Zemismart Tuya WiFi Jungikliai Zemismart Tuya WiFi Jungikliai Zemismart Tuya WiFi Jungikliai Zemismart Tuya WiFi Jungikliai Zemismart Tuya WiFi Jungikliai Zemismart Tuya WiFi Jungikliai

Zemismart Tuya WiFi Jungikliai "PASIDARYK pats" Saugiklių Modulis WS 1 Gauja Alexa "Google" pradinis Balso Kontrolė Laikmatis 2 Būdas Kontroliuoti

€22.48 €11.24
Yra sandėlyje
s190338

Žymos: pereiti tuya, sonof, tuya wifi, namų smart, relay tuya smart, rėlę įjungti tuya, užrakto tuya, smart tuya, zonoff, modulis wifi.

  • Suderinamas: Alexa/ "Google" pradinis/IFTTT/AliGenie
    Sertifikavimo: CE, ROHS
    Galia: 400w
    Belaidžio Ryšio Protokolas: WIFI 2.4 G Hz
    mygtukas gyvenimo: 100000 Kartų
    Kilmės: KN(Kilmės)
    dydis: 47.3*47.3*20mm
    Įtampa: 100-240V 50/60Hz
    Spalva: balta
    Vardinė Srovė: Max 10A
    Prekės Pavadinimas: zemismart

    Zemismart Tuya WiFi Jungikliai "PASIDARYK pats" Saugiklių Modulis WS 1 Gauja Alexa "Google" pradinis Balso Kontrolė Laikmatis 2 Būdas Kontroliuoti

    【Lengva Įdiegti】

    - Lengvai pakeisti tradicinius iešmų, kad jie protingesni, nekeičiant stiliaus namas jungiklis.

    【APP Kontrolės】

    Naudoti populiarus smart gyvenimo ir Tuya android/ios apps.Pavyzdžiui, Alexa, Echo ir "Google" pradinis.Net jei esate ne namuose, galite naudoti mobiliojo app nuotoliniu būdu valdyti įrenginį iš bet kur ir kontroliuoti šviesos įjungti/išjungti bet kuriuo metu.

    【Balso Kontrolės】

    Išleidimo jūsų rankos ir leidžia pasiekti valdymo balsu per APP.Įjunkite įjungimo/išjungimo mygtukas su balso komandas, palengvina gyvenimą.

    【Laiko Kontrolės】

    Leidžia jums planuoti tikslus laikas įjungti šviesą/gerbėjų/etc automatiškai.Sudaryti tvarkaraštį arba laikmatis įjungti/išjungti savo šviesas ir naktį, ir tada jūsų niekada grįžti į tamsų namą, kai tu grįžti namo po darbo.

    【Saugos ir Kokybės Užtikrinimo】

    Susisiekite su mumis, norėdami išspręsti problemą, kol pasitenkinimą ir suteikti jums su 100% be rizikos pasitenkinimo garantija.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai