Wearbuds Aipower Širdies Ritmas, Tiesa, Belaidžių Ausinių Fitness Tracker 2 In 1 Su Wearbuds Aipower Širdies Ritmas, Tiesa, Belaidžių Ausinių Fitness Tracker 2 In 1 Su Wearbuds Aipower Širdies Ritmas, Tiesa, Belaidžių Ausinių Fitness Tracker 2 In 1 Su Wearbuds Aipower Širdies Ritmas, Tiesa, Belaidžių Ausinių Fitness Tracker 2 In 1 Su Wearbuds Aipower Širdies Ritmas, Tiesa, Belaidžių Ausinių Fitness Tracker 2 In 1 Su Wearbuds Aipower Širdies Ritmas, Tiesa, Belaidžių Ausinių Fitness Tracker 2 In 1 Su

Wearbuds Aipower Širdies Ritmas, Tiesa, Belaidžių Ausinių Fitness Tracker 2 In 1 Su "Bluetooth" 5, Aptx, Ipx6, Mono Režimą, 5,5 H Grojimo

€79.76 €75.77
Yra sandėlyje
s185558

Žymos: beki anglies lipnia juosta, bagažo metrinių juosta, "bluetooth" radijo, bazinė ausinių, av stick vibratorius, ausinių žiūrėti, sąvoka tikroji meilė, bloutooth ausinių, aptx tws, ios ausinių.

  • Grupė Nuimamas: Taip
    Suderinamumas: Viskas Suderinama
    Atsparus Vandeniui Klasė: Profesinės Vandeniui
    Funkcija: Passometer, Fitness Tracker, Miego Tracker, Širdies Ritmo Tracker
    Juostos Medžiaga: Lipnios Juostos
    Jutiklinis Ekranas: Taip
    Sertifikavimo: CE, Nėra
    Modelis: Wearbuds Aipower
    Kalbos: lietuvių
    Prekės Pavadinimas: HKNA
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Taikymo Amžiaus Grupėje: Suaugusiųjų
    Screen Type: Spalvotas LCD
    Ekrano Stilius: Raundas/Ovalo Formos
    Bylos Medžiaga: Anglies Pluošto
    Stilius: Mados

    Apie AiPower Wearbuds

    Wearbuds pagal Aipower skirtos pakeisti žaidimą.Revoliucinis etapas tiesa, belaide, kuris išlaisvina jus nuo nepatogu apmokestinimo, lengva prarasti pumpurai, išsigimęs apmokestinimo atvejais, ir kiti galvos skausmas.Mes padarėme papildomų pastangų kurti grupė, kuri ne tik veikia kaip įkroviklio ir dėklas, tačiau taip pat visiškai funkcionalią fitness tracker.

    • 8 Patentai

    • 129 Komponentai

    • 285 Prototipus

    • 3D Tikslumo 3D Spausdinti

    • Ant Riešo Baterija: 13 valandų grojimo apie vieną mokestį

    • IPX6 Vandeniui: Apsaugoti lauko nuotykius

    • Itin Stabili: "Bluetooth" ryšį

    • Nuolatiniai: Muzika, Aukštos Kokybės garso, Zero latency su aptx

    Revoliucinis 2-in-1 Dizainas

    W20 yra pirmasis pasaulyje tiesa wireless Hi-Res ausinių įsikūręs sveikatingumo grupė.Į tws ausinių gali būti imamas ant riešo ir taip turėti daugiau nešioti.Smart watch gali tarnauti kaip 24 valandos nuolatinis Širdies ritmo monitorius,miego stebėti, pedometer,Kalorijų skaitiklis,žingsnis skaitiklis, sveikatos tracker.

    Premium Garso Kokybė Ir Efektyvus Triukšmo Izoliacija

    Wearbuds paramos aptX, funkcija nepriekaištinga garso transliacijos be praleidžia arba lašai ir pareikšti stebina aukštos kokybės garsą per tikslinamas grafenas-papildytosios vairuotojai.Odos draugiškas silikonas padidina komfortą apyrankės, ir hibridinių silikono leidžia ausies-patarimai gali pasiekti veiksmingesnę pasyvus triukšmo panaikinimas.

    Fitneso Stebėjimą

    Su išplėstinė judesio jutikliai ir tiksli širdies ritmo monitorius, fitneso juostos ant jūsų riešo, galite tikėtis savo veiksmus, skaičiuoti sudegintas kalorijas ir stebi savo fizinę būklę realiu laiku visą dieną.Fitneso ataskaitas, bus sinchronizuojami ir saugomi jūsų Aipower App.

    Ant riešo Pranešimų

    Apšvietimu touchscreen dažnių juostoje, kuri leidžia jums peržiūrėti visus savo fitneso duomenis, iš pirmo žvilgsnio, ir rodo išmaniųjų telefonų pranešimų.Realaus laiko pranešimų, tokių, kaip skambutį, Facebook, Twitter, instagram, SMS ir pan būti įspėti, smart apyrankę, padėti jums palaikyti ryšį.

    Integruotas Touch Control

    Pusėje abiejų ausinių, gali būti panaudojamas arba presuoti norėdami reguliuoti garsą, keisti stebėti, žaisti ar pristabdyti, arba gauti prieigą prie jūsų telefono asistentas.Taip pat galite padaryti laisvų rankų telefono skambučius arba ausinių individualiai (arba naudoti tiek kaip normalus).AiPower Wearbuds Funkcijos Hi-Res Audio Qualcomm Garso Lustas IPX6 Atsparumas Vandeniui Unikalus-Riešo Įkrovimo Ausinių

  • Atsiliepimai (3)

    • Ptk Reklama

      Great seller

    • Retrowelch

      It was as explained. I was able to buy the expected product at a lower price than I bought in Japan. Thank you very much.

    • K Hasenfang

      Great seller

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai