Tuya Smart Home Protingas Kambarys, Wifi, Nuotolinio valdymo pultelis Termostatas Temperatūros Smart Termostatas, Alexa, Google Tuya Smart Home Protingas Kambarys, Wifi, Nuotolinio valdymo pultelis Termostatas Temperatūros Smart Termostatas, Alexa, Google Tuya Smart Home Protingas Kambarys, Wifi, Nuotolinio valdymo pultelis Termostatas Temperatūros Smart Termostatas, Alexa, Google Tuya Smart Home Protingas Kambarys, Wifi, Nuotolinio valdymo pultelis Termostatas Temperatūros Smart Termostatas, Alexa, Google Tuya Smart Home Protingas Kambarys, Wifi, Nuotolinio valdymo pultelis Termostatas Temperatūros Smart Termostatas, Alexa, Google Tuya Smart Home Protingas Kambarys, Wifi, Nuotolinio valdymo pultelis Termostatas Temperatūros Smart Termostatas, Alexa, Google

Tuya Smart Home Protingas Kambarys, Wifi, Nuotolinio valdymo pultelis Termostatas Temperatūros Smart Termostatas, Alexa, Google " Namuose 95~240V AC

€15.76 €12.93
Yra sandėlyje
s188680

Žymos: smart termostatas, temperatūros reguliatorius tuya flqt, šildomų grindų termostatas wifi, temperatūros kontrolės, moeshouse termostatas, termostatas wifi, smart wifi termostatas, ksd302 termostatas, skaitmenų termostatas, cqc ksd301 termostatas.

  • Energijos Suvartojimas: 1.5 W
    Galia: 3A, 16A
    programuojamas: 5+2, 6+1, 7 Dienų Savaitės, 6 laikotarpiai
    Max Srovė: GB
    Jutiklis: ntc, 10k omų
    Matmenys: 86*86*40mm
    Sertifikavimo: CE, ROHS
    Working voltage: 95~240V, 50/60Hz
    Montavimo skylės atstumas: 60mm
    Modelio Numeris: MK-71 WIFI Termostatas
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Prekės Pavadinimas: MINCO ŠILUMOS

    Tuya Smart Home Protingas Kambarys, Wifi, Nuotolinio valdymo pultelis Termostatas Temperatūros Smart Termostatas, Alexa, Google " Namuose 95~240V AC

    Aprašymas

    MK-71 protingas wifi termostatas buvo sukurta kontrolės elektrinis grindinis arba vandens šildymo ar vandens/dujų katilas sistema.Šie vienetai yra skirtas naudoti komercinių, pramoninių, civilinių ir vidaus savybes.

    Modelis Atskirti

    MK-71GA Wifi: Vandens grindų šildymo kontroliuoti NO NC pavaros ar elektromagnetinis vožtuvas su WiFi funkcija, Balso kontrolės, 3A.

    MK-71GB Wifi: Elektrinis grindų šildymas su WiFi funkcija, Balso kontrolės, 16A.

    MK-71GC Wifi: Dujų katilas, Vandens grindų šildymo kontroliuoti NO NC pavaros ar elektromagnetinis vožtuvas su WiFi funkcija, Balso kontrolės, 3A.

    Specifikacijos

    - Maitinimo įtampa: 90 ~ 240VAC, 50 ~60Hz

    - Nustatykite temperatūros diapazonas: 5~95°C

    - Tikslumas: ±0.5℃

    - Daviklis: NTC 10K

    - Energijos Suvartojimas:

    Pakuotė: Tik MK71-GB-WIFI Su išoriniu Jutikliu.

    Ekranas Nuoroda

    Funkcijos

    1. Atminties Funkcija

    Įsiminti visus savo nustatymus, po staigaus elektros išjungimo.Kai galia yra dar kartą, jums nereikia ne reikia jį iš naujo.

    2. Programuojama Funkcija

    Parama 5+2, 6+1 ar 7 dienas Savaitinis, Programuojamas, šešis laikotarpius, programuojami kontroliuoti temperatūros nustatymas.

    3. Vaikų užraktas norėdami išvengti misoperation.

    4. Wifi funkcija

    Wifi termostatas gali būti valdoma Mobiliojo APP, kur esate.

    5. Parama, balso kontrolės Alexa. (Tik WiFi modelis)

    6. APP parama labiausiai Populiarus kalbomis.

    Atnaujinta Produkto Nuotraukos:

    Įrengimas

    Naudojimo Instrukcija

    APP "WiFi" Ryšys

    Pristatymas

    Prekės bus išsiųstos per 1-3 darbo dienas po to, kai mes patikrinti jūsų mokėjimą.Labai greitas pristatymas, įsitikinkite, kad jūs gavo savo daiktus artimiausiu metu.

    Imtuvas informacija

    Jei reikia pakeisti pristatymo adresą,pls palikti pranešimą dėl nutarties 1 dienos, priešingu atveju, mes išsiųsti savo pozicijos pagrįsti savo užsakymą adresas, Jei adresas bus neteisingas ,tada paketas bus grąžintas ,tada jūs turėtumėte mokėti už laivybos kaina.Todėl įsitikinkite, kad jis yra teisingas ir visiškai prašome

    Pristatymo laikas

    Paprastai mes teikiame Nemokamas Pristatymas per China Post " Oro Paštu.Jos pigesnės, bet lėčiau.Mes pristatysime elementai-3 darbo dienas (išskyrus savaitgalius) gavęs jūsų mokėjimą.Sklypo trunka 1-4 savaites, kad pasiektų jus.

    Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties.Nuotolinio šalių ir griežtai Muitinės e.g.Brazilija) bus padaryti jį ilgiau nei 4 savaites, prašome būti kantriems.Jei negalite laukti, kad ilgai.Jei tu ne gavau užsakymą dėl laiko .tada mes extand pristatymo laikas iki 10-30days, kad jums apsaugoti jūsų.

    Muitų ir mokesčių

    Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus muito ir importo mokesčiai, mokesčių savo šalyje.Mes padėsime jums paskelbta elementą, kuriame yra mažesnės vertės.

    Grįžti & keistis

    Visos mūsų prekės bus tikrinamos ir kupini geros būklės, prieš pristatymas.Mes stengiamės patenkinti visus mūsų klientų.Jei dėl bet kokios priežasties jūs nesate patenkintas, galite grąžinti prekę mums pagal pradinę būklę per 7 dienas nuo gavimo, grąžinimo ar keitimo.Prieš grąžinti prekę, prašome susisiekti su mumis dėl išsamios grįžti keitimo instrukcija.Mes grąžinsime jums po gavimo grąžinami elementus.Pirkėjas turės mokėti už laivybos išlaidų grąžinimo elementus.

    Atsiliepimai

    Jūsų pasitenkinimą ir komentarai yra labai svarbu mums.Jei jums patinka mūsų gaminiai ir paslaugos, skirkite keletą minučių ir palikti mums teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždučių.Mes vertiname tai labai daug.Jei jūs nesate laimingas, Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant Neutralus arba Neigiamų atsiliepimų, mes ir stengiamės išsiaiškinti problemas.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai