Paracord Susiuvimo Nustatyti Nerūdijančio Plieno Skėtis Virvę Adata Apyrankę Flattener Mezgimo Adatos Paracord Susiuvimo Nustatyti Nerūdijančio Plieno Skėtis Virvę Adata Apyrankę Flattener Mezgimo Adatos Paracord Susiuvimo Nustatyti Nerūdijančio Plieno Skėtis Virvę Adata Apyrankę Flattener Mezgimo Adatos Paracord Susiuvimo Nustatyti Nerūdijančio Plieno Skėtis Virvę Adata Apyrankę Flattener Mezgimo Adatos Paracord Susiuvimo Nustatyti Nerūdijančio Plieno Skėtis Virvę Adata Apyrankę Flattener Mezgimo Adatos Paracord Susiuvimo Nustatyti Nerūdijančio Plieno Skėtis Virvę Adata Apyrankę Flattener Mezgimo Adatos

Paracord Susiuvimo Nustatyti Nerūdijančio Plieno Skėtis Virvę Adata Apyrankę Flattener Mezgimo Adatos "PASIDARYK pats" Papuošalai, Aksesuarai, Naujos 9Pc

€4.26 €2.94
Yra sandėlyje
s188528

Žymos: laido, Paracord, mini paracord, jig paracord, nerijos virvė, džiuto virvės, žalvario edc, lempos virvė, laido paracord, kit paracord.

  • Naudos 3: Paracord Adata
    Naudinga 7: Nerūdijančio plieno adatų rinkinys
    Išmokų 6: paracord susiuvimo įrankiai
    Nauda 1: mbrella virvę, adatų rinkinys
    Naudos 4: Paracord Susiuvimo Rinkinys
    Parama: Didmeninė ir Dropship
    Tipas: YL243482
    Išmokų 5: paracord siuvimo adatos
    Naudos 2: 8 x Paracord
    Kilmės: KN(Kilmės)

    Aprašymas:

    Paracord siuvimo rinkinys, įskaitant 8 vienetų Paracord adatos įvairių dydžių ir 1 gabalas išlyginimo priemonė.Kad pasiekti savo įvairių garbanojimo poreikius, taip pat įrengta saugojimo krepšys lengvai saugojimo ir naudojimo.

    Mūsų paracord susiuvimo adatų rinkinys pagamintas iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno, kuris yra kietas, tvirtas ir ilgas naudojimo laikas.Galite lengvai atlikti ir nebus lengva rūdžių arba sugriauti.

    Paracord siūlių yra tvirtas ir patvarus, lengvas ir lengva nešioti, paprasta naudoti lauko kempingas.

    Paracord išlyginimo priemonė, tai yra daug patogiau, nei būtinybės naudoti peilį ar kitas priemones, dizainas plokščia galva yra labai paprasta, operacija yra paprastas ir saugus naudoti.

    Su skirtingų dydžių ir formų, tai tinka paracord apyrankės ir kiti paracord darbų, taip pat gali būti taikomi pasidaryk pats savo amatų, pagrindinių produktų už jūsų paracord, šių threading adatos gana naudinga, kad jūsų projektai greitai ir lengviau.

    Techniniai duomenys:

    Dydis: kaip nuotraukose parodyta

    Spalva: sidabrinė

    Medžiaga: nerūdijantis plienas

    Pakuotė:

    8 x Paracord jungiamąją adata

    1 x Išlyginimo įrankis

    1 x Saugojimo krepšys

    Pastabos:

    1.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes garantuojame, kad stilius yra tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

    2.Dėl vadovo matavimo ir skirtingus matavimo metodus, prašome leisti 0-1cm nuokrypis.Ačiū!

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai