Dviejų spalvų Tingus Pradedantiesiems Eyeshadow Persikų Žemės Spalvos Su Veidrodžiu Grybo Galvos, Akių Šešėlių Teptukas, dviejų Spalvų Šešėliai Dviejų spalvų Tingus Pradedantiesiems Eyeshadow Persikų Žemės Spalvos Su Veidrodžiu Grybo Galvos, Akių Šešėlių Teptukas, dviejų Spalvų Šešėliai Dviejų spalvų Tingus Pradedantiesiems Eyeshadow Persikų Žemės Spalvos Su Veidrodžiu Grybo Galvos, Akių Šešėlių Teptukas, dviejų Spalvų Šešėliai Dviejų spalvų Tingus Pradedantiesiems Eyeshadow Persikų Žemės Spalvos Su Veidrodžiu Grybo Galvos, Akių Šešėlių Teptukas, dviejų Spalvų Šešėliai Dviejų spalvų Tingus Pradedantiesiems Eyeshadow Persikų Žemės Spalvos Su Veidrodžiu Grybo Galvos, Akių Šešėlių Teptukas, dviejų Spalvų Šešėliai Dviejų spalvų Tingus Pradedantiesiems Eyeshadow Persikų Žemės Spalvos Su Veidrodžiu Grybo Galvos, Akių Šešėlių Teptukas, dviejų Spalvų Šešėliai

Dviejų spalvų Tingus Pradedantiesiems Eyeshadow Persikų Žemės Spalvos Su Veidrodžiu Grybo Galvos, Akių Šešėlių Teptukas, dviejų Spalvų Šešėliai

€3.54 €2.41
Yra sandėlyje
s183841

Žymos: persikų kremu, eyeshadow palett, šešėlis, žalia raudona eyeshadow, eyeshadow pigmentas, persikų marškinėliai, eyeshadow, inglot blizgučiai eyeshadow, paryškinti geltonos spalvos eyeshadow, dviejų spalvų šešėliai.

  • Naudos: Natūralus, Atsparus Vandeniui / Atsparus Vandeniui, Ilgalaikis, GYVINTI, Lengva Nešioti
    Apdaila: Metallic, Natūralus, blizgučiai, Matinis
    Atsparus Vandeniui / Atsparus Vandeniui: Taip
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Pažymėjimo Numeris: 20210512
    Tipas: Akių Šešėliai
    Vienetų skaičius: Vienas Vienetas
    NET WT: duomenys
    Kiekis: 1pc
    Prekės Pavadinimas: raudona dieny
    Vienos spalvos/multi-color: Dviejų spalvų
    dydis: Full Size
    Komponentas: Milteliai
    Šalis/Regionas Gamyba: Kinija

    Dviejų spalvų Tingus Pradedantiesiems Eyeshadow Persikų Žemės Spalvos Su Veidrodžiu Grybo Galvos, Akių Šešėlių Teptukas, dviejų Spalvų Šešėliai

    Specifikacija: Pavadinimas: Oro Pagalvės Palaipsniui Eyeshadow

    Spalva: 2 spalvų

    Nuopelnus: daug spalvų, ilgalaikis dažymas ir vandeniui

    Pakavimo Sąrašas:

    1*Oro Pagalvės Palaipsniui Eyeshadow

    Pastabos:

    Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

    Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

    Savybės:

    1. Lengva Spalva: Tiek matinis ir mirguliavimas tonai sklandžiai miltelių, grietinėlės ir aksominį švelnumą.Miltelių pavidalo faktūra yra gerai ir lengvai ir spalvų mišinys tolygiai ant odos.Spalvų perėjimas yra natūralus.

    2. Turtinga Spalvų gama: Su oro pagalve palaipsniui eyeshadow, jūs galite pabandyti įvairių stilių jūsų makiažas.Viena spalva arba mišrios spalvos, naudoti, gali sukelti įvairių padarinių, galite suderinti savo spalvas.

    3. Kerintis Akių Makiažas: Kad šešėliai gali padėti jums kontūro giliai ir kerintis akių makiažas lengvai.Derinant su perliniu tekstūros, galite lengvai žodžiu iš mados makiažas, kasdien makiažas.

    4. Glotni ir Švelni Tekstūra: švelni tekstūra suteikia jums ilgai blizga poveikį ir blizgus blizgesį, jūs gausite patogią vartotojo patirtį ir blizga akys.Labai pigmentuotas ir patvarios spalvos, išlaikyti savo eyeshadow makiažas ilgą laiką.

    5. Tinka: Kad šešėliai yra super minkštas ir lengvai maišyti, tinka kasdieniam makiažas, pavyzdžiui, dūminis akių makiažas, vestuvinis makiažas, šalis makiažas, atsitiktinis, makiažas ir kt.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai