukas aukštas, mažas saulės fontain.

  • Kilmės: KN(Kilmės)
    Stilius: Be Nuolatinio Plūduriuojančios Saulės Vandens Siurblys
    dydis: 5.12 inch
    Maitinimo Šaltinis: Saulės
    Modelis: 5 Skirtingų Purškimo Modelis Vadovai Baseinas Fontanas
    Tipas: Saulės Fontanas Vandens Siurblys Paukščių Vonia
    Produkto Linija: Saulės Skydelis Rinkinys Vandens Siurblys Mini Saulės energija Varomas Fontano Siurblys 1W
    Šalis/Regionas Gamyba: Kinija
    Medžiaga: Plastikiniai
    Spalva: juoda
    Rinkinio Aprašymas: už tvenkinys, baseinas, sodas, Žuvų Bakas, akvariumas
    Pakeitimo Aprašymas: Sodo Kieme Tvenkinys, Lauko Baseinas

    Aprašymas:

    Jis yra labai kompetentingas saulės baterijomis.Jis yra valdomas su saulės energijos visiškai.Jai nereikia baterijų ar elektros.Tai yra Ekologinio Draugiškas saulės siurblys ir taupo pinigus.

    Purkštuvas Įvairių Vandens Stilius: yra įvairių tipų purkštukų galvutes pritvirtinti pats siurblys.Tai padeda pakeisti aukštį vandens skirtingų vandens modelius.Vanduo gali pakilti iki 30-60 cm maždaug.

    Kelis kartus: Šis saulės siurblys yra puikus paukščių vonia, žuvų bakas, mažas tvenkinys, baseinas, sodas, vandens cirkuliacijos deguonies.Jūsų sodas būtų tikrai prašau visų dėmesį praeiviai.Tegul savo kieme atrodo taip įdomiai dekoruoti saulės, vandens siurblys.

    Plaukiojantis Fontanas Siurblys: Ji yra labai paprasta naudoti.Jūs tiesiog turite padaryti, yra, kad siurblys plūduriuoti ant vandens.Kai saulės skydelis, gauti saulės šviesos, jis bus paleisti automatiškai per porą sekundžių.Ryškesnis ji gauna saulės šviesos, geriau ji veikia.

    Patarimas: įsitikinkite, Kad jūs turite įdėti pakankamai vandens fontanas taip, kad siurblys gali likti visiškai po vandeniu.Jums reikia valyti siurblys reguliariai, siekiant išvengti siurblio gauti užblokuotas, su purvu.Fontanas veikia tik tada, kai VISOS panelės yra PILNAS, TIESIOGINIŲ saulės spindulių.Lapų šešėlių vieną skydas saugo ją nuo veikimo.Ji nesaugo jokių energijos.

    Specifikacija:

    Įtampa: 6 V/1W

    Svoris: 153g

    Dydis: Maždaug 130mm/5.12 colių skersmens

    Komplektą Sudaro:

    1x Saulės Fontanas Vandens Siurblys

    5x žiedlapis antgaliai (raudona 2vnt, žalia 2vnt, geltona 1pc)

    1x instrukcija

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai