Dr. Pen Ultima M8 Microneedling Pen Derma Automatinis Rašiklis su 5 Vnt. 16 Smeigtukai Kasetės - Wireless / Odos Priežiūros Prietaisas Dr. Pen Ultima M8 Microneedling Pen Derma Automatinis Rašiklis su 5 Vnt. 16 Smeigtukai Kasetės - Wireless / Odos Priežiūros Prietaisas Dr. Pen Ultima M8 Microneedling Pen Derma Automatinis Rašiklis su 5 Vnt. 16 Smeigtukai Kasetės - Wireless / Odos Priežiūros Prietaisas Dr. Pen Ultima M8 Microneedling Pen Derma Automatinis Rašiklis su 5 Vnt. 16 Smeigtukai Kasetės - Wireless / Odos Priežiūros Prietaisas Dr. Pen Ultima M8 Microneedling Pen Derma Automatinis Rašiklis su 5 Vnt. 16 Smeigtukai Kasetės - Wireless / Odos Priežiūros Prietaisas Dr. Pen Ultima M8 Microneedling Pen Derma Automatinis Rašiklis su 5 Vnt. 16 Smeigtukai Kasetės - Wireless / Odos Priežiūros Prietaisas

Dr. Pen Ultima M8 Microneedling Pen Derma Automatinis Rašiklis su 5 Vnt. 16 Smeigtukai Kasetės - Wireless / Odos Priežiūros Prietaisas

€49.60
Yra sandėlyje
s188887

Žymos: derma pen, rūgštis hyaluron pen, rašiklis staedtler, Fontanas Pen, uždėkite švirkštimo, mb, dr pen a6 c, jinaho fontanas pen, parkeris, dr pen.

  • Maitinimo Šaltinis: Įkraunamoji Baterija, AS, UK, ES, JAV
    ES plug: ES plug
    JAV plug: JAV plug
    AS Plug: AS Plug
    Medžiaga: Metalo
    Prekės Pavadinimas: angel kiss
    Microneedle Ilgis: 0.25 mm
    UK Kištukas: UK Kištukas
    Kilmės: KN(Kilmės)

    Dr Pen Ultima M8 Belaidžio Microneedling Derma Pen

    Dr Pen Ultima M8 naujausias ir pažangiausias microneedling pen iki šiol.The M8 turi tikslumo inžinerijos visi metalo konstrukcijų ir ploniausias titano adata patarimai, kaip mes kada nors pagaminti, pristatyti patobulintą rezultatų su daugiau komforto.Dr. Pen M8 rinkinys padės išvaizdą, odos, suteikdama jums matomai lygesnis atrodyti ir jaustis; dėl bendro gražią odą.Tai belaidis dizainas, puikiai tinka neriboto naudojimo paprastumas.Šešis skirtingus greičio parametrus ir reguliuojamas adata gylis jums visiškai kontroliuoti, kad būtų pasiekti rezultatai, ko jums reikia.

    Privalumas:

    1.Skaitmeninis ekranas:Vaizdo greičio, daugiau intuityvus ir tiksli atrankos. 2.Vieno paspaudimo valdymas:valdyti Viena ranka jungikliai ir greitį,daugiau, greitai ir lengvai. 3.Kaištiniai disign:Modernizuotos 3 lizdai,labiau stabili; Adatos kasetės :11/16/24/36/42 Turas Nano/3D /5D nano.Įvairių adata specifikacijų nėra, tinka įvairiems odos funkcijas. 4.Tikslumo skalė:Reguliuojamos adatos ilgis įvairių odos problemų. 5.Galingas variklis iki 15000 APS. / min. 6.Ilgesnis baterijos veikimo laikas:Įrengtas su 500mAh didelės talpos bateriją,ilgesnis darbo laikas;belaidis veikimas, lengva nešiotis. 7.Aukštos klasės varikliai:Įrengtas su aukštos kokybės varikliu, stiprus galingumas tyla. 8.16 Pin adata yra suprojektuoti su vielos tinklo išdėstymas, kuris yra labiau tinkamas odos.Į 0.18 mm adata yra gerai, mažiau invazinės, greitai remonto ir efektyvų gydymą.Adata siena lenkta dizaino, kad tilptų į odą, sumažinti atliekų produkto esmė ir sklandų veikimą. 9.Adatos priimti tris sąsaja režimai, su trikampio formos galios siųstuvą perkurta, kad padidinti stabilumą ir reliabilty.

    Dr. Pen M8 Profesinės Belaidžio Įkrovimo Mikro-adatos Advanced Pen

    Keletas atnaujinimų konstrukcija M8 padės jums efektyviau ir ekonomiškiau rezultatus, kurie yra profesinių kokybę!The M8 padeda jums pasiekti išvaizdą, sveikesnė ir gražesnė oda.Imtis odos įvairaus amžiaus į naują lygį su M8 Microneedle rašiklį ir jaučiasi labiau pasitikintys savo gražia oda!

    Kaip naudoti M8 microneedling pen

    Kasetės ateina sterilioje pakuotėje.Dukart valyti (valo ir kartoti), po to nuvalykite odą valyti.Visiškai kaklaraištis atgal savo plaukų, toli nuo savo veido.Darbo mažose srityse ir taikyti serumą, kad kiekviename rajone prieš needling.Tai padės užtikrinti, kad rašiklis, nėra vilkite arba traukti ant odos.Rekomenduojamas modelio judėti pen geriausių rezultatų yra vertikalus, horizontalus, tada įstrižai į abi puses.Naudojant šviesos slėgio ir be vilkdami, pakartokite šį pasiūlymą per kiekvienos srities du kartus.

    Chargung Statusas

    Kaip reguliuoti gylį adata

    Kaip pakeisti kasetės

    Patikrinkite, ar įkrovimo kištukas

    Į laukelį:

    1x Dr Pen M8 Prietaisas 5x 16 adata kasetės 1x Įkroviklis adapteris 1x USB įkroviklis laidas 1x instrukcija 1x kelioninis dėklas

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai