Didelio Dydžio Pet Playpen Padengti Šuo Crate Padengti Lauko ir vidaus dvipusės Vandeniui Vėjo Šešėlis Narve Padengti #CW Didelio Dydžio Pet Playpen Padengti Šuo Crate Padengti Lauko ir vidaus dvipusės Vandeniui Vėjo Šešėlis Narve Padengti #CW Didelio Dydžio Pet Playpen Padengti Šuo Crate Padengti Lauko ir vidaus dvipusės Vandeniui Vėjo Šešėlis Narve Padengti #CW Didelio Dydžio Pet Playpen Padengti Šuo Crate Padengti Lauko ir vidaus dvipusės Vandeniui Vėjo Šešėlis Narve Padengti #CW Didelio Dydžio Pet Playpen Padengti Šuo Crate Padengti Lauko ir vidaus dvipusės Vandeniui Vėjo Šešėlis Narve Padengti #CW Didelio Dydžio Pet Playpen Padengti Šuo Crate Padengti Lauko ir vidaus dvipusės Vandeniui Vėjo Šešėlis Narve Padengti #CW

Didelio Dydžio Pet Playpen Padengti Šuo Crate Padengti Lauko ir vidaus dvipusės Vandeniui Vėjo Šešėlis Narve Padengti #CW

€18.00 €12.78
Yra sandėlyje
s190041

Žymos: pet playpen, lovos šuo, didelis šuo crate, Fontanas Pen, augintiniai para perros, pavadėlio šuo pavadėlio, audinio šuo crate dangtis, narvas šuniui, rampa šuo, šuo.

  • Medžiaga: PLUOŠTO
    Elemento Tipas: Lovų Dembliai
    Modelis: Kietas
    Modelio Numeris: Dog cage box cover for pet fence
    Funkcija: Kita
    Svoris: 350G
    Plauti Stilius: Plauti Rankomis

    Kulka Taškų:

    1、Didelio Dydžio Pet Playpen Padengti: ji labai tinka vidaus arba lauko naudojimui 8 plokštės, 80 cm/31.5 narve valdybos langas, kuris yra patogus montavimo ir išmontavimo.

    2、Patvarus Naudojimas: Pagamintas iš lengvos ir tvirtos poliesterio, su juostele kiekviename kampe, galite lengvai nustatyti pet dėžė dangtelį ant narvo.

    3、Suteikti Apsaugą: Šuo Crate Padengti saulės apsaugos ir atsparus vandeniui dizainas yra skirtos naudoti lauko, suteikia papildomą apsaugą nuo lietaus.

    4、Daugiau Privatumo: Tai apsauginis gaubtas, apima dalį šviesos, suteikiant komfortą ir saugumą, užtikrinti, kad augintiniai myliu jį patalpoje.

    5、užkirsti Kelią Pabėgti: Suvynioti į dėžes, pet narve dangtelis taip pat turi funkciją, siekiant užkirsti kelią šunų pabėgti.

    Funkcijos: 1. Didelio Dydžio Pet Playpen Padengti: ji labai tinka vidaus arba lauko naudojimui 8 plokštės, 80 cm/31.5 narve valdybos langas, kuris yra patogus montavimo ir išmontavimo.

    2. Patvarus Naudojimas: Pagamintas iš lengvos ir tvirtos poliesterio, su juostele kiekviename kampe, galite lengvai nustatyti pet dėžė dangtelį ant narvo.

    3. Suteikti Apsaugą: Šuo Crate Padengti saulės apsaugos ir atsparus vandeniui dizainas yra skirtos naudoti lauko, suteikia papildomą apsaugą nuo lietaus.

    4. Daugiau Privatumo: Tai apsauginis gaubtas, apima dalį šviesos, suteikiant komfortą ir saugumą, užtikrinti, kad augintiniai myliu jį patalpoje.

    5. Užkirsti kelią Pabėgti: Suvynioti į dėžes, pet narve dangtelis taip pat turi funkciją, siekiant užkirsti kelią šunų pabėgti.

    Techniniai duomenys:

    Dydis: šoninis ilgis yra apie 80 cm/31.5 į

    Spalva: sidabrinė

    Tinka: šunų narvą apie 80 cm/31.5 pusėje ilgio, 8 plokštės

    Pakavimo Sąrašas:

    Šuo Crate Dangtelis*1

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai